Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anfac y Bosch crean el Barómetro de Seguridad Vial y Medio Ambiente

Anfac i Bosch creen el Baròmetre de Seguretat Vial i Medi ambient

19/07/2012

19 de juliol de 2012

Dos de les principals institucions que promocionen la seguretat vial i el medi ambient en l'automòbil, Anfac (Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions) i el Grup Bosch a Espanya, s'uneixen per crear el Baròmetre de Seguretat Vial i Medi ambient.

L'objectiu d'aquest Baròmetre és establir una mètrica mensual que permeti als mitjans de comunicació, classe política, Administració i societat, un major coneixement sobre assumptes estratègics per a l'automòbil com són la seguretat vial i el medi ambient.

La presentació d'aquest baròmetre va ser a càrrec del president de Bosch a Espanya, Frank Seidel i el vicepresident executiu d'Anfac, Mario Armero. El president de Bosch va declarar que “aquest acord reforça els vincles dins del sector de l'automòbil per mostrar a tots que aquest sector aposta per la seguretat i el medi ambient”. Mario Armero, per la seva banda, va assenyalar que “aquest acord entre aquestes dues importants institucions és una mostra més del compromís del sector de l'automòbil amb la societat espanyola”.

Aquesta iniciativa va comptar amb el suport de la direcció general de trànsit qui en paraules de la sotsdirectora general d'Anàlisi i Vigilància Estadística va declarar que “iniciatives d'aquest tipus són molt importants a l'hora de conscienciar a la societat espanyola de la importància dels elements de seguretat en els vehicles. Per això vull felicitar a Anfac i a Bosch per la mateixa”.

Les dues Institucions, tant Bosch com Anfac, han traslladat la seva preocupació per l'envelliment del parc i la seguretat vial. Fa deu anys es venien en un semestre xifres properes al milió d'unitats. Aquests mateixos cotxes són els que avui dia romanen al parc. En un vehicle de fa més de deu anys es duplica o fins i tot es triplica la possibilitat de sofrir un accident, així com d'agreujar-se les conseqüències del mateix, en relació amb un vehicle nou que incorpora els últims avançaments en matèria de seguretat, com l'Esp. En aquesta compareixença, el missatge també es va centrar en la seguretat vial. Un dels elements més important que ha jugat un paper clau en la reducció d'accidents i a aconseguir una menor gravetat en les conseqüències dels mateixos, és l'Esp. L'ESP pot evitar fins a un 80% dels accidents per derrapatge i, segons un Estudi de la universitat de Colònia, pot evitar fins a 4.000 morts a l'any en la Unió Europea.

Segons l'estudi d'Anfac Research per al Grup Bosch, en 2011, més del 91% dels vehicles que es van vendre a Espanya tenien disponible l'ESP i es preveu que per 2013, tots els vehicles que s'embenen a Espanya ja ho portin equipat. Segons aquest mateix estudi, el 41% del parc automobilístic espanyol de menys de deu anys estava equipat amb Esp. Per Comunitats Autònomes, el major grau de disponibilitat d'ESP en els cotxes venuts ho tenia la Comunitat de Madrid, detectant-se una menor presència del mateix en els cotxes venuts en les Illes Balears.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAMB24Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis