Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Salto cuántico en la medición de fresas de generación
El ‘hobCheck’ de Zoller resol el desafiament que suposa mesurar maduixes de generació

Salt quàntic en el mesurament de maduixes de generació

Redacció Interempresas12/07/2012
La talla d'engranatges és una tasca molt exigent. Només eines perfectament fabricades i afilades garanteixen peces correctes, temps de preparació breu i, amb això, menors temps d'inactivitat de la costosa màquina de tallar engranatges. Requisits fonamentals són una documentació i un registre complets. El mesurament i inspecció de maduixes de generació han quedat reservades per als sistemes de mesurament altament complexos i molt cars que es troben en sales de mesurament. Zoller proposa el ‘hobCheck’ per resoldre aquest tipus de mesurament.
Avantatge tecnològic...
Avantatge tecnològic: Zoller combina la tècnica de processament d'imatge amb un palpador de mesurament i sis eixos controlats per CNC per al mesurament complet sense distorsió de maduixes de generació.

En gran part, encara s'utilitzen sistemes de mesurament amb sensors tàctils que requereixen un maneig per personal especialment format i que suposen una inversió de temps enorme. Les conseqüències són alts costos i colls d'ampolla durant la fabricació. Amb el ‘hobCheck’ Zoller dóna un salt quàntic en el mesurament de maduixes de generació: resol el mesurament íntegre de maduixes de generació en tallers i alhora és rendible.

Zoller combina la tècnica del processament d'imatges amb un palpador de mesurament i sis eixos controlats per CNC per al mesurament complet sense distorsió de maduixes de generació. Un salt tecnològic clar amb un benefici econòmic concret per a l'usuari.

El ‘hobCheck’ obté un contorn sense distorsió en acompanyar el suport de l'òptica la inclinació de la maduixa. L'usuari obté d'aquesta forma la còpia exacta del perfil de la dent en l'aresta de cort. Ràpid i fàcil de manejar; un dispositiu completament apte per a tallers.

Programari de fàcil maneig ‘pilot 3.0’ amb càlcul totalment automàtic de les categories de qualitat i registre gràfic
Programari de fàcil maneig ‘pilot 3.0’ amb càlcul totalment automàtic de les categories de qualitat i registre gràfic.

Diàleg d'entrada fàcil, típic de Zoller

El programari ‘pilot 3.0’ de fàcil manipulació brinda la utilització més senzilla mitjançant la visualització dels paràmetres desitjats d'acord amb DIN 3968. El càlcul de les categories de qualitat i el registre gràfic es realitzen de manera totalment automàtica.

La connexió amb ‘esco’, el programari estàndard per a maduixes de generació, evita l'entrada de dades per duplicat i estalvia temps a l'usuari, així com garanteix un resultat del mesurament sense errors tenint en compte els paràmetres actuals.

Maneig senzill de les maduixes de generació: les eines també es poden subjectar en el cap mòbil mitjançant el contrapunt...
Maneig senzill de les maduixes de generació: les eines també es poden subjectar en el cap mòbil mitjançant el contrapunt.

Documentació representativa

Amb el programari ‘hobCheck’, les maduixes de generació es mesuren d'acord amb DIN 3968. Entre altres paràmetres, es comproven concentricidad i planicidad, inexactituds de forma i de posició de la cara de despreniment, inexactituds en la forma de l'aresta de tall, grossor de dents i adreça de les ranures. La categoria de qualitat s'assigna automàticament i es marca de manera corresponent en els resultats, així com en el registre.

Dispositiu de mesurament complet

Mitjançant l'opció de subjecció de les eines en el cap mòbil també amb el contrapunt, ‘hobCheck’ simplifica a l'usuari el maneig de les maduixes de generació. El ‘hobCheck’ no només resol el desafiament que suposa mesurar maduixes de generació de forma altament precisa i rendible, sinó que a més posseeix totes les funcions estàndard d'un dispositiu de mesurament. També és possible mesurar íntegrament i sense problemes eines estàndard i específiques (broques, broques escalonades, maduixes perfilades i maduixes). Això significa un valor afegit, especialment pel reafilado.

Visualització de resultats i registre d'inspecció: documentació completa dels nombrosos mesuraments segons DIN 3968
Visualització de resultats i registre d'inspecció: documentació completa dels nombrosos mesuraments segons DIN 3968.

Empreses o entitats relacionades

Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis