Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas presenta sus últimas innovaciones en nanotecnología y sostenibilidad medioambiental en Equiplast 2011
L'Institut Tecnològic del Plàstic dóna a conèixer diversos projectes

Aimplas presenta les seves últimes innovacions en nanotecnologia i sostenibilitat mediambiental en Equiplast 2011

Redacció Interempresas24/10/2011
participarà com a expositor en la 16ª edició del Saló Internacional del Plàstic i el Cautxú que tindrà lloc a Barcelona del 14 al 18 de novembre. En aquesta important cita per al sector, Aimplas donarà a conèixer, en el seu stand situat en el pavelló 4, stand A159, projectes de R+D+i relacionats amb dues de les seves grans línies estratègiques d'innovació: el medi ambient i la nanotecnologia.

Entre les noves solucions mediambientals que proposa Aimplas relacionades amb materials biodegradables cal destacar el projecte Hydrus, una investigació a punt de finalitzar que té com a objectiu desenvolupar canonades biodegradables per a reg, i el projecte ECOALIM, a través del com s'ha desenvolupat un envàs biodegradable destinat a contenir carn blanca.

Aimplas estarà present en Equiplast 2011
Aimplas estarà present en Equiplast 2011.

En l'aspecte mediambiental, Aimplas també mostrarà innovacions relacionades amb la millora de la reciclabilidad dels materials plàstics com són el projecte RESSÒ-RUBBER (que té com a finalitat l'ús de cautxú reciclat procedent de pneumàtics per fabricar mobiliari urbà), o el projecte COBAPACK (finalitzat recentment amb èxit i que ha consistit en el desenvolupament d'un envàs per a menjar pre-cuinada a través de co-injecció, aconseguint-se reduir en un 14% el cost de l'envàs i afegir un avantatge mediambiental ja que en aquest envàs multicapa el nucli és de midó i les capes exteriors són de polipropilè, material totalment reciclable).

COBAPACK
COBAPACK.

Entre les solucions tecnològiques relacionades amb la nanotecnologia que Aimplas presentarà en fira destaca el projecte NANOSCRATCH, una investigació que ha conclòs en el mes d'octubre dirigida a millorar la resistència al rayado de peces plàstiques en vehicles i electrodomèstics. A més, Aimplas donarà a conèixer la xarxa CarbonInspired, creada per fomentar l'ús de nanomateriales en automoció i construcció a Espanya, Portugal i el sud de França. A aquesta xarxa poden unir-se totes les empreses interessades a rebre assessorament i conèixer les últimes tecnologies relacionades amb aquests materials.

A més dels últims avanços en R+D+i Aimplas presentarà els serveis d'anàlisis i assajos, assessorament tècnic i activitats de formació que el centre posa a la disposició de les empreses per millorar la seva competitivitat.

Imagen

De manera paral·lela a l'exposició, el dia 17, Aimplas organitzarà en la fira la tercera edició de la Jornada '20 Oportunitats de Negoci per a l'Indústria del Plàstic', on es donaran a conèixer possibles oportunitats de negoci per a la indústria del plàstic en sectors com a automoció, construcció, envàs i embalatge, reciclat, metge, elèctric i electrònic, al mateix temps que s'informarà de les seves tendències futures, previsions de creixement, etc. La internacionalització de les empreses del sector com a estratègia per combatre l'actual situació econòmica serà, també, un dels aspectes a tractar durant la jornada.

També s'oferirà informació estadística i previsions de creixement del sector de plàstic, per ajudar a les empreses a invertir en nous productes i mercats, minimitzant els riscos.

Durant la jornada s'exposarà el cas d'èxit d'una empresa transformadora i com aquesta ha identificat oportunitats de negoci a través de la vigilància tecnològica. També es farà especial recalcament en la internacionalització d'empreses.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis