Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes lanza la versión V6 2013 de su plataforma 3DExperience

Dassault Systèmes llança la versió V6 2013 de la seva plataforma 3DExperience

26/06/2012

26 de juny de 2012

Dassault Systèmes, especialista en disseny i maquetes digitals 3D, i solucions per a la gestió del cicle de vida de productes (PLM), llança l'última versió de la seva plataforma 3DExperience. La versió V6 2013 porta noves prestacions a nombroses indústries com l'aeroespacial i defensa, transport i mobilitat, naval i marítima, i béns de consum i béns de consum envasats.
La versió V6 2013 de la plataforma 3DExperience inclou nous convertidors d'arxiu xCAD per fer més fàcil la col·laboració en la cadena de subministrament i la reutilització de parts sense traduir; API recentment publicades en robòtica, ergonomia i mecanitzat; i interfícies xPDM addicionals per a una flexibilitat millorada, incloent alguns amb SAP.
Dassault Systèmes també ha anunciat el seu compromís amb l'obertura, en continuar donant suport a les noves fases del Codi de compatibilitat PLM, una iniciativa impulsada pels OEM del sector de l'automoció, proveïdors i l'associació ProSTEP iViP.
La versió V6 2013 porta millores significatives a les següents solucions per a indústria de Dassault Systèmes:
  • Solucions de transport i mobilitat: integracions Enovia millorades amb l'estàndard de la indústria Material Data System i CATIA Live Weight per donar tota la informació clara relativa al pes, centre de gravetat i toleràncies relacionades. A més, els dissenyadors creatius ara tenen prestacions dedicades en Imagini & Shape, el modelador virtual de clay de CATIA per polir i redefinir les vores afiliades en el disseny de la carrosseria.
  • Solucions per a la indústria naval i marítima: capacitat addicional de la plataforma d'embarcació digital amb el nou producte Structure Detail Design i la seva integració amb Structure Functional Design de CATIA. Aquesta associació de dades significa que els últims canvis fets en el disseny funcional es propaguen al disseny estructural detallat.
  • Solucions per a la indústria de béns de consum i béns de consum envasats: usabilidad, visualització i rendiment millorat en 3DVIA Store, la solució de màrqueting i comercialització en 3D, millores en Natural Sketch, la solució d'esbossos en 3D de CATIA i interface millorat al disseny de fórmula de producte i prestacions de gestió de les seves solucions Enginuity, recentment adquirides.
  • Finalment, totes les indústries obtindran valor de les noves millores d'escalabilidad i connectivitat lineal Exalead CloudView, que extreu vistes senzilles tant d'informació estructurada com no estructurada, de l'organització i de la web. El model de dades Exalead s'estén per transformar de forma immediata grans volums de dades heterogeni i procedent de múltiples fonts en informació intel·ligent consistent.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis