Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Denios exhibe en Expoquimia sus cámaras térmicas para productos peligrosos

Pavelló 6, nivell 0, stand C317

Denios exhibeix en Expoquimia les seves càmeres tèrmiques per a productes perillosos

Redacció Interempresas20/10/2011

20 d'octubre de 2011

La companyia Denios presenta en Expoquimia (recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 14 al 18 de novembre) les seves tres famílies de productes per a emmagatzematge i manipulació de productes químics, protecció mediambiental i seguretat laboral. Entre les seves solucions destaquen les càmeres tèrmiques/estufes per a productes químics perillosos.

El producte més reeixit

El stand de la companyia compta amb un dels seus productes més reeixits. Es tracta de càmeres tèrmiques/estufes per a productes químics perillosos. Amb aquests equips es pot escalfar, refrigerar, temperar o fondre substàncies perilloses de manera segura.

Estufa Denios
Estufa Denios.

Les estufes se subministren amb calefaccions elèctriques, de vapor, d'aigua calenta o d'oli tèrmic i aconsegueixen temperatures de fins a 300°C. Disposen de cubeto de retenció integrat, són resistents al foc i compten amb equips Atex o extraccions forçades per eliminar gasos tòxics o atmosferes inflamables que es poguessin produir.

Magatzems prefabricats per a productes químics perillosos segons Reglament APQ

Denios fabrica magatzems tant tipus caseta, per a petits recipients, com amb prestatgeries de dimensions adaptades a l'emmagatzematge de palets i contenidors IBC/GRG d'1.000 litres. Aquests espais serveixen per a l'emmagatzematge de líquids inflamables, amb o sense resistència al foc. Són aptes per tant per a tot tipus de situacions en l'empresa, que en molts casos no disposa de les distàncies de seguretat reglamentàries.

Magatzem Densafe
Magatzem Densafe.

Aquests magatzems també se subministren en versions amb aïllament tèrmic i calefacció i/o refrigeració, així com en versions Atex per al cas d'atmosferes potencialment inflamables. Aquesta part del programa de la companyia es complementa amb una àmplia gamma d'accessoris, com a il·luminació, ventilació forçada, prestatgeries, finestres o rampes d'accés, entre uns altres.

L'oferta de Denios és flexible, de manera que el client pot adaptar el magatzem a qualsevol necessitat, o fins i tot dissenyar el seu propi magatzem a mesura diferent dels estàndards.

Contenidor
Contenidor.

Per a la manipulació de substàncies perilloses

La signatura elabora cubetos de retenció en acer, polietilè o acer inoxidable per a les substàncies més agressives. Aquesta és només una de les 10.000 referències de Denios, que fabrica, entre altres productes: prestatgeries amb cubeto i entarimats per cobrir grans àrees; armaris protegits / ignífugos per a emmagatzematge de petites quantitats de líquids en llocs de treball, segons la normativa; carros, elevadors, pinces per a bidons, també en versions Atex; absorbents Densorb per a control de vessis; recipients de seguretat homologats; armaris i manipulació d'ampolles de gas; contenidors per a separació i recollida de residus; i dutxes d'emergència i lavaojos.

Recollida de vessi amb Densorb
Recollida de vessi amb Densorb.

Ponent en Expoquimia

Denios participa com a ponent en la jornada ‘Adequació de la Reglamentació d'Emmagatzematge de Productes Químics al nou Reglament CLP”, que se celebra el 15 de novembre en Fira de Barcelona–Expoquimia i que compta amb la participació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, així com la Secció de Seguretat Química de la Generalitat de Catalunya, entre altres ponents.

Cubeto GRG
Cubeto GRG.

Empreses o entitats relacionades

Denios
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis