Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a STMI asiste a la BIEMH con una muestra de sus soluciones para deformación metálica
Entre uns altres, l'empresa mostra la seva nova línia de producció d'octógonos

STMI vas agafar a la BIEMH amb una mostra de les seves solucions per a deformació metàl·lica

Redacció Interempresas09/05/2012

9 de maig de 2012

Solucions Tècniques Metàl·liques Integrades (STMI) porta uns vint anys treballant en el sector industrial metal·lúrgic de deformació metàl·lica, sector en el qual està està especialitzada a l'hora de subministrar instal·lacions i productes, ja siguin estàndard o desenvolupaments a mesura. En el seu stand de la BIEMH, pavelló 5 stand D-85, els visitants poden conèixer algunes d'elles.

És el cas de la punzonadora CNC de tub i perfil, capaç d'encunyar 3 cares d'un tub de forma independent. El desenvolupament d'aquesta màquina neix per la necessitat d'una cèl·lula de producció capaç de processar tota la família de perfils tancats i oberts utilitzats en la fabricació d'expositors de comerç.

Conscients que el mercat cada vegada exigeix major versatilitat en els seus mitjans de producció, la cèl·lula DPT 3000 es basa en la integració d'elements estàndard, amb utillatges dissenyats per la nostra enginyeria que permeten de forma ràpida i senzilla canviar de model a produir i fins i tot de perfil a produir en un temps màxim de 5 minuts.

La punzonadora CNC de tub i perfil, capaç d'encunyar 3 cares d'un tub de forma independent
La punzonadora CNC de tub i perfil, capaç d'encunyar 3 cares d'un tub de forma independent.

Línia flexible de fabricació d'octógonos

STMI ha desenvolupat una cèl·lula de producció d'octógonos capaç de produir octógonos punzonados partint de bobina des de 800 fins a 1.250 mm.

El desenvolupament d'aquesta màquina neix per la necessitat d'una cèl·lula de producció capaç d'integrar 5 processos diferents en una sola línia, descantonado, cort, gir, punzonado central i apilat.

Per a un mercat que cada vegada exigeix major versatilitat en els seus mitjans de producció, aquesta cèl·lula permet canviar el model a produir sense necessitat de cap ajust mecànic. Únicament actuant sobe li panell de control la cèl·lula es predisposa per produir la peça programada.

El control CNC de la màquina permet que la cèl·lula sigui un element flexible i obert a nous productes, així com assegurar la fiabilitat de la màquina gràcies a la completa diagnostica mitjançant missatges de l'estat de la cèl·lula.

La línia de producció de STMI integra 5 processos diferents: descantonado, cort, gir, punzonado central i apilat
La línia de producció de STMI integra 5 processos diferents: descantonado, cort, gir, punzonado central i apilat.

Solucionis en perifèrics per al sector de l'estampació metàl·lica

STMI comercialitza les solucions de la signatura italiana Asservimenti Presse, empresa dedicada exclusivament a la fabricació de línies d'alimentació per a premses, devanadoras, enderezadores, alimentadors electrònics, i instal·lacions completes per al processament de la xapa. Amb línies d'alimentació llarga i compacta des de 0,4 fins a 16 mm d'espessor i 25 tones de pes.

Asservimenti Presse ofereix línies d'alimentació llarga i compacta des de 0,4 fins a 16 mm d'espessor i 25 t de pes
Asservimenti Presse ofereix línies d'alimentació llarga i compacta des de 0,4 fins a 16 mm d'espessor i 25 t de pes.

D'altra banda, STMI, i com a complement fonamental a la seva línia de producte, ofereix una àmplia gamma de solucions en perifèrics per al sector de l'estampació metàl·lica. El ventall s'estén des d'alimentadors pneumàtics per a fleixos subtils fins a línies d'alimentació electròniques per a bobines fins a 16 mm.

Com a producte propi STMI ofereix dues famílies d'alimentadors electrònics:

  • Seriï AEM: una solució completa per a l'alimentació electrònica programable amb configuracions com, lleves electròniques, multipaso, multilínea amb velocitat programable per línia, lectura del pas mitjançant encoder sobre la xapa, etc.
  • Seriï EASY: solució senzilla però eficaç tenint en compte uns costos de fabricació i manteniment molt continguts. Desenvolupat amb l'objectiu de ser el primer pas a l'alimentació electrònica per a premsa.
STMI ofereix també una àmplia gamma de solucions en perifèrics per al sector de l'estampació metàl·lica
STMI ofereix també una àmplia gamma de solucions en perifèrics per al sector de l'estampació metàl·lica.

Empreses o entitats relacionades

STMI Soluciones Técnicas Metálicas Integradas, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis