Juan Martín, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Juan Martín, S.L.
Isaac Peral, 6 - Pol. Ind. Sant Just
08960 Sant Just Desvern (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933715389  
🖷:  +34‑33717448
w:  www.juan-martin.com
Distribuïdor de màquines-eina

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Juan Martín, S.L.

El compromís amb els clients consisteix a dedicar-los tot l'esforç que ells dediquen als seus.

Amb Juan Martín se sentiran recolzats en la gestió dels seus mitjans productius: l'elecció més adequada de nous equips per maximitzar la tornada de la seva inversió, el servei d'assistència tècnica eficient i de qualitat, i fins i tot la implicació tecnològica a millorar els seus processos productius amb la incorporació i formació en noves tecnologies de cort.

El compromís amb els proveïdors, els motiva a donar-los feedback d'experiències de les màquines en producció que ajudin en els seus processos de millora contínua, i a oferir-los una visió del mercat i de les necessitats dels clients que els guiï en el disseny de nous productes.

Per a això es requereix d'un equip de persones implicat amb el client; que sigui capaç de transmetre la voluntat d'estar permanentment al servei de les seves inquietuds tecnològiques. El factor humà és clau per mantenir el compromís.

La voluntat d'internacionalització ha estat present des de l'inici de l'activitat de Juan Martín. Les filials de Portugal i Brasil, integrades per professionals locals, desenvolupen els mateixos valors per a clients i proveïdors.

Cadascuna de les accions dóna continuïtat al caràcter donat pels fundadors: un tracte personalitzat sense deixar de costat una alta exigència de qualitat i eficiència. L'objectiu culmina en la creació de relacions de confiança amb els clients, perquè obtinguin el màxim benefici del compromís d'oferir un suport tecnològic de primer nivell.