Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius marca un nuevo hito en el mercado solar
La signatura presenta el seu últim avanç tecnològic en Intersolar 2012

Fronius marca una nova fita al mercat solar

Redacció Interempresas02/04/2012

2 d'abril de 2012

En el marc d'Intersolar 2012 Fronius presenta la seva última fita tecnològica. L'inversor central Fronius Agilo 100.0 serà el centre d'atenció entre el 13 i el 15 de juny. Al costat del nou String Control dissenyat expressament per a dita inversora i el paquet de serveis corresponent, Fronius ofereix un sofisticat concepte integral per a instal·lacions FV d'ampli espectre de potències. Fronius, que en 2012 celebra el seu vintè aniversari, compta amb un stand de més de 500 m2 en el qual el visitant pot veure importants i nombroses novetats relacionades totes elles amb el que cridem la “Llar del futur”. Per primera vegada, Fronius presenta un projecte pilot d'habitatge unifamiliar autosuficient energèticament parlant.
El Fronius Agilo 100...
El Fronius Agilo 100.0 és el primer inversor central dins d'aquest rang de potència que pot ser instal·lat, posat en servei i mantingut íntegrament per un instal·lador.

El nou inversor central, el Fronius Agilo “és el primer inversor central dins d'aquest rang de potència que pot ser instal·lat, posat en servei i mantingut íntegrament per un sol instal·lador", segons ho defineix Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius International, descriu l'exclusiva característica d'aquest inversor.

Es tracta d'un equip trifàsic de potència nominal igual a 100 kW (quilowatts) que resulta perfecte per a instal·lacions FV d'ampli rang de potències. L'inversor Fronius Agilo 100.0 de 850 kg de pes, és un dels més compactes de la seva classe. Gràcies a la incorporació de tecnologies d'optimització en el transport i maneig de càrregues el nou inversor facilita de manera extraordinària les tasques de transport, càrrega i descàrrega així com la seva ubicació final en la instal·lació FV.

L'índex d'eficiència màxima del 97,2% garanteix el rendiment més alt. El Fronius Agilo és compatible amb Fronius Datcom, el sistema de comunicació de dades per al monitoratge d'instal·lacions FV. Ja s'han iniciat les proves de preserie per certificar les altes exigències de qualitat.

Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius International GmbH
Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius International GmbH.

Monitoratge integral del rendiment - Fronius String Control 250/30

El també nou Fronius String Control 250/30 gràcies al seguiment del corrent continu i a la seva comparació constant entre les diferents sèries, monitoriza el que està ocorrent en tot moment en el camp fotovoltaic podent d'aquesta manera detectar possibles fallades en les sèries fotovoltaiques que afectin a la producció. En aquest equip poden agrupar-se fins a 30 sèries fotovoltaiques en una línia principal CC.

Una base especial facilita el muntatge a la intempèrie. La targeta interna del String Control permet el monitoratge dels brancs gràcies a que és alimentada per la corrent CC que aporta el camp fotovoltaic. La distància màxima que permet aquesta alimentació entre l'inversor i el String Control és de 100 metres sense necessitat d'alimentació externa. Entre els seus avantatges cal destacar que per al muntatge no és necessària cap eina especial. El Fronius String Control 250/30 és compatible amb tots els components rellevants del Fronius Datcom.

El Fronius String Control 250/30 gràcies al seguiment del corrent continu i a la seva comparació constant entre les diferents sèries...
El Fronius String Control 250/30 gràcies al seguiment del corrent continu i a la seva comparació constant entre les diferents sèries, monitoriza el que està ocorrent en tot moment en el camp fotovoltaic podent d'aquesta manera detectar possibles fallades en les sèries fotovoltaiques que afectin a la producció.

Paquet de serveis flexible

Fronius ofereix un paquet especial de serveis per a l'inversor Fronius Agilo. “La flexibilitat d'aquest paquet ho diferencia clarament de la resta de paquets al mercat”, explica Daniel Drescher, responsable de màrqueting de serveis en Fronius.

Dit paquet inclou suport tècnic per a la posada en servei, ampliacions de garantia i un manteniment econòmic, ràpid i professional, fins a la disponibilitat garantida. El paquet cobreix totes les necessitats i està disponible en diferents versions. “El nostre objectiu era configurar aquest servei de la forma més senzilla pels Fronius Service Partner, incorporant nombroses prestacions i versatilitat”, explica Drescher, “i ho hem aconseguit”.

Daniel Drescher: Màrqueting de serveis, Fronius International GmbH
Daniel Drescher: Màrqueting de serveis, Fronius International GmbH.

La llar del futur de Fronius

Durant la fira Intersolar de Munic es va a presentar també la “Llar del futur” de Fronius. Es tracta d'un projecte pilot d'habitatge unifamiliar autosuficient energèticament que s'engegarà pròximament. L'objectiu és garantir un subministrament autònom d'energia i calor.

La peça clau de tot el sistema és la Fronius Energy Cell, disponible a partir del primer semestre de 2013 com a solució completament autònoma amb electròlisi integrada. El concepte es completa amb un dipòsit d'hidrogen per a l'acumulació elèctrica a llarg termini, una bateria com a acumulador instantani i un acumulador de buffer per a aigua calenta i calefacció. Els beneficis elèctrics que aporta l'energia solar s'aprofiten de forma òptima, aconseguint generar i distribuir de forma eficaç l'aigua calenta a les llars.

En cooperació amb l'empresa Fr. Sauter AG (Basilea) s'ha implantat un sistema de gestió d'energia desenvolupat especialment per a aquest projecte, que inclou una opció per connectar i desconnectar la càrrega. Més endavant completarà el sistema integrant un generador de calor addicional (p. ex. bomba de calor). Amb les funcions de manteniment i control a través de smartphones i web, ja és possible visualitzar còmodament i ajustar els paràmetres del sistema més importants per al client, tant des de casa com des de dispositius externs.

Diagrama de flux energètic, la ‘Llar del futur’ de Fronius
Diagrama de flux energètic, la ‘Llar del futur’ de Fronius.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis