Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld presenta inyectoras de alta tecnología para el mercado americano
El grup farà la presentació durant la fira NPE d'Orlando

Wittmann Battenfeld presenta inyectoras d'alta tecnologia per al mercat americà

Redacció Interempresas20/03/2012
De l'1 al 5 d'abril, 2012, el grup Wittmann presentarà els últims models de les seves màquines d'injecció i equipament perifèric per als visitants professionals en la sala B, stand 2843, en el saló NPE d'Orlando/ Estats Units.

El grup Wittmann ha estat treballant de forma satisfactòria al mercat nord-americà durant molts anys. Sobretot, les noves màquines de Wittmann Battenfeld Sèries Power han entrat amb gran força al mercat americà, afirmen des del grup.

MicroPower, la màquina per a la precisió i micro injecció de plàstics
MicroPower, la màquina per a la precisió i micro injecció de plàstics.

Aquestes màquines, amb la seva gran eficiència energètica, combinada amb l'automatització d'alta tecnologia i equips perifèrics, així com l'última tecnologia aplicada per maximitzar el benefici del client, seran un dels punts forts de totes les exhibicions de la NPE aquest any a Orlando.

S'exposarà una gran varietat de les Sèries Power, incloent la MicroPower, la màquina d'alta precisió per la micro injecció de plàstics, l'EcoPower completament elèctrica i el model gran de les sèries, la MacroPower. Les màquines de la línia Power ofereixen alta precisió, disseny compacte, màxima facilitat per a l'usuari, concepte modular i gran eficiència energètica.

EcoPower, la màquina completament elèctrica de la Sèries Power
EcoPower, la màquina completament elèctrica de la Sèries Power.

En la MicroPower 5/3 s'injectarà en POM un micro connector de 28-pines de dimensions 6,1 x 1,2 mm i amb un pes de 3 mg. El micro connector serà manufacturat amb un temps de cicle inferior als 4 segons, en un motlle de 2 cavitats subministrat per Zumtobel. Les peces seran extretes per un robot Wittmann W8VS2, passaran a una càmera integrada dins de la cèl·lula de producció i després al sistema de control de la màquina per a la inspecció de qualitat. Posteriorment les peces se separaran segons les cavitats i apilades en el mòdul d'apilamiento. A més del robot, un assecador de material Wittmann, un controlador de temperatura i un alimentador estaran integrats a la màquina així com també el sistema de control Unilog B6, formant així una completa cèl·lula de producció.

La funcionalitat de l'EcoPower serà mostrarà amb dues màquines d'aquesta sèrie amb forces de tancament de 110 tones. en una EcoPower 110/130 es fabricarà el panell frontal d'una cafetera en un motlle d'una sola cavitat subministrat per Wittner.

També estaran integrats en la màquina un robot Wittmann per a l'extracció de les peces, una banda transportadora i un equip perifèric. Aquesta peça amb superfície brillant en la cara visible es produirà en PC/ABS. Les peces s'injecten mitjançant un procés variotérmico usant la tecnologia BFMOLDTM. En aquesta tecnologia, tot l'espai que queda per sota de la cavitat s'usa per escalfar i refrigerar. Això permet, per sobre de tot, un refredament ràpid de l'àrea del motlle. Així que aquesta tecnologia no és interessant només per reduir el cicle de temps, sinó que també ho és per prevenir la deformació per les altes temperatures i reduir tensions. A més, es poden prevenir les marques d'enfonsament i les línies de soldadura mitjançant l'ajuda de la tecnologia BFMOLD, sobretot en els components amb una superfície visible o cares amb superfície brillant.

La gran màquina MacroPower, màquina amb motlle d'Haidlmair

La gran màquina MacroPower, màquina amb motlle d'Haidlmair.

Les peces s'extrauran amb un robot Wittmann W818, el qual les passarà a una càmera per a una inspecció superficial. El sistema d'inspecció de les peces exposat en aquesta línia proporciona un mètode per identificar defectes superficials, independentment de l'observació humana.

Aquest sistema, desenvolupat per PCCL (Polymer Competence Center Leoben), fa fotos de la superfície de les peces i les compara amb fotos de referència. Aquest sistema permet  una detecció de defectes superficials al 100%, independentment de la presència d'un observador humà.

En la segona EcoPower, l'EcoPower 110/130, es manufacturarà en ABS un dispositiu de tancament per a les taules plegables que podem trobar darrere dels seients dels avions en un motlle de dues cavitats amb un temps de cicle inferior als 30 segons.

S'utilitzarà un robot Wittmann W821 per recollir el passador metàl·lic per subjectar el pany a una càmera, per comprovar la seva rectitud, i posteriorment es col·loca en el motlle pel modelo per inserció. El robot també extraurà les peces finalitzades, les col·locarà en la segona càmera per comprovar la seva longitud i després les dipositarà en la cinta transportadora.

El grup vol mostrar la funcionalitat de la MacroPower sen la NPE d'Orlando mitjançant un exemple de la de la indústria de l'embalatge. Es fabricarà una caixa plegable en PP en una MacroPower 850 XL/8800 amb un motlle proveït per Haidlmair. Les peces s'extrauran amb un robot Wittmann W843 i després seran assemblades en l'estació d'assemblatge i finalment es plegaran i apilaran. La MacroPower 850 XL és la versió amb plats ampliats de la 850 t, amb una distància de 1475 mm x 1125 mm entre columnes.

A més, el procés IML també protagonitzarà la fira amb una màquina T Xpress 160 en una versió híbrida. Es produiran tubs per a mantega, amb una capacitat de 125 g i amb un espessor de paret de 0,35 mm, en PP en un motlle de 2 cavitats. La inserció de les etiquetes i l'extracció de les peces acabades la durà a terme un robot Wittmann W827, amb un temps total de cicle de 2,8 segons. La unitat de producció està equipada amb un sistema de la signatura Eisbär. Una característica especial d'aquesta aplicació és la nova línia modular IML amb un paquet d'alt rendiment i un sistema de control integrat CNC8, que ofereix una sèrie d'avantatges. La integració del sistema de control permet una operació directa a través de la màquina d'injecció; els temps d'intervenció es redueixen d'una forma substancial mitjançant la funció de “extracció intel·ligent”.

L'exhibició programada en el stand de Wittmann Battenfeld es culmina mitjançant la presentació del seu servei Web 24/7, ara que ja està funcionant a tot el món. El servei web 24/7 representa el servei online de la companyia, el qual està disponible a tota hora els 7 dies de la setmana. Per a la maquinària equipada amb el sistema de control Unilog B6 basat en Windows XP, el servei web ofereix la possibilitat als clients de contactar per telèfon amb un tècnic qualificat en qualsevol moment. A través d'Internet, evidentment sota l'aprovació del client, els tècnics poden connectar-se directament a la màquina o el robot Wittmann integrat.

T Xpress amb equipament IML

T Xpress amb equipament IML.

A més de les exhibicions en el stand de Wittmann Battenfeld, una altra màquina s'exhibirà en el stand de Wacker Chemical Corp., en el stand número 58013, concretament una màquina d'injecció multicomponente HM 180/350H/350V ServoPower. El procés IML es demostrarà amb la injecció d'una funda d'ulleres en un motlle de 2 cavitats proporcionat per Rico. Aquesta funda d'ulleres és de 2 components feta de la combinació de material termoplàstic (PBT 20% FV) i LSR.

Les bombes de dosatge i barrejat seran subministrades per 2 KM. Els controladors de temperatura Tempro plus D s'usaran per generar l'alta temperatura requerida en el motlle, per vulcanizar el LSR. La màquina ve amb un paquet d'equipament per al processament de la silicona (unitat d'injecció especial, equip de buit, etc.). La taula rotativa servo motoritzada està integrada en la màquina. Les peces es fabricaran en un motlle de cavitats 1+1 amb un cicle inferior a 50 segons.

Automatització de Wittmann i equips perifèrics

A més, Wittmann Battenfeld presenta una àmplia gamma de robots i equips perifèrics per a solucions autònomes.

A l'àrea d'equip d'automatització, la companyia exhibirà una representativa secció de la seva gamma de robots servo de les seriïs R8.2, incloent el model petit W818, així com robots de la sèrie Ultra-High-Speed (UHS) i també un gran robot W873 amb una capacitat de càrrega útil de 125 kg. Els diferents robots s'uniran i s'exposaran en una cel·la operativa per demostrar la funcionalitat dels seus sistemes de control en aplicacions del món de l'esport.

El nou model de robot W818 amb una manipulació de càrrega màxima de 6 kg mereix una atenció especial. El màxim desplaçament vertical pot ser d'1.200 mm. El dispositiu està equipat amb 3 potents servo motors i codificadors absoluts per a tots els eixos lineals com a estàndard. L'eix rotatiu servo motoritzat opcional permet una gran varietat de noves funcions. El servo eix B és capaç de girar de forma contínua la pinça i l'eix giratori C des de 0° a 270°, mentre que el servo eix C gira la pinça de 0° a 180°. Totes les posicions intermèdies de cada eix rotatori poden ser programades amb una precisió de 0,01°. Aquests eixos rotacionales, combinats amb el mòdul de planificació de recorregut TruePath del sistema de control del Wittmann R8.2, permet moviments amb una precisió de coordinació en qualsevol adreça concebible dins d'un espai tridimensional, incloent les il·limitades possibilitats per als moviments paral·lels dels eixos lineals i rotacionales.

En el camp de l'equipament perifèric s'exhibiran els deshumidificadores de les sèries Drymax, alimentadors Feedmax, els sistemes de dosatge gravimétrica de les sèries Gravimax, controladors de temperatura de la sèrie Tempro i molins de la sèrie MES i MC, així com els molins Summe.

De tots els deshumidificadores, el nou equip d'assecat per roda Drymax Aton hauria de rebre una atenció especial. El que fa tan especial al Drymax Aton és la combinació d'un punt de condensació constant amb una gran eficiència energètica i alhora amb uns costos de manteniment molt baixos. Tots aquests avantatges s'han pogut aconseguir gràcies a l'ús d'una innovadora roda d'assecat, que consisteix en un nombre de càmeres que es van omplint lliurement amb boles dessecants. Aquest concepte d'ompliment afavoreix un cost molt baix de manteniment de la roda.

De tots els alimentadors, el nou carregador de material Feedmax B per a sistemes centralitzats és d'especial interès. Aquests són particularment fàcils d'usar i perfectament adequats per a tot tipus d'aplicacions.

Servo robot W81 Wittmann
Servo robot W81 Wittmann.

De tots els atemperadores, el nou Tempro plus D sèrie mereix un especial comentari. Els controladors de temperatura Tempro ofereixen la més alta estabilitat estàndard juntament amb una òptima gestió de treballs, i a més ofereix una visualització clara i completa de tot el procés, permetent així un control il·limitat del sistema.

Amb la introducció de la nova sèrie d'equips Tempro plus D, una generosament dimensionada pantalla LCD de 5,7” a color proporciona la visualització. Hi ha diversos botons en la pantalla que poden ser configurats amb completa llibertat per poder aconseguir la informació desitjada en cada cas concret.

Equipament perifèric
Equipament perifèric.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis