Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius marca un nuevo hito en el mercado solar

Fronius marca una nova fita al mercat solar

30/03/2012

30 de març de 2012

En el marc d'Intersolar 2012, del 13 al 15 de juny en Munich, Fronius presenta la seva última fita tecnològica: l'inversor central Fronius Agilo 100.0. Al costat del nou String Control dissenyat expressament per a dita inversora i el paquet de serveis corresponent, Fronius ofereix un sofisticat concepte integral per a instal·lacions FV d'ampli espectre de potències.

Fronius, que en 2012 celebra el seu vintè aniversari, comptarà amb un stand de més de 500 m2 en el qual el visitant podrà veure importants i nombroses novetats relacionades totes elles amb la denominada ‘Llar del futur’. Per primera vegada, Fronius presenta un projecte pilot d'habitatge unifamiliar energèticament autosuficient.

“El Fronius Agilo 100.0 és el primer inversor central dins d'aquest rang de potència que pot ser instal·lat, posat en servei i mantingut íntegrament per un sol instal·lador”, assenyala Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius International.

Es tracta d'un equip trifàsic de potència nominal igual a 100\1kW\2(quilowatts) que resulta perfecte per a instal·lacions FV d'ampli rang de potències. L'inversor Fronius Agilo 100.0 de 850 kg de pes, és un dels més compactes de la seva classe. Gràcies a la incorporació de tecnologies d'optimització en el transport i maneig de càrregues, el nou inversor facilita de manera extraordinària les tasques de transport, càrrega i descàrrega així com la seva ubicació final en la instal·lació FV.

L'índex d'eficiència màxima del 97,2% garanteix el rendiment més alt. El Fronius Agilo és compatible amb Fronius DATCOM, el sistema de comunicació de dades per al monitoratge d'instal·lacions FV. Ja s'han iniciat les proves de preserie per certificar les altes exigències de qualitat.

Fronius Agilo 100.0.
Fronius Agilo 100.0.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis