Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Maquinaria Curvaser, S.L.U.
Ramon y Cajal, 32
50640 Luceni (Zaragoza) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936357650   +34‑656326005  
🖷:  +34‑936357651
w:  www.curvaser.com
Distribuït de maquinària per a tub i vareta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Maquinaria Curvaser, S.L.U.

Curvaser, S.L. va ser fundada en 1988 per Don Ernesto Serrano Serrano qui amb aquesta creació posava en pràctica la seva idea que el sector de distribució de la màquina eina necessitava, des d'anys enrere, evolucionar cap a l'especialització.
La creació de Curvaser, sent la seva principal especialitat la fabricació,
venda, reparació i servei tècnic de maquinària per a treballs en tub,
vareta i perfils metàl·lics, va anar el producte d'una clara visió de futur
avui feta realitat.
Un àmbit de venda en els nostres principis limitat a Catalunya ampliat en l'actualitat a tota Espanya amb centres vitals a Barcelona i Zaragoza i comptant amb representacions de màxim prestigi en el sector escollides sobre la base de criteris de tecnologia aplicada, ens condueix a una major competitivitat i capacitat de resposta davant qualsevol consulta rebuda relativa a la nostra especialització, sempre dins de les normes de qualitat, oferint solucions intel·ligents a mesura del client amb el suport de la nostra oficina tècnica i un servei post-venda en contínua formació.
Producte d'aquest desenvolupament d'empresa ha estat la confiança que ens atorguen empreses de gran renom, en sectors als quals proveeix Curvaser com l'Automoció, Construcció, Equipament comercial, línia blanca, moble metàl·lic, etc. i en general la petita i mitja empresa, teixit base de l'economia nacional i del com formem part.
És clar que aquest desenvolupament requeria aconseguir, paral·lelament, una millora organitzativa, la qual cosa ens va portar a la implantació del Sistema de Qualitat ISO 9001:2000, la certificació del qual es va obtenir a principis de l'any 2005.
Tot això és fruit de la dinàmica empresarial que impregna no tan sol al consell d'Administració de Curvaser, sinó a tot el seu personal.