Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades Mitsubishi para el fresado de aleaciones de titanio y acero
La companyia presenta les noves maduixes VFX 5 i AHX640-

Novetats Mitsubishi per al fresat d'aliatges de titani i acer

Redacció Interempresas08/05/2012

8 de maig de 2012

Mitsubishi Materials amplia les seves gammes de maduixes, seguint el seu principal objectiu: superar-se cada dia i oferir més i millors serveis. D'una banda, la companyia presenta la maduixa VFX 5, versió més petita de la reeixida VFX 6 i indicada especialment per als aliatges de titani. D'altra banda, arriba al mercat la nova AHX640-S per a una millor eficiència en el fresat de l'acer amb plaques multipuntas heptagonales.

Maduixa VFX 5 para mecanitzat d'aliatges de titani

La maduixa VFX 5 és la versió petita de la reeixida maduixa VFX6. La nova maduixa està disponible de 40 a 80 mil·límetres de diàmetre, tant en longitud curta com a estàndard. Compte a més amb disponibilitat de diferents ràdios de 0,8 a 5 mil·límetres en les noves plaques XNMU16 de dimensió inferior.

La maduixa VFX està fabricada a partir d'un acer especial (42 CrMo4) que s'utilitza per la rigidesa estructural i la integritat, fins i tot quan se sotmet a altes càrregues i temperatures. Tenen un innovador sistema de refrigeració interna amb filtres de diàmetre variable. El canal d'evacuació d'encenalls ha estat dissenyat amb una cara d'axial i formació en ‘V doble’ en els punts de subjecció per assegurar la resistència i una elevada repetitividad en el posicionament de la placa.

Nova maduixa VFX 5 de Mitsubishi
Nova maduixa VFX 5 de Mitsubishi.

Les plaques compten amb qualitat MP9030, recoberta amb PVD. Per a la seva producció s'ha utilitzat un recobriment basat en un compost de Tu combinat amb un substrat especial que presenta un equilibri essencial en el desgast i menys resistència en el tall. Així, les plaques són capaces de lliurar una combinació de rendiment i una menor resistència al tall que és crucial per obtenir èxit en el fresat dels aliatges de titani.

La geometria de les plaques disposa de diverses cares d'inclinació convexes per garantir un tall suau, però fort. La geometria del tall de tall intenta emular a la d'un tipus de maduixa de metall dur, per la qual cosa aconsegueix un nivell superior al normal de l'acabat de la paret. Tal acció de cort forta, significa que la placa ha de ser fixada de forma segura. Es fixa amb un cargol TS450 més gran del normal que es pot estrènyer a un parell recomanat de 5 Nm per treure el màxim partit de la formació ‘V doble’ i àmplia zona per a la subjecció.

Les noves plaques per a la maduixa VFX6 estan ara disponibles en una gamma de radis d'1,2 a 5 milímentros en dos tipus de rompevirutas diferents, MS i HS per a aplicacions mitjanes i pesades, respectivament.

Abans de sortir al mercat, les eines han estat provades amb èxit a diverses àrees de producció. S'ha destacat en la velocitat de quantitat d'encenall desallotjat 500 cm³/min i s'ha aconseguit una llarga vida útil de l'eina. Ha estat superada per la quantitat d'encenall esperat de 400 cm³/min. L'elevada eliminació perllonga la vida de l'eina i la fiabilitat, juntament amb els beneficis d'una vibració inferior redueix els costos, no només en les primeres proves realitzades si no ara ja al mercat.

Nova AHX640-S per a una millor eficiència en el fresat de l'acer

Els avanços en la fabricació i tecnologia dels materials han fet que la producció de plaques multipuntas heptagonales negatives siguin fiables ja que estan formades amb un angle d'inclinació gran. Això significa que els requisits de potència per l'AHX-S són els mateixos que per a les plaques amb geometria positiva. La nitidesa de la geometria de les plaques positives convencionals pot ser combinada amb èxit per la força i la versatilitat de les plaques de tipus negatiu de manera que tots dos costats poden ser utilitzats com un tall de cort. La geometria positiva en general, ofereix una resistència molt més baixa de tall per assegurar que els nivells de productivitat puguin ser bons, també s'aconsegueixen en les màquines de menor potència. Aquesta tecnologia ha portat amb si l'expansió de l'AHX-W seriï de maduixa que va ser dissenyada originalment només per a ús en aplicacions de ferro colat. Una gamma molt més àmplia de materials d'aliatge i acers temperats, que a través d'algunes aplicacions d'aliatge poden mecanitzar amb la nova AHX640-S.

Nova AHX640-S, per a materials d'aliatge i acers temperats
Nova AHX640-S, per a materials d'aliatge i acers temperats.

La maduixa AHX-S i la ja existent AHX-W ofereixen una major elecció en el tipus de pas, fi i estàndard. Això és especialment important pel que fa a la potència disponible en una màquina especial i assegura un alt nivell de productivitat. Si un elevat nombre de dents fa que la potència de la màquina pugui ser superada, una maduixa amb un menor nombre de dents pot resultar beneficiosa. Els cossos de les maduixes estan disponibles en 63 a 200 mil·límetres de diàmetre en els tipus estàndard i de pas fi. Addicionalment, la refrigeració de les maduixes elimina l'excés d'encenall i perllonga la vida útil de l'eina. La geometria en l'amarri de 360º proporciona seguretat per al mecanitzat antivibración.

La placa heptagonal de 14 puntes s'assegura amb un cargol de fixació central. Això permet que el canal d'evacuació d'encenall sigui molt més gran per fer front als encenalls d'acer que són generalment més grans que els encenalls que es generen en el mecanitzat de fosa. La qualitat VP15TF Miracle, amb el nou rompevirutas MP, proporciona el rendiment i fiabilitat necessària en els aliatges d'acer, acers endurits i algunes superaleaciones. A més, aquestes plaques també es poden utilitzar a una velocitat inferior en ferro colat dúctil i gris. S'obté un rendiment més elevat, quan el cos de mecanitzat de fosa amb la maduixa AHX-S s'utilitza amb la qualitat MC5020 i amb rompevirutas MK o HK. Les plaques també disposen d'un nombre de puntes sinterizadas per la cara de cort.

Hi ha disponibles tres rompevirutas diferents que s'adapten a les aplicacions. El rompevirutas MK amb doble geometria positiva ofereix una resistència de cort baixa i és adequat per a aplicacions de fosa de ferro en les màquines menys rígides. El nou rompevirutas MP és ideal per a l'acer i superaleaciones i també per al ferro. La gamma de rompevirutas es completa amb els tipus HK i WK per al mecanitzat pesat i l'estil del wiper, respectivament.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Materials España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis