Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todo un escaparate de equipamiento auxiliar, robots y sistemas de automatización
Wittman porta a la fira més de setanta productes diferents

Tot un aparador d'equipament auxiliar, robots i sistemes d'automatització

Redacció PU15/09/2004
La presència de Wittmann a la fira K2004 de Düsseldorf reflectirà el tema "Solucions innovadores completes - Equipament auxiliar per a l'era d'internet". Els 415 metres quadrats de l'espai disponible a l'estand de Wittmann, situat al pavelló 10 estand 10A04, estaran dedicats a mostrar més de setanta productes diferents d'equipament auxiliar pertanyents als quatre grups de productes - robots i sistemes d'automatització, escalfament i refrigeració de motlles, molins i equips de manipulació de material. Es realitzarà una demostració connectant una completa gamma d'equips internet per Wittlink per mostrar la tecnologia i demostrar les innombrables avantatges entre les quals es troben la capacitat de diagnòstic remot, gestió centralitzada de dades i la visualització dels modes operatius.
Els productes estaran exposats com cèl·lules funcionals per demostrar solucions completes d'equipament perifèric al voltant de màquines de processament, a més de presentacions de novetats de productes corresponents a les quatre àrees específiques de producte per part de cada grup de producte respectiu:

Robots i sistemes d'automatització

Quatre seran les novetats de desenvolupament del grup de producte de Robots i sistemes d'automatització que presentarà a la fira:

La línia de robots lineals electro-pneumàtics per a aplicacions pick-and-plau s'ampliarà amb la introducció del W710 caracteritzada per una càrrega útil de 5 Kg (11 lbs). Aquesta unitat estarà equipada amb un bastidor fix, sent ideal per a aplicacions amb màquines amb una força de tancament de fins a 250 tones. L'eix vertical ha estat optimitzat per al seu funcionament amb absorció de vibracions la qual cosa permet l'extracció ràpida i sense retards de les peces modelades.

Imagen
La presentació a la fira dels robots de la sèrie W711 CS3, basada mecànicament en el model W710 però equipat amb 3 servomotors. Els robots del model W711 permeten manipular una completa gamma d'aplicacions d'automatització en màquines d'injecció i ofereixen un control i integració millorats dels sistemes de la línia.

La tercera presentació serà el robot de gamma superior W721 CS3 amb una càrrega útil màxima de 10 kg. (22 lbs). Aquests robots estan dissenyats per a l'evacuació i manipulació de peces en màquines d'injecció amb una força de tancament de fins a 400 tones i amb un equipament de sèrie amb 3 servomotors.

El nou robot W753 amb una càrrega útil de 75 kg (165 lbs) per a màquines emmotlladores de gran tonatge completa la sèrie ampliada de robots.

Imagen
Durant el disseny mecànic dels robatoris de la sèrie 7 s'ha fet especial èmfasi en la construcció modular i en l'optimització de la producció de les unitats. Gràcies a aquest enfocament, les unitats es podran fabricar segons les reconegudes normes de qualitat Wittmann oferint una gran funcionalitat però mantenint al mateix temps uns preus atractius. El disseny del control continua amb l'exitós concepte de la sèrie Wittmann COMPACT. Tots els components del sistema de control i els servomódulos estan ubicats en la mateixa unitat. Per això, no requereixen d'espai addicional al costat de la màquina emmotlladora.

Tots els models de robot-CNC de les sèries 6 i 7 estan equipats amb el sistema de control versàtil CNC6.2 amb una interfície gràfica o el més recent R7-Touch en mode pantalla tàctil.

S'exposarà un sistema d'automatització per IML (In-mold labelling) per a una aplicació de 4 cavitats i un temps de cicle de 4 segons.

El més destacat de la fira per a la secció manipulació de materials de Wittmann és un sistema centralitzat completament integrat, comandat pel nou control M7. Tots els components connectats al sistema central, el deshumidificador en bateria Drymax, les diferents mides de tremuja assecadora intel ligent Silmax, una estació d'acoblament amb distribuïdors codificats elèctricament, així com una secció transversal representativa dels diferents mides i variacions dels carregadors per buit Feedmax estaran accionats i comandats mitjançant el nou control d'alt nivell M7.

En la línia de productes corresponent al grup de productes escalfament i refrigeració de motlles consistirà al controlador de temperatura Tempra Plus 90 XL amb una capacitat de bomba de fins a 200 l / min (52 gal / min) i una capacitat màxima d'escalfament de 36 kW per zona. La unitat TEMPRA PLUS XL resulta idònia per a motlles de grans dimensions a partir de 1000 Kg (220 lbs).

En la divisió molins i trituradors, Wittmann presentarà un important nombre de novetats, tant en els trituradors sense reixeta de la sèrie Summe, com en els molins convencionals de la sèrie MB i MC.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis