Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades presentadas por la empresa Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Novetats presentades per l'empresa Maquinària de Producció Europea, SL

15/11/2003
Imagen

Mecof

Representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), Mecof presentar a l'EMO avenços per al sector. Les noves màquines d'avançades màquines fresadores exposades és el seu estand, cobreixen diversos sectors de fabricació com el de motlles, encunys, la indústria aerospacial, enginyeria general i de grans dimensions i models.

La nova fresadora vertical model Prima amb motors linears es va presentar amb totes les opcions disponibles, entre les quals destaca el nou capçal Twin amb posicionament continu. La gamma prima serà completada amb solucions de grans dimensions des de l'Airone 165 i Airone 220.

Prima i Airone representen l'estat d'art d'a tecnologia dels motors lineals, que al costat d'una àmplia gamma d'electro-eixos i opcions, han de portar a terme tests de mecanitzat en diversos materials amb alta dinàmica.

La línia Precisa de fresadores d'alta velocitat es va llançar a l'EMO amb tres versions: Precisa CSX (columna mòbil), Precisa MX (bancada fixa i columna mòbil) i Precisa MZX (bancada fixa i columna mòbil). La sèrie Precisa està principalment dedicada al mecanitzat de precisió, on potència, dinàmica i estructura termo-simètrica són requerides.

Durant la fira Mecof també va presentar els nous capçals de fresar desenvolupats recentment per la companyia. A més, el sistema Wonder BRA, el qual és capaç d'eliminar desviacions del RAM en les màquines horitzontals, amb recorreguts fins a 1.500 mm.

Un altre important esdeveniment per al Grup Mecof és la presentació de la nova companyia Mecof GM, empresa que fabricarà màquines de grans dimensions per a aplicacions en enginyeres generals, energia i industrial del motlle. S'han presentats els models: FAMM: màquina de trepants i fresat amb columna mòbil, recorregut vertical fins a 6.000 mm, PML: fresadora gantry amb travessers en els laterals de la taula, PMF: fresadora gantry amb suport estructural fix i taula mòbil i PMM: fresadora gantry amb suport estructura mòbil (ajustable en altura amb un sistema apropiat).

Salvadeo Srl, soci del Grup Mecof, especialitzada en la compra i venda de màquines de segona mà i de màquines reconstruïdes (part elèctrica, electrònica, mecànica) va prendre part a la fira on va presentar les millors oportunitats disponibles.

En el camp del disseny del programari i PLM Solutions, es va donar la benvinguda a Spaziosystem Spa, que va presentar el nou Matra Datavision. Durant l'EMO, es va poder veure el nou CatiaV5/Enovia/Smarteam i tots els productes PLM, amb demostracions basades en Catia V5 Manufacturing.

Saporiti

Saporiti, especialitzada en la fabricació de rectificadores d'esferes per a vàlvules, (representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va mostrar sistema dues versions, una per a vàlvules de diàmetre fins a 500 mm i una altra per vàlvula fins a 1.000 mm. Aquestes màquines tenen una estructura robusta i les guies de rodets emprades garanteixen un mecanitzat molt uniforme i sense vibracions, en els eixos s'apliquen motors d'elevada potència. El CNC controlen 3 eixos lineals i 2 giratoris. Es pot realitzar un eix auxiliary per al tornejat.

SOMEX

SOMEX, (representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va donar a conèixer a la fira el capçal regirar ETR 36con rotació de la torreta per servomotor digital, indexació d'alta precisió en dentat Hirth i amb un bloqueig pneumàtic de forta potència permetent el fresat.

El capçal revòlver ETR 36 de juny eixos, de construcció especialment compacta i robusta, ha estat concebut per a ser implantat a la unitat d'avanç UA5, o el mòdul 3 eixos CNC TRIAX 4 per a la placa de base PB 36. Integra un eix porta-eines de con HSK 50 i compta amb opcions de lubricació centre-cargol, un altre servomotor, un altre tipus de cargol, adaptador per capçals multi-eixos, i reenviaments d'angle.

D'altra banda va presentar, el mòdul 3 eixos CNC TRIAX 4 sobre el qual pot ser implantat en l'eix Z un eix giratori tipus Max 45B o un capçal revòlver ETR 36, és de fet un centre de mecanitzat autònom de 3 eixos a control numèric Cnc en òptim rendiment, precís i d'unes dimensions reduïdes. La bancada, el carro i el suport en fosa estabilitzada són de forta secció i àmpliament nervats. Sobre aquests components es munten patins de corrons, greixats a vida i eixos de boles precarregats d'alta precisió i fiabilitat. Pel seu suport al TRIAX 4 pot ser implantat en posició vertical fins a la horitzontal. D'entre les seves opcions destaquen, el greixatge centralitzat de cargols de boles.

Imagen
L'Emo també va ser el marc de presentació de la unitat de mecanitzat per canvi automàtic d'eina amb cilindre pneumàtic i estopada de volanderes elàstiques. Aquesta especialitat va ser dissenyada i integrada en les unitats de mecanització estàndard Somex tipus Max 5B i Max 30B.

La unitat de mecanitzat Max 5 BS està equipat amb un sistema de fixació de porta-eines de pinça ER25 integrat en la claveguera. La força de fixació és desenvolupada per l'empaquetatge de disc de volanderes elàstiques. El desbloqueig del sistema de fixació de la pinça es realitza mitjançant un cilindre pneumàtic de curta carrera. La unitat Max 30 BS permet el canvi ràpid del sistema de porta-eines ISO 40 basat en el mateix principi que la unitat Max 5BS afegint un doble cilindre pneumàtic.

A més, Somex va donar a conèixer la unitat de roscat autònoma, programable tipus Max 12T, amb una variació electrònica de la velocitat, un temps de cicle reduït de menys de 2 segons, sense canvi de cargol patró i amb gran velocitat de tall. Integra una caixa de control Somex per al control del motor i del sistema d'avanços, amb el variador de freqüència incorporat, entrades de dades mitjançant un PC o control adaptat, dues connexions per 5 metres de cables subministrats, connectats a la caixa de control Somex i només una font d'energia: tensió 230 Volts. Les modificacions de pas són simples i econòmiques es fan mitjançant el canvi de politges dentades. Tots els passos es poden fer des de 0,2-1,75 mm. La manera de programació permet entrar les dades per: la posició d'start, el començament del roscat, la longitud del roscat, la velocitat de rotació del mascle i de les carreres ràpides. El centre de la unitat de roscat és el sistema diferencial.

La posició de l'eina de tall està dirigida i controlada per un potenciòmetre lineal i l'aprofundida de roscat així com les seves posicions poden ser modificades en cada cicle. El motor, segons les normes ISO, està acoblat a un variador de velocitats; pots ser implantat delati o darrere. Té un carte de transmission orientable a 360 º.

Röders

Röders (representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va presentar a la EMO la nova taula giratòria de precisió com a eix NC amb motrant giratori i contrapunt. Compta amb un accionament directe precís i d'alta dinàmica amb alta qualitat de sincronització (torquemotor ), totalment integrat en el control de la màquina, amb un plat base per fixació senzilla i ràpida sobre la taula de la màquina. Pot ser instal lat en totes les màquines Röders de HSC, opera a una alta velocitat, sense engranatges i amb un alt paràmetre de tall en Eix A.

Trevisan

A la EMOTrevisan, (representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va presentar nous centres de mecanitzat amb plat de tornejar integrat. Especialment, adaptats per a vàlvules, bombes, cossos, en general peces de grans dimensions i mecanitzats complexos en una sola estacada. El centre de massissat DS450 / 130 C està equipat amb dos sistemes de mecanitzat: un plat de tornejat (A) amb dos acoblaments porta-eines (BC) sobre carro mòbil (D) amb la capacitat de tornejar petits i grans diàmetres utilitzant la mateixa eina, i d'altra banda, un cargol de llauna velocitat (E), equipat amb canya situada sota el plat de tornejat, amb la capacitat de realitzar trepats, roscats i altres mecanitzats d'alta velocitat.
Imagen
La màquina de robusta construcció, ha estat estudiada per obtenir una òptima evacuació d'encenalls i una caracterització de màquina estanca per no permetre la sortida d'encenalls ni líquid. Tots els elements mecànics mòbils del capçal, estan construïts en acer tractat i lubricats mitjançant un circuit d'oli especialment dissenyat per a aquest propòsit. L'estructura de la bancada està feta en acer electrosoldat i estabilitzat. El capçal ha estat realitzat en fosa Meehanite.

Totes les guies dels eixos estan equipades amb patins de boles creuats i els mecanismes cinemàtics de moviment estan formats per eixos de recirculació debole de doble espiral precarregats i motor tipus Bruschless. Tots els elements mecànics del plat de tornejat són de robusta construcció per garantir els mecanitzats amb alta extracció d'encenalls. Tots els moviments es controlen a CNC. Durant la fase de refrenat l'eina treballa en les millors condicions amb el programa de tall continu. La canya cargol (E) surt de sota el plat de tornejat (A), només quan aquest últim està bloquejat. La taula rotativa de 360.000 divisions en continu, està equipada amb carrils i acoblaments per als palets porta utillatge.

Sauter

Sauter, (representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va exposar una àmplia gamma discos porta-eines, porta-eines, porta-eines motoritzats, la unitat de control Sauter, per torretes. No hi ha problemes d'interferències, brinden la possibilitat d'escollir els components que millor combinen amb ells, al mateix temps que els porta eines i els discos estan dissenyats segons DIN 69880

Una altra novetat que va llançar al mercat internacional ha estat la tecnologia d'eix B, el mecanitzat complet amb una sola eina que incrementa la precisió i redueix els temps no productius. Augmenta la productivitat gràcies a les altes prestacions en el tornejat i fresat de peces complexes ia més executa el fresat també durant la rotació. El cargol compacte té grans prestacions: configurat per a un canvi d'eines ràpid i automàtic (HSK o Capto), capacitada excepcional de càrrega per a les operacions de fresat, mitjançant el bloqueig amb dentat Hirth, una mñinima possibilitat de col·lisió (només una eina) i prolongació de la durada a causa de la càrrega controlada del coixinet. La unitat de rotació sense joc permet un posicionament d'alta precisió en continu mitjançant servomotor CA i tren d'engranatge precarregat (angle de rotació 210 graus); bloqueig de la posició de cargol amb dentat Hirth en increment de 5 graus (precisió de repetició ± 0 , 0008 mm), i s'aconsegueix un mecanitzat precís del contorn requerit mitjançant un sistema de mesurament d'angle.

Imagen
La taula giratòria d'eix B en combinació amb una torreta de disc no necessita cap magatzem d'eines. La capacitat de càrrega es veu incrementada durant les operacions de mecanitzat i evacuació d'encenalls mitjançant el bloqueig amb dentat Hirth en increments de 5 graus (precisió de repetició + - 0,00089 mm sobre ràdios de 100 mm) i permet un posicionament continu d'alta precisió, sense joc, mitjançant servomotor CA i tren d'engranatge precarregat (angle de rotació de 180 graus).

La torreta de corona per a eines, també va ser presentada per Sauter, que aporta una alta prestació en mecanitzat per a màquines transfer i especials. La torreta de corones està dissenyada per millorar la productivitat: amb fins a 8 eines individuals o capçal de cargol múltiple, amb l'ocupació ràpid d'eines perfeccionades, amb una flexibilitat total mitjançant programació de cargol. Alguns dels avantatges són. Es requereix un únic servomotor CA per al indexat de la torreta i l'accionament d'eina, els temps de bloqueig i desbloqueig del regirar poden ser disposats en paral lel en el recorregut de la guia, la mínima possibilitat de col·lisió gràcies a la disposició "en corona "de les eines, és adequada per a les operacions de fresat i de trepant, velocitat de cargol fins a 18.000 pm, commutació super-ràpida, resistència als xocs en la rotació, a causa de la junta limitadora de treball; producció en grans sèries i el porta eines no s'alça durant el indexat, a causa del dentat de cremallera circular.

Rollomatic

Rollomatic, representada per Maquinària de Producció Europea, SL (MPE), va exposar la nova rectificadora "GrindSmart 620XS", una eina per al rectificat dirigida operacions de tall per a la indústria metal·lúrgica, aplicacions mèdiques i quirúrgiques, dentals, per a circuits impresos, de rebava, per a la fusta, i eines especials.

La màquina GrinSmart 620XS és un centre de rectificat de precisió a CNC de 6 eixos completament automatitzats, destinat a la fabricació, en una fixació, d'eines de tall giratòries en metall dur, en acer ràpid (HSS) o en qualsevol altre material. La gamma de diàmetres s'estén des de Ø 0,1 mm a Ø 16,0 mm. Gràcies al sistema de concepció únic "offline" d'eines, dotat de funcions d'alta precisió, és possible produir tot tipus d'eines, dotat de funcions d'alta precisió, és possible produir tot tipus d'eines que van des de maduixes a broques, passant per escariadors, eines escalonades i de forma i d'altres llimes giratòries ocupades en el sector mèdic en petita o gran sèrie amb la mateixa eficàcia. El robot de 2 eixos CNC d'alta velocitat (65 m / min.) Permet fabricar fins a 1.000 peces amb un mínim d'intervenció humana. És possible canviar automàticament les eines de longitud total 300 mm.

Els conceptes únics de manteniment de l'eina, com ara el guiatge del mànec de l'eina mitjançant una V de centratge, suport de la part de tall i altres, permeten la producció d'eines de llauna qualitat i la fiabilitat superior. La Grindsmart 620XS es lliura amb l'amb el conjunt de programes Rollomatic principalment el potent simulador 3D, el robot integrat. L'usuari obté així una rendibilitat de la seva inversió amb una qualitat elevada en un curt lapse de temps.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis