Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Empresarios alemanes seleccionan el primer grupo de desempleados del metal

Empresaris alemanys seleccionen el primer grup d'aturats del metall

25/06/2012

25 de juny de 2012

Una delegació d'empresaris alemanys va visitar a mitjan juny la Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia, Fremm. Al llarg del dia es va procedir a la selecció del primer grup de persones que, a partir de setembre, accediran a una ocupació en empreses de l'estat federal germà en el marc del programa Benvingut, signat el mes passat a Múrcia entre la patronal del Metall i l'Institut per a l'Educació de l'Economia de Baixa Saxònia (BNM).

El grup visitant està compost per 17 persones, on es troben empresaris de diferents sectors empresarials, responsables de la selecció de personal en la seva pròpia empresa o en societats clients, a més del component d'una empresa coordinadora de fons socials europeus i un periodista d'un mitjà regional.

Imagen

El perfil laboral que estan buscant per constituir el primer grup de seleccionats se centra en el camp de l'electricitat i electrònica, mecànics d'automoció, administradors de sistemes, mecànics de plantes, personal de logística, així com enginyers civil, industrial, mecànic i tècnic. L'empresa més gran a Alemanya de producció d'energia eòlica cerca un tècnic administratiu en logística, a més d'un enginyer o tècnic en planificació i optimització. Encara que no forma part del Metall, també es demanda estudiants per a la formació professional de forner i pastisser-confitero; igual que s'obre també les portes a metges, infermers especialitzats i infermers en general.

Les persones seleccionades treballaran durant quatre setmanes en període de pràctiques. Les despeses de viatge i estada estaran pagats amb fons europeus, a més d'haver-se previst el pagament de 500 euros nets pel treball desenvolupat en aquest temps. Els qui superin aquesta fase, podran signar un contracte laboral indefinit, després de 6 mesos de prova; en aquest cas, la remuneració a percebre anirà en funció del conveni sectorial vigent. Abans de la seva marxa, tots els escollits participaran aquest estiu en un curs intensiu gratuït d'alemany.

El programa Benvingut subscrit entre Fremm i BNW va sorgir perquè la patronal sectorial faciliti aturats majors de 18 anys, tant joves com a adults, en atur del Metall a l'institut de Baixa Saxònia amb destinació a empreses d'aquest estat federal. Aquesta regió alemanya és coneguda per la seva conscienciació en matèria d'innovació, en idees i productes; a més de per acollir a la companyia Volkswagen. Està previst així mateix que ambdues parts col·laborin en projectes europeus de formació i mobilitat professional, al costat de la seva participació en l'experiència pilot entre els governs espanyol i alemany per a la implantació del sistema de formació dual a Espanya.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis