Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EdgeCAM introduce un enlace directo con Sandvik Coroguide
Presenta les novetats de la versió 7.75

EdgeCAM introdueix un enllaç directe amb Sandvik Coroguide

15/10/2003
A partir de l'acord de col·laboració internacional signat entre Pathtrace i Sandvik Coromant, els usuaris de EdgeCAM gaudeixen de nombrosos beneficis que aportava la signatura d'aquest acord.
Imagen
L'última versió de EdgeCAM, 7.75, ofereix una integració directa amb Sandvik Coroguide, el catàleg electrònic d'eines de Sandvik, permetent als usuaris de EdgeCAM importar directament els paràmetres del ferramental, reduint així el temps de programació i la configuració del ferramental.

En aquesta línia, el catàleg d'eines de Coroguide, que disposa de prop de 25.000 components, permetre la selecció i muntar eines buscant o bé per la seva aplicació o per la categoria del producte.

David Boucher, director de Recerca i Desenvolupament ha manifestat: "la nostra llarga relació comercial amb Sandvik permet als usuaris de EdgeCAM estar a l'avantguarda de la tecnologia. Aquesta última versió de EdgeCAM aporta als nostres usuaris els beneficis de la integració amb el catàleg d'eines de Sandvik, permetent carregar directament dins del magatzem d'eines de EdgeCAM el ferramental de Sandvik. ".

En relació amb el progrés global de la relació comercial apunta que "la nostra col·laboració continua cap al desenvolupament i l'ús de EdgeCAM en tots els centres de formació de Sandvik per promoure conjuntament, els beneficis en el desenvolupament de les tècniques de la mecanització utilitzats juntament amb les últimes eines de tall de Sandvik.

Millores d'Associació amb els dissenys de CAD dins de Solid Machinist

Entre les millores d'associació destaquen la unió de geometries, els ressalts en el navegador, la revisió de característiques / seqüències i el reconeixement d'atributs de color des del disseny de CAD.

Millores en el cicle de desbast

Algunes de les millores del nou sistema són l'avanç vertical en forats de pretrepat, l'opció de romandre en profunditat per perfils de caixeres utilitzant múltiples moviments de posicionament / acostament, l'optimització de pre-forats i l'opció de romandre en profunditat per aconseguir un menor temps de cicle

Millores addicionals

Entre les millores de la nova versió destaquen el poder traslladar / rotar models STL, el simulador permet diverses seqüències, el perfil de caixeres obertes o l'enllaç amb Sandvik Coroguide

Suport de CAD Sòlids

El mecanitzat de sòlids de EdgeCAM suporta la càrrega de models sòlids des de les últimes versions de:
  • Pro / ENGINEER 2001 i Wildfire
  • Pro / Desktop 2001 i Pro / Desktop Express 2001
  • SolidWorks 2003 SP2.1
  • SolidEdge V12 i V14
  • Autodesk Inventor R6 SP2
  • EdgeCAM Part Modeler versió 11/02
  • Parasolid version 14.00.143
Entre les millores d'associació destaquen la unió de geometries,
els ressalts en el navegador, la revisió de característiques / seqüències i
el reconeixement d'atributs de color des del disseny de CAD

Sistemes operatius i maquinari recomanat

Es recomana disposar d'un processador Intel Pentium o compatible actual pe Pentium 4 o AMD Athlon, un mínim de 512 mB RAM (1 Gb per a sistemes avançats) i 1Gb d'espai lliure en disc dur (incloent el assignat al fitxer de paginació). També és preferible disposar d'una targeta gràfica de 1024 x 768 d'alta resolució de color i 32 Mb memòria, un monitor a color 17 "(resolució mínima de pantalla 1024 x 768), un ratolí amb roda (IntelliMouse), una unitat CD- rom, internet Explorer 4 o superior i un port paral lel per a la clau de seguretat de EdgeCAM.

De manera opcional es recomana l'SapaceBall i SapaceMouse. En definitiva, EdgeCAM també funcionarà en PCs amb processadors inferiors per exemple, en un Pentium 3 a 800 Mhz que compleixin la resta de requisits més amunt.

Sistemes operatius suportats

En aquest context, l'eina funcionarà en Windows 2000 (Service Pack 2 i superior) i Windows XP.

No osbtante, es recomana instal lar els últims service packs del sistema operatiu. EdgeCAM 7.75 no funciona amb Windows NT.4.

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.
Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks
Sandvik Coromant Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis