Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mori Seiki estrena parque de máquinas

Mori Seiki estrena parc de màquines

Nerea Gorriti15/12/2003
Mori Seiki, representada a Espanya per LM Machinery, ha celebrat els dies 25 i 26 de novembre les ja tradicionals jornades de portes obertes per mostrar bona part del seu nou parc de màquines, presentades a la EMO de Milà, on va exposar 26 productes. Durant els dies d'exposició els visitants van poder veure les noves màquines recentment presentades a Milà, models ja existents en el mercat, nombroses demostracions i assistir a xerrades tècniques, tant de Mori Seiki, com de les companyies col·laboradores que també van mostrar el seu producte.
Imagen
Mori Seiki va mostrar en les jornades centres de mecanitzat i torns multi eix de les sèries MT, els centres de tornejat multi eix model 1500. De la sèrie CL, amb diferents opcions d'automatització va presentar els models 1500 i 2000; la sèrie NV de centres de mecanització vertical, dissenyada a partir de tècniques digitals, consideració ambiental, seguretat i increment de les velocitats de mecanitzat. Les grans protagonistes de les jornades van ser les novetats de Mori Seiki que recentment va presentar a la EMO 2003, el nou centre de mecanitzat NV 4000 DCG, el nou centre NH 4000 DCG i el NV 5000, el nou centre de mecanitzat vertical. Tots els models han incrementat la productivitat, treballen a altes velocitats, compten amb un disseny digital, utilitzen potents eixos per augmentar la precisió, permetent, com en el cas del centre NV 5000, que la màquina treballi en dos fronts: alta precisió de mecanitzat i potència de tall. A més, totes elles són respectuoses amb el medi ambient, redueixen les vibracions, incorporen detalls en el disseny per minimitzar en MTTR i un sistema operatiu original d'Mori Seiki.
Tots els models han incrementat la productivitat
i la precisió
Imagen
Els nous models NV 4000 i NH 4000 asseguren una alta precisió i una major productivitat que models anteriors. Basat en la tecnologia DCG, que aprofita el centre de gravetat del centre de mecanitzat el que redueix les vibracions, ha incrementant la seva precisió, el que segons assenyala Carlos Bassols, Application Engineer, permet que siguin màquines dirigides a motllistes i matricers. L'estructura de la màquina permet un senzill manteniment i augmenta la fiabilitat del procés.

El model horitzontal és una màquina s'empra per a grans sèries. No obstant això, els nous models verticals han assolit nivell un processat d'alta precisió que fa d'aquests centres un dels més potents i exactes del mercat. "Com ha guanyat més del doble de precisió, tolerància, puntualitat i acabat de superfícies-assegura Bassols-és perfecta per a motlles. "L'habitual seria una màquina amb un motor que mou l'eix, però, en aquest model hi ha dos".

També les jornades van ser marc de presentació del NVD 5000/40 equipat amb CNC Heidenhain, un control numèric poc habitual a Europa.

Els nous models NV 4000 i NH 4000 asseguren una alta precisió i una major productivitat que models anteriors
Imagen

NV5000

La sèrie de centres de mecanitzat NV5000 es divideix entre quatre models segons la grandària de taula que es necessiti, així com el con de l'eix, per dissenyar la combinació més adequada per a cada necessitat. El volum de producció augmenta a mesura que el temps total de mecanitzat disminueix amb la reducció de l'interval d'absència de tall. Es poden apreciar importants canvis també en les vendes anuals.

Són d'alta velocitat, ja que tots els mecanismes principals presenten millores quant a la seva rapidesa, incloent l'acceleració i desacceleració de l'eix i de l'avanç. La quantitat de temps que les eines estan en contacte amb les peces de treball s'ha reduït, per tant prolongat així les seves vides útils.

El seu disseny és òptim, en incorporar el disseny digital i les anàlisis dinàmics en les fases de disseny i desenvolupament, s'ha aconseguit el disseny de màquina ideal.

S'ha utilitzat un eix potent i altres funcions diverses per augmentar la precisió, permetent que la màquina treballi en dos fronts: alta precisió de mecanitzat i potència de tall. El sistema NV5000 permet obtenir peces de primera qualitat d'una manera estable.

DeltaCAD. Solucions CAD / CAM / CAE

Durant la jornada DeltaCAd va ser l'encarregada de dissenyar i programar el procés d'emmotllament d'una peça d'acer. Aquesta empresa, especialitzada en solucions CAD / CAM / CAE que col directament amb Mori Seiki, va presentar WinDNC, un servidor de comunicacions CNC que permet comunicar un PC, amb qualsevol versió de Windows, amb fresadores CNC, erosions, injectores, etc ... Cadceus és un sistema CAD obert que permet un fàcil intercanvi de dades de geometria amb altres sistemes CAD / CAM o sistemes de procés de geometria. Cadceus Mold Design, és un mòdul que està ben eines CAD / CAM / CAE per a la concepció, el projecte, el disseny i l'anàlisi de motlles d'injecció, el Cadceus Press Design, un paquet d'eines per a construir encunys en 3D d'una forma senzilla i ràpida.

Kendu

Col·laborador de Mori Seiki, Kendu va mostrar durant les jornades la seva gamma de productes que van des de maduixes de roscar, i xamfrans, i maduixes de foradar i roscar, del qual destaca el nou sèrie Uni Kenhard 3000: maduixa punta semiesfèrica, maduixa doble nucli, maduixa teòrica Quatre Llavis, i maduixa multilabios.

Röhm

Construccions especials d'amarratge, plat de subjecció dur, per mordasses amb dents rectes, sistemes de canvi ràpid de les mordasses amb destravat individual, seguretat en el posicionament de les mordasses bàsiques. Mostrava, a més, el plat automàtic pivotant per al mecanitzat de monyeques de cigonyals de diversos cilindres en un sol amarratge i el plat pinça automàtic de barres inclinades per a l'amarratge de brides en forma de forqueta
Röhm
Röhm
Com col·laboradora de Mori Seiki,
Sandvik Coromant presentar a les jornades CoroMill 390, noves plaquetes de 18 mm per maduixes dissenyades per treballar amb talls pesants, mecanitzar esquadres profundes o superficials, i posicions de fàcil accés o profunditat en la peça, les robustes plaquetes de 18 mm ofereixen un gran rendiment i milloren la productivitat.

Estan dissenyats per garantir una màxima versatilitat amb versions de maduixes convencionals per fresat en esquadra o de tall llarg adequades als seus requisits, i amb acoblaments Coromant Capto o muntatges en l'eix convencionals. A més, per talls més lleugers, operacions de fresat en escaire i de talls llargs, disposa de plaquetes de 11 o 17 mm, combinant una geometria de tall positiva amb un disseny avançat de les plaquetes.

Sandvik Coromant
Sandvik Coromant

Maxim

Maxim va portar a les jornades una àmplia mostra de les seves portabroques, portafresas, roscadores i accessoris pinces, caps, etc.

Com a complement a les jornades de Mori Seiki, Iscar Ibèrica va mostrar les seves broques per a metall dur, DCM Chamdrill, anells xamfrans. Van destacar la nova placa amb cinc talls de tall per ranurat de precisió poc profund, trossejament i encaixos, Pentacut i Modulargrip, un adaptador per tornejat exterior, ranurat i mecanitzat frontal.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Iscar Ibérica, S.A.
Röhm Ibérica, S.A.
Sandvik Coromant Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

AMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis