Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Diversas tecnologías de una sola mano

Diverses tecnologies d'una sola mà

15/09/2004
La BIEHM va ser el marc de presentació de nombrosos productes de MPE. Aquesta empresa porto una àmplia gamma de productes que inclou màquina eina d'alta tecnologia, solucions per al rectificat i microrectificado d'eina de Rollomatic, trepants radials manuals i centres de mecanitzat amb platod i tornejar incroporados de Donau i canvi de palet de la marca Treviso, fresadores d'alta velocitat de grans prestacions de Roders, rectificadores de perfils i de moles de Doebeli, desintegradores de metalls per electroerosió de Desintegrac, elements modulars per a màquines especials, capçals, soles .. de SOMEX, fresadores-mandirnadoras per a grans dimensions i alta velocitat de Mecof, torretes remenar i porta eines motoritzats de Sauter i transfers per a grans produccions de Porta.
A més de l'ampli catàleg de l'empresa, la biennal va ser escenari de presentació del trepant Radial A CNC de Donau, model Danumeric 440, del model Danuflex Alpha, de les unitats de mecanitzat SOMEX, robots, MAX12T, Max48GV i etr36 + triax4, una àmplia gamma de porta eines i torretes revòlver de Sauter i centres de fresat d'alta velocitat i elevada precisió Mecof. A més, els Visitants van poder conèixer de primera mà:

La fresadora mandrinadora Mecof tipus pont amb travesser model PMM

Imagen
Aquesta màquina presenta una carrera amb un eix longitudinal X de 6.000-48.000 mm, i l'eix Z de 1.500 mm amb opció de 2.000 mm.

L'eix vertical del travesser és de 2.000 mm amb opció de 3.000 o 4.000 mm, i està indexat cada 500 mm. Incorpora un control numèric Siemens 840D i el plat giratori té 360 posicions. Disposa d'una potència màxima de 80 kW. L'avanç és de 20 m / min, i el magatzem d'eines inclou 30 posicions amb opció de 30 +30. El con de l'eina és ISO50.

Les seves dimensions són de 3.000 mm d'amplada i 3.000 mm d'alçada, o bé 4.000 mm d'ample per 4000 mm d'alçada.

La capacitat de càrrega de la bancada és de 8.000-15.000 kg/m2. La velocitat de tornejat màxim és de 70 rpm i el diàmetre del plat de tornejar és de 4 metres.

Desintegradors de metalls models GSM 5000K, G50, GMSD 900, Exm, EXPM

Hi ha una generació d'aparells indispensables per extreure les eines trencades en peces mecanitzades sense danyar-les, en un temps rècord. Consta de:

  • generador tipus 5000K, 5KVA-6KVA,
  • suport tipus "SM" i
  • moble tipus "MT".

El desintegrador de metalls model G50 té:

  • una capacitat de desintegració M1, 6 a M20 mm.
  • Aconsellat per a ús semiintensiu.
  • Amb generador portàtil amb potència de 5 kVA.
  • Opcional: carro C + grup motobomba.

El desintegrador de metalls model GMSD 900 té:

  • una estació de desintegració autònoma de descens automàtic.
  • Amperímetre digital, de gran robustesa, i de gran precisió.
  • Amb potència de 7,5 a 10 o 12 kVA.

El desintegrador de metalls model Exm és:

  • per a ús puntual,
  • adaptable a màquina-eina de descens sensitiu.
  • Dues potències de 2.000 W a 4.000 W.
  • Amb capacitat d'extracció de M3 a M14.
  • Funciona amb elèctrodes en tungstè i coure.
  • Inclou Preveure: sistema de refrigeració (aigua) pressió 2,5-3 bar mínim.

El desintegrador de metalls Model EXPM és:

  • per a ús puntual,
  • adaptable a màquina-eina de descens sensitiu.
  • Amb dos potències de 2.000 W a 4.000 W.
  • Amb capacitat d'extracció de M3 a M14.
  • Funciona amb elèctrodes en tungstè i coure.
  • Extractor sobre rodes, gran mobilitat.
  • Sistema de refrigeració integrat (bomba + dipòsit amovible facilitant el canvi del líquid refrigerant).

El centre de mecanitzat paletitzat Trevisan amb plat de tornejar a CNC

Imagen
Els centres de mecanitzat DS 600/200C de Trevisan, distribuïts per Maquinària de Producció Europea, SL, estan dotats de dos sistemes de treball:
  1. plat de tornejat amb dos amarratges portaeines sobre el carro mòbil per efectuar el treball de tornejat des de petits a grans diàmetres, utilitzant la mateixa eina.
  2. eix ràpid amb canya situat sota el plat de tornejat, per efectuar treballs de trepat, roscat i altres mecanitzats a altes revolucions.

La màquina és de construcció robusta i ha estat estudiada per obtenir una òptima evacuació d'encenalls. Al seu voltant disposa d'un carenat tancat que no permet la sortida d'encenalls ni de líquid. A més, tots els òrgans mecànics en moviment del capçal estan construïts amb acer tractat i lubricats mitjançant un circuit d'oli especial. L'estructura de la bancada és d'acer electrosoldat i estabilitzat mentre que el capçal està construït amb fosa Meehanite.

Totes les guies dels eixos estan dotades de patins de rodaments creuats i els mecanismes cinemàtics estan formats per eixos de recirculació de boles i precàrrega de doble guia i motors tipus brushless. Tots els òrgans mecànics del plat de tornejat són de robusta construcció per poder permetre, amb la màxima garantia, la mecanització de fortes excessos. La gestió de tots els moviments s'efectua mitjançant CNC. En les fases de recapçat, l'eina treballa en les millors condicions amb el programa de mecanitzat a tall constant.

La canya de l'eix surt de sota el plat de tornejat només quan aquest està bloquejat. Compta amb taula giratòria de 360.000 divisions en continu, proveïda de ranures i agafades per rebre les paletes portautillajes.

El grup de canvi d'eines està disposat verticalment al lateral de l'import, proveït de manipulador de canvi d'eines amb dues pinces. A més, incorpora 54 eines al magatzem. La longitud màxima de l'eina i porta eines és de 500 mm (d'acord amb el treball). El diàmetre màxim d'eines adjacents és de 128. El pes màxim de l'eina i el porta eines és de 35 kg. El temps de canvi de l'eina és de 15 s. El moviment del magatzem està accionat per motor brushless.

Rectificadores de perfils amb alta precisió Doebili & Petewe

Les rectificadores de perfils Doebeli & PeTeWe realitzen el rectificat d'alta precisió en automàtic o manual de plaquetes amovibles, eines planes, eines de decolletatge, punxons, moles i eines rodones en metall dur, acer, tractat i altres matèries com coure, grafit, ceràmica , etc.

De 2 a 12 eixos controlats per un CNC de Fanuc o de Siemens.

Rectificadora de perfils model FSM150 amb 3 eixos accionats a CNC. Aquesta màquina ha estat concebuda en diferents versions: la versió de base fins a la màquina semi-automàtica de 4 eixos. El concepte FSM és la solució a les seves necessitats de rectificat de precisió de perfils / formes. Una àmplia gamma d'accessoris estàndards i utillatges a la seva disposició.

Principals característiques:

  • Posicionament de moles, oscil lació i angle de despulla accionats pels eixos a control numèric.
  • Carenat de la màquina en material inoxidable
  • Control i manteniment automàtic de canvis de temperatura.
  • Canvi de queixal automàtic
  • Cicle de rectificat completament automàtic

Rectificadora de superfícies planes de pòrtic LGB model R 16090

Rectificadora d'alta precisió i tecnologia en versió convencional i microprocessador.
  • Carreras 1.730 x 930 x 550.
  • Desplaçament vertical i transversal amb cargol de boles i nònius eléctronico de 0,001 mm.
  • Diamantat manual sobre capçal (diamant inclòs).
  • Plat electromagnètic EPL de 1.500 x 700 mm.

Els bancs de proves ICP per vàlvules

La introducció de la tecnologia digital i dels centres de mecanitzat CNC han revolucionat la indústria de la vàlvula. La producció de vàlvules en fàbriques modernes esá directament unida a la qualitat de la màquina emprada. Per tant, és natural que també s'utilitzi una tecnologia similar en el repartiment de proves. Un avançat sistema de control garanteix una alta qualitat de les vàlvules produïdes.

El sistema de prova pot ser analògic o digital, per provar el cos i l'estanquitat dels tancaments, així com el control de les pèrdues admissibles d'aquests tancaments.

Test estàndard. Els bancs de proves són concebuts per efectuar les proves segons les normatives internacionals ANSI-API-BS-DIN-CE oa petició del client.

Fixació de la vàlvula. Aquestes són les 4 possibilitats de tancament de vàlvula:

  1. Amb cilindre-adaptador de pressió controlada (estanquitat plana).
  2. Amb cargol-adaptador (estanquitat interna).
  3. Combinació de "A + B" (estanquitat interna-plana).
  4. Combinació de la possibilitat "C" més mordasses de fixació de brida inferior (estanquitat interna plana i control visible de la pèrdua).

Els bancs produïts per ICP són verticals monoestación, verticals de 3 estacions, o horitzontals monoestación.

Fixació ràpida. La vàlvula es fixa en la brida d'entrada sola entre dos adaptadors o separada sobre la brida. Horitzontalment (tirant vertical) verticalment (tirant horitzontal). La força de fixació es determina per les dades del diàmetre nominal i la pressió de test.

Rectificadora de precisió a CNC Rollomatic, model "GrindSmart 620XS"

Es tracta d'una eina de rectificat per excel·lència. Entre les seves aplicacions destaquen: eines de tall per a la indústria metal·lúrgica, eines mèdiques i quirúrgiques, dentals, per a circuits impresos, de rebava, per a la Fusta i eines especials.

La màquina GrinSmart 620XS és un centre de rectificat de precisió a CNC de 6 eixos completament automatitzats, destinat a la fabricació, en una fixació, d'eines de tall giratòries en metall dur, en acer ràpid (HSS) o en qualsevol altre material. La gamma de diàmetres s'estén des diàmetre 0,1 mm a diàmetre 16 mm. Gràcies al sistema de concepció únic "offline" d'eines, dotat de funcions d'alta precisió, és possible produir tot tipus d'eines que van des de maduixes a broques, passant per escariadors, eines escalonades i de forma i altres llimes giratòries emprades en el sector mèdic en petita o gran sèrie amb la mateixa eficàcia.

El robot de 2 eixos CNC d'alta velocitat (65 m / min) permet fabricar fins a 1.000 peces amb un mínim d'intervenció humana. És possible canviar automàticament les eines de longitud total 300 mm.

Els conceptes únics de manteniment de l'eina, com ara el guiat del mànec de l'eina mitjançant una "V" de centratge, suport de la part de tall i altres, permeten la producció d'eines d'alta qualitat i de fiabilitat superior.

La GrindSmart 620XS es lliura amb el conjunt de programes Rollomatic, principalment el potent simulador 3D, el robot integrat, així com una garantia total de 24 hores, 247 dies, 7 de deu anys. L'usuari obté així una rendibilitat de la seva inversió amb una qualitat elevada en un curt lapse de temps.

La fresadora d'alta velocitat Röders, model RFM 600 DS.

De disseny de pòrtic, amb 2 eixos de taula giratòria incorporats a l'eix X.

L'alta dinàmica i alta rigidesa dels eixos giratoris, permeten la mecanització simultani en 5 eixos. Molt bona visibilitat i accessibilitat a l'àrea de treball, permetent la càrrega mitjançant grua, robot, etc. Magatzem de 26 estacions, incloent làser per a mesura de HTA. Pressurització amb sistema d'aire per estabilitzar la temperatura de la màquina.

Màxim avanç: 30 m / min; màx. velocitat eix: 42.000 RPM (14 kW). Taula de 405 mm. de diàmetre, poden usar-se grans palets. Gamma de "swivelling": de -2 º a + 92 º. Gamma de gir: 5 x 360 º.

Ja en el nostre número especial sobre la BIEMH, distribuït en aquesta fira, vam informar (núm. 24, pàgs. 72 i 73) sobre els centres de mecanitzat Supermax d'alta velocitat, potència i precisió per a la fabricació de motlles i matrius que Joan Martín va exposar en seu estand. Destaquen per les seves tres eixos disposats de robustos cargols de boles i moguts per servomotors, així com per l'ús de guies lineals (IKO) que garanteix moviments suaus, i assegura a la taula planitud i gran capacitat de càrrega.

També vam donar detalls d'una màquina ràpida, flexible i compacta: Matrix, dissenyada per mecanitzat en 5 eixos a alta velocitat, particularment indicada per als operadors del sector dels motlles i matrius i l'aerospacial. Però Juan Martín va mostrar també productes d'altres firmes importants, com els centres de mecanitzat Makino d'altes prestacions "a-Sèries". La sèrie "a" forma part de la gamma de centres de mecanitzat horitzontals que aquest fabricant ha vingut construint des de fa 35 anys. Es tracta de la resposta de Makino a la demanda dels clients de comptar amb màquines per a la producció rendible de peces, de forma fiable i ràpida.

Un cargol de dinàmica elevada i uns moviments dels eixos elevats redueixen els temps morts al mínim i asseguren uns canvis d'eines molt ràpids. Tots els avantatges d'aquesta sèrie es poden atribuir als diferents models que la componen.

Com és sabut, Makino construeix també centres de mecanitzat verticals, com el model V33, així com màquines d'electroerosió, com els nous models UP 32i i UP 53i que destaca principalment pel control de la temperatura i la precisió extrema de la mecanització.

D'altra banda, els centres de mecanitzat tipus gantry de Awea Mechantronic inclouen diversos models per a les diverses necessitats dels clients. Per posar un exemple, el model SP-LP destaca per la seva precisió, rapidesa i possibilitat de realitzar múltiples funcions. Incorpora un motor de cargol de 35 HP, 6000 rpm i un capçal de dues fases, amb un parell de 642 Nm que proporciona una gran capacitat de tall a baixes velocitats i tall fi a alta velocitat.

Altres tecnologies

En el camp del rectificat, la gamma de màquines de Rosa Ermando inclou diferents versions amb controls manuals i controls CNC per cicles automàtics en diverses versions.

També són interessants les màquines que Juan Martín comercialitza per al mecanitzat de peces cúbiques, ideals per motllistes i matricers. Ixion Auerbach incorporen a la seva gamma màquines de trepant profund i màquines combinades de trepant profund i fresat, així com fresadores de bancada fixa i de columna mòbil.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Maquinaria de Producción Europea, S.L.
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis