Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation apuesta por la innovación en el nuevo Centro Tecnológico de Ivrea
L'empresa vol potenciar la seva presència al mercat de fresat a Itàlia

Fagor Automation aposta per la innovació en el nou Centre Tecnològic d'Ivrea

Redacció Interempresas25/06/2012

25 de juny de 2012

Fagor Automation ha inaugurat un nou Centre Tecnològic en Ivrea (Itàlia) consolidant la seva presència al mercat italià. L'activitat de Fagor Automation a Itàlia es va iniciar en la dècada dels 90, en un mercat estratègic pel seu caràcter innovador i per l'alta tecnologia de les màquines produïdes allí.

Pierluigi Barbieri, director gerent de Fagor Automation Itàlia explica que “s'ha decidit potenciar el nostre compromís amb el mercat italià del fresat, on pensem que la qualitat de les nostres fresadores CNC pot ser encara més coneguda i valorada”. El potent CNC 8065 M de Fagor, disposa de totes les funcions necessàries per complir amb les expectatives d'un mercat tan exigent com l'italià, així “la nostra intenció és seguir innovant i posicionar-nos com ens correspon en aquest mercat” afegeix Barbieri.

 Façana de l'edifici que alberga les oficines del nou centre tecnològic de Fagor Automation a Itàlia

Façana de l'edifici que alberga les oficines del nou centre tecnològic de Fagor Automation a Itàlia.

El centre tecnològic Ivrea

A més de la inversió realitzada en producte, Fagor Automation ha engegat aquest centre tecnològic en Ivrea, que ve a sumar-se al lloc històric que l'empresa té en Cassina (Milà), que albergarà l'activitat de desenvolupament de producte, promoció, suport a l'aplicació-programació i formació per a clients. Fagor Itàlia ha incorporat en aquest nou centre a persones amb contrastada experiència en el sector del control numèric, altament qualificades, conegudes i valorades per nombrosos usuaris finals i OEMs. El seu objectiu principal és desenvolupar el mercat d'usuaris finals i fabricadors de màquina eina, així com desenvolupar configuracions i ampliacions de serveis personalitzats pel CNC 8065, gràcies a l'estreta relació amb els clients i amb el departament de R+D de la seu central en Mondragón-Arrasate.

D'esq. a dta...
D'esq. a dta.: Olatz Gorritxo, SW development; Alberto Fasana, Branch manager & CNC development division; Alberto Soda, SW development; i Fabrizio Bettiol, CNC programming manager.

Diego Perego, cap de Vendes de CNC en Fagor Automation Itàlia subratlla la interessant oportunitat de creixement que va a suposar aquesta nova activitat “perquè anem a poder estar en contacte directe amb els clients, fabricadors i el mercat del retrofitting quan, fins ara no hi ha hagut possibilitat de donar a conèixer i valorar l'alta tecnologia del nostre producte. Als pocs mesos de l'obertura d'aquest Centre Tecnològic ja comencem a veure els primers resultats”.

Al seu torn, Alberto Fasana, actual responsable de R+D de Fagor Automation Ivrea va ser durant anys responsable de Desenvolupament de Programari en Selca SPA d'Ivrea i a continuació va passar a ser director de la Divisió de CNC en Fidia SPA de Sant Mauro Torinese. Fasana afirma que “el nou Centre Tecnològic neix amb l'objectiu d'ampliar l'oferta de Fagor Automation de dues formes. D'una banda, es tractarà de recopilar i complir les exigències dels clients amb nous desenvolupaments, tant de programari com de maquinari del producte actual i d'altra banda, convertir-nos en una ampliació geogràfica de la filial actual per potenciar la cobertura del territori i per crear sinergies amb els recursos de les diferents oficines de Fagor Automation”.

L'objectiu d'aquest centre és desenvolupar el mercat d'usuaris finals i fabricadors de màquina eina...
L'objectiu d'aquest centre és desenvolupar el mercat d'usuaris finals i fabricadors de màquina eina, així com desenvolupar configuracions i ampliacions de serveis personalitzats pel CNC 8065.

Nou ProGTL3

Finalment, Fabrizio Bettiol, actual cap de Programació en Fagor Automation Ivrea i amb una àmplia experiència adquirida tant en Selca SPA com de cap de Programació en Heidenhain Italiana SrL destaca que “quan vaig utilitzar el CNC 8065 de Fagor per primera vegada, la meva impressió va ser que es tractava d'un producte amb moltes prestacions interessants per al fresat, juntament amb una gran facilitat d'ús i programació. Però com sempre, hi ha cabuda per a la millora”. Entre les activitats del centre d'Ivrea figuren tant les ampliacions del producte actual destinades a agilitar la migració dels usuaris que treballin per primera vegada amb Fagor Automation, com la creació de prestacions que millorin encara més el rendiment del CNC mitjançant l'ampliació de la programació de perfils a través del llenguatge geomètric, el nou ProGTL3, que permet resoldre qualsevol perfil geomètric sense haver d'utilitzar sistemes externs CAD, així com la integració i interactivitat de la programació amb simulació en temps real i la creació de sòlids definits per un perfil pla i un o diversos perfils de secció o la creació de superfícies rayadas o sòlids obtinguts per rototranslación en l'espai i diverses prestacions importants per al fresat de superfícies.

El nou ProGTL3, que permet resoldre qualsevol perfil geomètric sense haver d'utilitzar sistemes externs CAD...
El nou ProGTL3, que permet resoldre qualsevol perfil geomètric sense haver d'utilitzar sistemes externs CAD, així com la integració i interactivitat de la programació amb simulació en temps real.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación FicobaAMB24Industry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis