Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a José Antonio Barberà Muñoz

Entrevista a José Antonio Barberà Muñoz

15/11/2003
"Som una empresa modesta i familiar que mai malvendería una màquina. Només venem qualitat"
Imagen

Per què han escollit aquest moment per organitzar les jornades?

És la primera vegada organitzem unes jornades de portes obertes, i depenent del resultat que obtinguem, la programarem amb més continuïtat.

Hem triat aquesta data, perquè les empreses de cara al final d'any han vist si han tingut beneficis i si han de fer alguna inversió en algunes màquines, etc.

El motiu pel qual hem decicido organitzar és perquè, mentre que l'any que ve tenim dos Fires a Bilbao ia Barcelona, aquest no tenim cap. Per això, pensem que seria una bona oportunitat de fer noves relacions, veure clients, presentar el nostre producte, que la gent es motivi un cop ha vist la màquina, que es lusioni per ella, perquè si no la compra ara ja la comprarà més endavant.

A quin públic s'adreça la jornada?

Enviem 8.000 invitacions, però les jornades s'adrecen més als clients. Tot i que nosaltres comptem amb una cartera de 3.000 clients, hi ha 5.000 invitacions que hem enviat a per donar-nos a conèixer i que la gent tingui l'oportunitat de conèixer-nos.

Què es pot veure a la jornada?

Maquinària per a xapa, Plegadores convencionals o amb control numèric de la signatura Gasparini, de la qual portem la distribució per a tot Espanya, Cisalles guillotines amb i sense suport de xapa fina, Escantonadoras i Premses horitzontals de la signatura Apollo; Cisalles hidràuliques de la signatura GEKA i Torns de mecanitzat de la signatura Pinacho de gran diàmetre, és una nova sèrie de fabricació i Trepants de columna i sobretaula de la signatura Erlo.

Heu fet coses noves?

La premsa plegadora Gasparini de control numèric amb un sistema anomenat ASG1, amb un sistema de bombejat a través del control, ella fa el bombejat independentment del gruix de la xapa i la longitud d'aquesta, és una novetat única al mercat. Pinacho ha presentat dos torns de control numèric per a peces de grans dimensions, que va presentar en la recent Fira de Milà EMO i ara ens les han portat directament per presentar-los aquí.

A quin tipus de client us dirigiu?

A planchisterías industrials, caldereries, serralleries, tallers de mecanitzat, moldistas, matriceros, etc.

Com ha estat aquest any 2003 per Bleck Ibèrica i Dimasolda?

No ens ha anat gens malament. En línies generals bastant bé, uns mesos millor que altres, però bé. Nosaltres som una empresa modesta que procurem limitar les despeses, ia més, abans de malvendre una màquina no fem la venda. Si venem una màquina és perquè sabem que podem donar un servei de qualitat al client, perquè a més l'assistència tècnica la donem nosaltres. Si tenen un problema electrònic o mecànic, nosaltres donem el servei, no hem de trucar a la fabricant. A més sempre tenim màquines en estoc, pel que fem un lliurament immediata.

Som una empresa molt familiar d'unes dotze persones, de les quals set som comercials.

Què marques distribuïu?

Gasparini (plegadores de CNC i cisalles), Bleck (plegadores i cisalles) i la italiana Apolo (escantonadoras i premses horitzontals), en exclusiva per tot Espanya, també distribuïm Pinacho (torns cilíndrics i de CNC), Lagun (fresadores universals i dde torreta ).

De la marca Erlo (trepants de sobre taula i columna), Geka (cisalles hidràuliques i punxonadores), som el principal client d'aquests fabricants a Catalunya, perquè nosaltres fem l'assistència tècnica d'una manera directa.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis