Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cooperación entre Demag Plastics Group y el Centro Tecnológico español TCTP

Cooperació entre Demag Plastics Group i el Centre Tecnològic espanyol TCTP

06/05/2005

6 maig 2005

El fabricant internacional d'injectores Demag Plastics Group i el Centre Tecnològic espanyol tein Centre Tecnològic del Plàstic, S. L. (TCTP), actualment en la fase final de construcció, acaben de signar un acord de col·laboració tecnològica. TCTP, ubicat a Valls (Tarragona) estarà equipat amb les més innovadores màquines Demag, amb forces de tancament de fins a 30.000 kN.
TCTP, té previst iniciar les seves activitats en el pròxim mes de juny. El Centre Tecnològic del Plàstic té entre els seus objectius, crear una infraestructura estable per al sector de la transformació del plàstic, a través de la qual es canalitzin les necessitats del sector, es coordinin les activitats d'R + D + I i es transfereixi el coneixement generat a les empreses. L'alta qualificació, especialització i experiència dels seus recursos humans, faculta TCTP per contribuir a la millora del resultat operatiu de les empreses del sector de la transformació de plàstic, a través del oferts ment dels serveis tecnològics més innovadors i eficients amb els de millorar la seva competitivitat i desenvolupament tecnològic.
El Centre Tecnològic del Plàstic a la seva col·laboració amb les empreses, podrà intervenir des de la fase més primerenca d'un projecte, donant suport tècnic en l'elaboració del dossier tècnic-comercial, per continuar participant en les fases de disseny / desenvolupament de peça i / o motlle, simulació reològica, seguiment del procés de fabricació de motlles, assaigs i posada a punt de motlles, validació de motlles, peces i / o processos d'injecció, fabricació de pre-sèries i sèries.
TCTP complementa les seves àrees d'Enginyeria de Diseño-/Desarrollo, Laboratoris físico-químic, reològic i de Metrologia i digitalització, amb la seva plataforma tecnològica que disposa de les més innovadores màquines d'emmotllament per injecció de Demag Plastic Group, equipades amb els més moderns robots de Wittmann. La relació de màquines d'injecció Demag, està integrada per una màquina de cicles ràpids EL-EXISTENTS S 350 (amb força de tancament de 3.500 kN), una màquina System 650 (6500 kN de força de tancament) bicomponent, una màquina multicomponent Multi 1300 (13.000 kN de força de tancament) amb 4 cargols i una màquina de dues plaques MAXX 3000 (amb 30.000 kN de força de tancament).
L'acord signat entre el TCTP i Demag Plastics Group es veu complementat per altres acords de cooperació, amb altres socis tecnològics, líders en les tecnologies de: simulació reològica, prototips ràpids, disseny, metrologia i digitalització, així com també amb la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira Virgili de Tarragona i altres centres tecnològics espanyols i internacionals.
A final de maig de 2005, TCTP presentarà el projecte al mercat (grups d'interès, socis tecnològics). TCTP té previst iniciar les seves activitats a finals de juny de 2005. La inauguració oficial, amb presència d'Administracions Públiques, clients potencials i socis tecnològics, del Centre Tecnològic del Plàstic es durà a terme al setembre de 2005.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis