Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La innovación en el campo de equipamientos periféricos
La fira Fakuma ha estat el marc de presentació dels productes

La innovació en el camp d'equipaments perifèrics

Redacció PU15/10/2003
Wittmann, proveïdor mundial d'equipaments perifèrics per a la indústria del plàstic, distribuït a Espanya per Wittmann Robot System SL, ha llançat al mercat diverses novetats per millorar la productivitat en les plantes de modelat
Com van poder comprovar els visitants de la fira Fakuma, escenari que Wittmann va escollir per presentar el nou assortiment d'equips perifèrics, l'aposta de Wittmann per proporcionar al sector models plàstics una àmplia gamma d'equips perifèrics va de debò i és capaç d'innovar en els diversos camps que abasta, sent com és un especialista en la construcció de robots.

Per cobrir diferents demandes

Drymax P15 i Drymax 30 són dos deshumidificadors nous de la signatura. El primer d'ells, per resines plàstiques compta amb una capacitat de fins a 10 quilograms / hi es pot utilitzar per deshumidificació de gransa o en mode continu. La unitat pot subjectar fàcilment amb abraçadores sobre la tremuja de deshumidificació, i per tant es pot utilitzar indistintament sobre diferents màquines de modelat o per separat sobre una estació de pre-deshumidificació.

Per la seva banda l'assecador deshumidificador compacte Drymax 30, s'afegeix a la línia d'assecadors Wittmann amb doble torre. Aquesta unitat - amb una capacitat d'assecatge de 30m _ / hi una temperatura de procés de fins a 180 º C - té els mateixos avantatges que els models més grans: Interruptor d'accionament elèctric sobre vàlvules, i control de paràmetres de procés per a una deshumidificació d'alta qualitat.

Facilitats tècniques

Wittmann ha dotat els seus robots de pantalles tàctils, per facilitar la seva programació a l'operari. Així, els models Wittmann CNC gràcies a la nova pantalla tàctil CNC7, permeten la selecció directa de totes les seqüències de programa i funcions d'ensenyament des de la pantalla. Com s'utilitzen les mateixes funcions tant per al control CNC6 com per 6.2, l'operador pot utilitzar amb facilitat aquest nou control.

A més, ha dissenyat un nou robot W 621 UHSS per a aplicacions d'alta velocitat sobre petites màquines de modelat, per exemple, peces de telèfons mòbils. Un eix vertical telescòpic especial accionat per robustes corretges - reduint el pes de la massa mòbil al mínim - i permetent les més altes acceleracions i velocitats.

Els models de robot de la signatura estan disponibles amb eixos verticals simples o telescòpics.

A més, ha afegit a la seva gamma de trituradors de baixa velocitat dos nous models: la Sèrie Summe Minor, amb càmera de tall 240 mm x 160 mm per rendiments de fins a 7 quilograms / hi el model superior Junior Doble amb doble rotor per rendiments de fins a 60 quilograms / h per al tractament de materials plàstics durs.

Dins de les novetats de la gamma de perifèrics, Wittmann ha presentat els nous models de carregadors de major capacitat (fins a 80 l volum) que porten vàlvules de descàrrega pneumàtiques en el seu equipament estàndard. Això assegura un funcionament perfecte i un manteniment mínim, també per a aquelles resines de difícil transport.

Per acabar, Wittmann ha començat a comercialitzar el nou temperat Tempra direct 120, un nou model innovador per a una major productivitat en les Plantes d'injecció. A través d'una refrigeració directa aquesta unitat ofereix alta capacitat de refredament i un control exacte de la temperatura.

El Tempra direct 120 està equipat amb una potència calefactora de fins a 12 kW i un cabal de la bomba de fins a 90 l / minut així com purgat d'aire per a canvis de motlle.

Més informació: www.wittmann-robot.es

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis