Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equiplast 1999 - INYECCIÓN

Equiplast 1999 - INJECCIÓ

01/11/1999

INJECCIÓ

Billion

Juntament amb Actronic acudeix a la cita (Montjuïc 2, stand B 209) amb dues màquines:

Una inyectora H780-200 T de la gamma Hercule Plus funciona durant la fira amb un motlle de 24 cavitats per fabricar taps. Aquest tipus de màquina és apropiat, en particular, per a la injecció de gran velocitat de peces amb paret prima i per a la producció d'articles que precisin un cabal de plastificació elevat.

L'altra màquina que es pot veure durant Equiplast és una H470-140T de la gamma Hercule, en una versió mico-matèria, per posar en relleu les seves 50 anys d'experiència en les màquines d'injecció. Funciona modelant una peça per a cosmètica.

Una altra novetat interessant en el si de Billion és la que es va anunciar ja en l'Europlast de Paris: el llançament d'una nova inyectora d'1.000 T que completa la gamma mitjana modular que ja inclou màquines de 430, 550 i 750 T. També va anunciar el llançament de la gamma Atrium, de 40 a 80 T, disponible al mercat des de principis del 2000.

 

BM Biraghi

Es podran diversos equips d'aquest fabricant d'inyectoras, representat per Centrotécnica (Montjuïc 2, Stand C 340).

Sintesi 400  el projecte de Sintesi està basat en el concepte de modularidad que troba la seva màxima expressió en les realitzacions especials on ha estat possible projectar una gran varietat de versions usant mòduls de sèrie i re projectant les úniques parts dedicades a les aplicacions. El resultat ha estat obtenir una gamma molt àmplia però amb una forta enginyeria i amb elevats standard qualitatius.

Sintesi 150/820 de nova generació  equipada amb un motlle dels F.lli Bianchi de Cologno Monzese, per a la producció d'atuells de gelat d'1 Kg. en polipropilè homopolímer. El temps és de 5,5 segons i el pes de la peces de 45 grs.

 

Boy

La signatura alemanya Dr. Boy GmbH, representada per Centrotécnica (Montjuïc 2, Stand C 340), s'ha especialitzat en la fabricació d'inyectoras destinades a sectors que requereixen de peces de petita grandària i altíssima precisió. La seva gamma de maquinària aquesta composta per models de 22, 30, 50 i 80 t. i proposa al sector de la injecció de micropiezas el nou model de 12 t. de tancament, pensada principalment per injectar delicades peces de rellotgeria, maquetismo, electrònica, material farmacèutic, metge i quirúrgic, etc. La principal novetat d'aquesta màquina resideix en l'adopció del nou microprocessador 2Procan CT.

Centrotécnica (Montjuïc 2, Stand C 340) (veure BM Biraghi, Boy i Italtech)

Coscollola Comercial (veure Krauss Maffei)

 

Demag Ergotech

Demag Ergotech (Montjuïc 2, Stand C360) mostrarà tres màquines per a aplicacions d'alta tecnologia.

La Ergotech 250/560-840 L'EXIS (2.500 kN de força de tancament, 560 mm de llum entre columnes i unitat d'injecció de 840) produirà taps de PELD en un motlle de 32 cavitats de Caco Pacific, dels Estats Units. El consum d'energia de la "Ergotech EL-EXIS" és molt favorable per l'utilizador, alguna cosa que s'ha aconseguit mitjançant la configuració òptima de les unitats individuals d'accionament.

També mostrarà la producció de tancaments per tetra-briks, pensats per a begudes, que es poden tornar a obrir, i que es componen d'una base de polietilè i una peça de polipropilè que incorpora la rosca. Es fabricaran en una Ergotech 50-120h/80v multi, de 500 kN.

En tercer lloc, la sèrie Ergotech concept UN/concept DUES ha estat preparada en exclusiva per Equiplast. Una Ergotech 60/420-200 concept DUES (600 kN de força de tancament, 420 mm de llum entre columnes i una unitat d'injecció de 200), produirà una peça tècnica molt exigent. Un robot de Wittmann s'encarregarà de l'extracció de les peces.

 

Engel

En el stand del seu representant Helmut Roegele (Montjuïc 2, Stand B 230) presenta la màquina sense columnes totalment elèctrica ÉS 600/100 HL-SEL, els avantatges de les quals són rapidesa del moviment, absència d'oli, precisió, estalvi d'energia i fàcil accés a la zona del motlle. Està prevista per a aplicacions de gran velocitat, especialment en el camp de la medicina, l'embalatge i la injecció de paret fina. Disposa de 5 eixos servo-elèctrics i aconsegueix un temps de cicle en buit de 0,85 s.

Una altra màquina de Engel és l'Elast, amb Combimelt ÉS 1500T/330H/250 V-EL, especial per a elastòmers. Produirà peces de goma de dos components. Té diverses funcions, com per exemple una conductiva i una capa aïllada, fabricació en una sola peça, en un cicle de treball.

Una Combimelt ÉS 650 H/ 330V/125HL mostrarà també l'avantatge de les màquines sense columnes.

La Duo ÉS 16050/1500 Duo, màquina de dues plaques en execució curta amb sistema de tancament hidromecánico, constitueix un altre dels productes de Engel en la fira. S'aconsegueix amb ella reduir la longitud de la màquina. Incorpora components hidràulics d'alta qualitat que garanteixen fiabilitat, precisió i repetibilidad dels moviments.

D'altra banda, la ‘sense columnes’ hidràulica ÉS 500/110 HL Victory, d'1.100 Kn de força de tancament amb una superfície de fixació del motlle de 730x600 mm, equipada amb un robot ERC 33/1-C.

Imvolca (veure Mir)

 

Italprensas Sandretto

Italprensas Sandretto S.A. estarà en la fira amb una destacable presència concorde a la seva força al mercat espanyol de màquines d'injecció de plàstics on compta amb un parc superior a les 2.000 unitats.

Seran més de 500 m2 situats en el Palau 1 de Montjuïc II (C 325) on quedarà representada l'extensa gamma de productes (inyectoras de 30 a 5.500 tones de força de tancament), incloses algunes de les novetats introduïdes en la K¨98.

L'estructura del stand estarà composta per un mòdul central de dues plantes on albergarà les oficines per acollir als clients i el bar.

 

Italtech

En el stand del seu representant, Centrotécnica, (Montjuïc 2, Stand C 340), exposarà la Seriï BS amb motor elèctric i baix consum, que es caracteritza per cobrir la gamma de menor tonatge del fabricant italià (menys d'1.000 t) i que poden incorporar un motor elèctric en la càrrega que permet superposar moviments de màquina, guanyar temps de cicle i garanteix un consum energètic molt per sota de la mitjana del mercat. Compta amb una estructura robusta, àmplies dimensions de treball i incorpora el microprocessador Delta 5 d'última generació.

Un altre equip que es podrà veure de Italtech és la nova màquina MSK  1600 WP, amb força de tancament de 1600 t. i mesures entre columnes de 1400 x 1700 mm. La seva principal novetat resideix en el tipus de tancament, amb blocaje sobre columnes.

El conjunt de tancament de la MSK-1600-WP, en mancar de capçal de reacció, aúna grans plats i carreres amb un reduït espai ocupat sobre el sòl. El moviment del plat mòbil, es realitza mitjançant l'acció de dos petits pistons, que requereixen menys oli que un tancament hidràulic de pistó central, aconseguint-se gran velocitat de moviment, major sensibilitat del conjunt i una important reducció dels consums energètics.

 

Krauss Maffei

En el stand de Coscollola Comercial, representant de les inyectoras de Krauss Maffei, destacaran les màquines de la sèrie C. Un de l'us aspectes més destacats és l'accionament elèctric de la claveguera per a la plastificació paral·lela i un dipòsit de bombolles per més altes capacitats d'injecció. D'altra banda, la bomba, regulada per la pressió i el volum de flux proveeix tots els consumidors de la màquina (unitat de tancament, expulsor, noyos, etc.). En cada punt de funcionament de la màquina sempre subministra la pressió i la quantitat d'oli exactament ajustada a la necessitat.

En la sèrie C d'inyectoras, totes les pressions i velocitats necessàries per a la màquina s'introdueixen de forma digital en el sistema de control.

 

Mateu & Solé

El més nou i cridaner, encara que encara en fase de prototip, és la inyectora sense columnes anomenada Elastic Paralex 625/125 HEP, amb tancament hidràulic de 125 T i superfície lliure entre plats de 700 x 700, la qual cosa permet la instal·lació de motlles majors que els habituals per a aquesta grandària de màquina.

La segona gran novetat és el nou control V 2008, constituït per un sistema modular de gran potència, fiabilitat i maquinari orientat a una gran repetividad i capacitat de gestió. dos de les màquines presents en la fira portaran aquest control

Presentarà també una àmplia gamma d'inyectoras de la marca Meteor, que inclou màquines de 30 fins a 825 T de força de tancament (fins ara 800 T). Les Meteor de tancament hidràulic abasta des de 30 fins a 205 T i les de doble tanqui genollera van des de 75 fins a 825 T. El control es realitza amb microprocessador i es presenta en dues versions diferents.

 

Mir

A través del seu representant, Imvolca, Mir, estarà en el C381 de Montjuïc 2 i els visitants podran observar en aquest stand la seva completa sèrie de màquines.

- Compac-Ecologica, són dues tecnologies que es combinen en aquesta màquina, que en la fira serà de 450 T. Gràcies al volum contingut de la mateixa màquina, es poden afrontar produccions de peces de grans dimensions, encara que sense necessitat de disposar d'un local gran. La tecnologia de l'Ecologica redueix el consum d'energia elèctrica-aigua-oliï, fins a un 70%.

A més, en la fira es pot veure una inyectora tradicional en model Ecologica, model RMP 140, amb tancament genollera.

Co-injecció-coestampado 80 T: La co-injecció neix principalment de l'exigència de realitzar el producte amb un nucli en material reciclat i una part exterior en material verge. S'injecten dos polímers diferents a l'interior de la cavitat del motlle, mitjançant un sol canal d'ompliment amb màquina dotada de doble injecció traslladable.

El co-estampat, és la sobreposición de dos polímers, i és ideal per produir productes bicolores.

Inyceción de silicona liquida): Màquina horitzontal dotada de tancament de pistó directe i grup d'injecció amb claveguera punzonante. El Model MPOVG (versió vertical) es fabrica en 3 noves versions amb força de tancament de 50 a 120 T. Estan particularment indicades per a la producció d'articles de precisió en elastòmers, o diverses silicones, a través d'un motlle de reduït nombre de cavitats.

Un avantatge notable de les noves màquines verticals és que permeten la transformació de la goma silicona liquida bi-components LSR. Són especialment indicades pel sobreestampaje.

MVPI 270 T (Vertical):Una de les propostes més recents de la MIR en la màquina per a elastòmers és la màquina amb la unitat d'injecció FIFO.

La injecció FIFO representa una solució ja ben coneguda al mercat, i la MIR ho ha incorporat sobre la seva gamma per oferir al propi client una varietat de solucions més completa, en funció de la diversa problemàtica.

 

Netstal

Situada en Montjuïc 2, Stand B250 del Palacio 1 i en la seva línia habitual de presentar innovacions, Netstal exposarà dues màquines pel modelo per injecció de 120 i 240 t, ambdues fabricant peces de gran precisió i elevadíssima producció.

Una d'elles fabrica en la fira gots de dos components en menys de 4,5 s. Aquest sistema consta d'una Synergy 2C del tipus 1200-230/110. així com d'un motlle de 2 i 2 de l'empresa Foboha. El got es fabrica amb una unió de components durs i tous i en dos colors diferents. Per al material dur s'empra PP, i en la part tova, un elastòmer termoplàstic.. D'aquesta forma, Netstal confirma que en el camp d'envasos de paret prima poden aconseguir-se uns temps de cicle rendibles per a les solucions de dos components.

L'altra màquina fabrica tancaments de xampú amb una innovadora tecnologia de motlle. Es tracta d'una Synergy 240, amb motlle de 16 cavitats de l'empresa Schöttl. L'important en aquest motlle és el funcionament automàtic integrat en el motlle, que doblega dins del motlle el tancament plegable, una vegada acabat el procés d'injecció.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Coscollola Cial, S.L.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Imvolca, S.L.
Netstal Ibérica, S.A.
Roegele, S.A.
ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.)
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis