Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas es la entidad de la Comunidad Valenciana con más retorno de la Comisión Europea por proyectos de nanotecnología

Aimplas és l'entitat de la Comunitat Valenciana amb més tornada de la Comissió Europea per projectes de nanotecnologia

12/03/2012

12 de març de 2012

El Institut Tecnològic del Plàstic (Aimplas) és l'entitat de la Comunitat Valenciana que més tornada ha obtingut del 7º Programa Marco Europeu en matèria de Nanociencias, Nanotecnologies i Noves Tecnologies de Producció (NMP) durant el període 2007-2010, segons l'informe ‘Participació espanyola al VII Programa Marco de R+D de la Unió Europea’ publicat recentment pel CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial).
En l'àmbit nacional, Aimplas es posiciona en el 7º lloc, en un rànquing en el qual estan inclosos tots els agents participants en activitats de R+D+i dins d'aquest Programa: centres tecnològics, universitats i empreses.
Per a Valentín Polo, responsable de projectes internacionals de l'entitat, “aquestes xifres són fruit del treball, la investigació i la innovació constant que hem realitzat al costat de les empreses en matèria de nanociencias, nanotecnologies, nanomateriales i noves tecnologies de producció, i del suport ofert a les empreses a través de la nostra Oficina de Projectes Internacionals. Aquests indicadors ens motiven per continuar treballant en aquest camp i oferir els millors resultats al teixit empresarial”.
Les investigacions realitzades per Aimplas en aquest àrea durant el període 2007-2010 estan relacionades amb l'ús de la nanotecnologia per millorar les propietats dels materials plàstics i amb la millora de la sostenibilitat mediambiental a través de la utilització de materials procedents de fonts renovables.

En aquest sentit, des de l'entitat s'està treballant en el desenvolupament de biocomposites per a sectors com l'aeronàutica, sistemes d'energia, maquinaria agrícola, construcció naval, automoció, construcció, o envàs i embalatge, entre uns altres.

Una altra de les línies d'investigació és l'aplicació de la nanotecnologia i la biotecnologia al desenvolupament de productes destinats al sector elèctric-electrònic a partir de residus agrícoles.

Des de l'Institut Tecnològic del Plàstic també s'està treballat en l'obtenció de materials plàstics més lleugers, acte-reforçats i que contribueixin a una millor eficiència energètica en el seu processament.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis