Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fremm entrega la Tarjeta Profesional de la Construcción antes del 1 de enero

Fremm lliura la Targeta Professional de la Construcció abans de l'1 de gener

20/12/2011

20 de desembre de 2011

‘Si tens la formació, tindràs el treball’, resa la nova campanya que ha llançat la Fremm —Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia— perquè cap de les empreses del metall perdi els seus contractes en l'àmbit de la construcció, doncs a partir del 31 de desembre no podran realitzar-los sense la formació necessària, bàsica per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

La Fremm ofereix a les empreses del metall tots els seus recursos humans i tècnics per fer possible la seva contractació en treballs de construcció. Una subcontractació que, a partir de l'1 de gener de 2012, exigeix als empresaris i treballadors del metall disposar de la formació necessària, sent aconsellable, així mateix, estar en possessió de la Targeta Professional de la Construcció.

Des del primer dia del nou any, tots els que componen les empreses del metall hauran de complir obligatòriament amb els requisits de formació necessaris per prestar els seus serveis en la construcció. De mancar d'elles, es tancaran les portes a la subcontractació en un sector que és vital pels múltiples treballs del metall relacionats amb l'activitat constructora.

Els requisits es contemplen en l'Acord Estatal del Metall, que concreta que els treballadors subjectes al Règim General de la Seguretat Social han de realitzar un curs de formació dividit en un nivell inicial, que consta de 8 hores, i segon cicle, que suma altres 20 hores. No serà suficient superar només el nivell inicial ni amb la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

En el cas dels treballadors directius autonómos (amb treballadors al seu càrrec en Règim General), també hauran de fer un curs de 10 hores.

Els treballadors que estiguin en possessió del Curs Bàsic de Prevenció de Riscos Laborals (50 o 60 hores), se'ls convalida part de la formació exigida, per la qual cosa únicament han de realitzar un curs polivalent de 6 hores de durada per cada activitat que realitzin.

A partir de l'1 de gener, per tant, tots els treballadors que desenvolupin la seva labor en obres de la construcció comptaran amb la formació completa exigida en l'Acord Estatal del Metall, sent interessant, així mateix, que posseeixi Targeta Professional de la Construcció per al Sector Metall, malgrat que no sigui exigible per llei.

Els interessats poden contactar amb el departament Tècnic i de Prevenció de Riscos Laborals de Fremm, a través del telèfon 968 93 15 02 i els correus electrònics patricia@fremm.es; rosana@fremm.es; i josema@fremm; també es pot remetre el formulari de sol·licitud de la Targeta Professional de la Construcció.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis