Euskron, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Euskron, S.L.
Pol. Eluseder, 4
31876 Areso (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948510807  
w:  www.euskron.com
Fabricació d'eines de cort

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Euskron, S.L.

FABRICACIÓ:
Des de la seva creació fa gairebé vint anys, Euskron ha estat una empresa dedicada a la fabricació d'eina de tall de subjecció mecànica, tant estàndard com a especial.
En aquest sentit, compta amb un catàleg propi d'eina en estoc, ampli i actualitzat, que respon a les últimes demandes i tendències del mercat; i posseeix una gran experiència en el disseny i fabricació d'eines especials.

REPARACIÓ:
Al costat del disseny i fabricació, un altre dels àmbits d'activitat pròpia d'Euskron és la reparació d'eina usada; una forma ràpida i econòmica per al client de recuperar l'eina danyada.

COMERCIALITZACIÓ:
Euskron ofereix, a més, un amplísimo catàleg de plaques de tall de metall dur i ceràmiques, i posa a la disposició dels seus clients tot allò que aquests puguin requerir en la seva activitat diària.

CONSULTORIA-ENGINYERIA:
Euskron completa el seu camp d'actuació oferint un servei de consultoria-enginyeria als seus clients. Així, l'equip tècnic posa al servei del client la seva vasta experiència en resolució de problemes de mecanitzat i cerca d'alternatives més productives (millora de processos, disminució de temps…)

QUALITAT:
En Euskron la qualitat del producte és un dels principals objectius. El material emprat, d'alta resistència, allarga un 60% la vida de l'eina a causa de la conservació de les seves propietats mecàniques en condicions adverses. Garanteix la tolerància de l'eina (ISO 9002) a més d'oferir una concentricidad de +- 0.025. Això és possible gràcies a l'equip i valor humà que té Euskron que mira per la qualitat de cada producte a tot moment.

TECNOLOGIA:
Fonamental per poder afrontar la demanda d'un mercat cada vegada més complex i exigent, Euskron compta amb un personal altament qualificat, així com amb els programes informàtics i la maquinària més avançada en el sector.

FLEXIBILITAT:
Per fer front a un sector tan complex com és l'eina especial, és imprescindible la flexibilitat per emmotllar a les necessitats del client, sent possible el mecanitzat de tot tipus d'eines per a qualsevol tipus de placa.

SERVEI:
El servei integral al client és un altre dels pilars d'Euskron. La flexibilitat en la producció i un ampli magatzem d'eina estàndard i plaques de metall dur, fa que pugui oferir un servei adequat a les urgències i necessitats dels nostres clients.