Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimme y Femeval organizan una jornada sobre producción ecoeficiente

Aimme i Femeval organitzen una jornada sobre producció ecoeficient

17/01/2012

17 de gener de 2012

Dimarts que ve 24 de gener de 2012 tindrà lloc la jornada organitzada per Aimme i Femeval ‘Producció ecoeficient: una oportunitat’.

L'actual situació econòmica local, regional i mundial posa de manifest la necessitat de produir de forma ecoeficient, conjuminant coneixements i esforços amb l'objecte de poder oferir noves solucions tecnològiques eficients i sostenibles des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, a través de les quals la indústria pugui contribuir al desenvolupament sostenible i al mateix temps aconseguir incrementar la seva competitivitat.

En el marc aquesta necessitat, Aimme ha dut a terme diversos projectes en l'àmbit europeu i autonòmic, basats en la competitivitat i la sostenibilitat, encaminats a la promoció de noves eines i serveis destinats a recolzar la innovació en empreses i difondre les tecnologies ambientals.

Durant la present jornada es mostrarà en exclusiva a les empreses assistents eines tecnològiques que ofereixen avantatges mediambientals ‘ecotecnologías’ i solucions a nivell industrial, per al desenvolupament i posada a punt de productes, processos i serveis que permetin satisfer d'una manera eficient i sostenible, les necessitats dels usuaris. També es presentaran tres casos reals d'empreses que han apostat per la millora ambiental en tres àmbits, en l'àmbit de l'energia, en l'àmbit de l'ecodiseño i en l'àmbit del reciclatge de residus, i que han demostrat com la competitivitat i sostenibilitat sorgeix de la investigació i la col·laboració.

Les propostes i actuacions que es presentaran posaran l'accent en com afegir cada vegada més valor als productes i serveis, consumint menys matèries primeres, generant cada vegada menys contaminació a través de procediments respectuosos amb el medi ambient i econòmicament eficients.

La jornada, que es desenvoluparà a la seu de Femeval, té el següent programa:

16:00 - 16:10 h. Recepció

16:10 - 16:20 h. Inauguració jornada a càrrec de Salvador Bresó, director d'Aimme.

16:20 - 16:40 h. Projecte Ecoeficient - Proeco, Manuel Sánchez - responsable R+D+i d'Aimme.

16:40 - 16:50 h. Promoció de les ecotecnologías per la prevenció del canvi climàtic - Projecte Ecoclim. David Ortiz - Unitat Enginyeria Mediambiental d'Aimme.

16:50 - 17:05 h. Aplicació de les ecotecnologías en el consum d'aigua. Ana Valero - Unitat Enginyeria Mediambiental d'Aimme.

17:05 - 17:20 h. Aplicació de les tecnologies en la il·luminació. Elena Díaz-Albo - Unitat Enginyeria Mediambiental d'Aimme.

17:20 - 17:35 h. Aplicació de les ecotecnologías en l'ecodiseño. Ana Furtat - Unitat Enginyeria Mediambiental d'Aimme.

17:35 - 18:00 h. Pausa - Cafè

18:00 - 18:10 h. Reciclatge i ús eficient de recursos en les pimes - Projecto Remake - Presentació de tres experiències. Alicia Pérez - Resposable Unitat Enginyeria Mediambiental d'Aimme.

18:10 - 18:20 h. Instal·lació fotovoltaica semiaislada mitjançant un sistema intel·ligent de control. Suports Desenvolupament i Solucions, S.L.

18:20 - 18:30 h. Aplicació de tècniques d'ecodiseño en un procés de reciclatge d'envasos. Bidons Gallego, S.L.

18:30 - 18:40 h. Tractament i reciclatge de residus d'alcohol polivinílico al mig aquós. Plàstics Hidrosolubles, S.L.

18:40 - 19:00 h. Precs i preguntes. Clausura jornada.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis