Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ajustar, medir y reducir con un mismo dispositivo
Amb Rendomatic, Zoller promet un augment de fins a de 20% la productivitat

Ajustar, mesurar i reduir amb un mateix dispositiu

Redacció Interempresas20/02/2012

20 de febrer de 2012

El mecanitzat complet amb clavegueres múltiples en una màquina només és possible si l'entorn ho permet. Per això, concentricidad, precisió a la mesura, equilibrat, així com un ràpid procés d'amarri tèrmic d'eines són avui dia requisits essencials d'una màquina de contracció. Per tal motiu, nombroses empreses confien en la màquina única combinada d'ajust, mesurament i contracció Redomatic de Zoller. El Redomatic brinda les condicions ideals per amarrar eines de manera fàcil, ràpida i amb una precisió de ±10 micres.
Imagen

La reducció i contracció d'eines és encara una disciplina que requereix coneixement tècnic i màxima precisió. Si a més l'ajust, el mesurament i la reducció es combinen en un mateix dispositiu, treballant amb marges de tolerància de ±0,01 mil·límetres, això resulta únic en la seva espècie. Aquests fets són certament de gran importància per a les empreses que mecanitzen amb clavegueres múltiples, sobretot perquè en aquest sector longituds nominals, una mínima dispersió i una màxima precisió són d'absoluta prioritat. Amb el dispositiu d'ajust, mesurament i reducció Redomatic, això és possible, entre altres coses, gràcies al sistema de topall longitudinal automàtic de gran precisió amb control CNC Asza en l'eix Z, en pocs segons i amb un temps de refredament breu. Així les eines són ajustades a les dimensions nominals per mitjà dels eixos lineals i rotatoris.

Es requereix màxima precisió

Gràcies als processos intel·ligents i automatitzats, es poden també amarrar amb la màxima precisió eines de tot tipus amb el mètode d'ajust patentat. La reduïda aplicació d'energia protegeix els portaeines i escurça els temps de refredament i de cicle. És a dir, abans d'escalfar el mandril subjectat, Redomatic comprova en qüestió de segons si això es correspon amb la potència actualment ajustada de la bobina. D'aquesta manera s'evita que els portaeines de contracció s'escalfin innecessàriament, ja que això porta a reduir la seva vida útil i fins i tot a la seva destrucció. Gràcies a una potent bobina d'inducció de 13 kVA pot prescindir-se dels discos de topall. Tant el diàmetre de contacte com el camp d'inducció s'ajusten automàticament a l'actual seient de l'eina.

Imagen

Monitoratge automàtic

Control permanent dels paràmetres de reducció; en combinació amb la tecnologia de processament d'imatges Pilot 3.0 de Zoller, amb Redomatic és possible també la contracció automàtica amb màxima precisió, el control de la longitud útil o un control automàtic del punt zero. Un monitoratge automàtic evita errors i possibles danys en el diàmetre interior del portaeines, i amb això una possible fractura d'eines en la màquina. El monitoratge de Zoller inclou també el tub de transferència de líquid refrigerant a l'interior del portaherramienta.

Així mateix, un sistema de control de la contracció i una claveguera d'alta precisió procuren un significatiu augment de la productivitat. Mercè l'ajust, el mesurament i la reducció amb Redomatic, l'empresa Zoller promet un augment de la productivitat del 20%. Una participació important en això la té el sistema de control de reducció SLS i la claveguera d'alta precisió Ace. El sistema de control de reducció SLS mostra gràfica i visualment a l'operador els accessoris actualment necessaris, els passos operatius i la situació actual. Amb la claveguera Ace poden canviar-se mitjançant un casquillo de boles en tan sols 10 segons i absolutament sense joc, portaadaptadores per a cons pronunciats, cons de plançó buit, Capto i Kennametal, accionant per força els seients d'eina i, per tant, subjectant-los en forma perfectament repetible.

Fets confirmats en proves

Periòdicament, empreses de renom es convencen de l'eficàcia i la precisió del Redomatic de Zoller. Acudeixen a la fàbrica de Pleidelsheim (Alemanya) amb nombroses eines per provar in situ el dispositiu d'ajust, mesurament i reducció de Zoller. Es compleixen tots els requisits, observant les pròpies directrius de la companyia, summament exigents. Més encara: en assajos de llarga durada es van reduir en un sol dia més de 50 eines, sense problemes i de manera absolutament segura. Per tant, el dispositiu d'ajust, mesurament i reducció Redomatic és el sistema descentralitzat d'inspecció i ajust d'eines ideal, que inclou la tècnica de contracció. Quins són les condicions indispensables per aconseguir una precisió de 0,01 mil·límetres i que rendibilitat i seguretat de procés s'aconsegueix amb la Redomatic? Les respostes a això les proporciona Zoller: els interessats estan convidats a provar la veracitat d'això en els seus propis portaeines de contracció i eines.

Empreses o entitats relacionades

Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis