Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld presenta la serie Power, innovación y eficiencia en Equiplast 2011
El grup Wittmann estarà present amb un stand doble compartit per a màquines i equips

Wittmann Battenfeld presenta la sèrie Power, innovació i eficiència en Equiplast 2011

Redacció Interempresas20/10/2011
Per la seva banda, Wittmann Battenfeld presentarà les noves sèries 'Power' són la resposta de l'empresa a les exigències del mercat, és a dir, sota consum d'energia, màxima facilitat d'ús, exactitud i rendibilitat. L'últim en tecnologia per a diferents processos completa la gamma de novetats de la signatura.

Les màquines de Wittmann Battenfeld estaran exposades en el pavelló 4, stand C334, acompanyades dels robots i equips perifèrics de la signatura Wittmann Robot Systeme GmbH.

Les noves sèries Power, 'simply the Best'

Sota el missatge 'Simplement el Millor', Wittmann Battenfeld estarà presentant les seves novetats al públic, centrant-se especialment en les noves sèries Power. Es tracta d'una nova gamma completa de productes, i en Equiplast es podran veure funcionant els models de major acceptació, les màquines servo hidràuliques HM ServoPower, les inyectoras servo elèctriques EcoPower i les màquines de gran grandària MacroPower.

HM110ServoPower

HM110ServoPower

HM 110 ServoPower, innovació en una màquina servo hidràulica

La HM ServoPower és una màquina servo hidràulica altament dinàmica amb un grau d'eficiència molt més alt que les màquines amb sistemes hidràulics convencionals. Com a bomba hidràulica s'utilitza una bomba d'engranatges interna amb desplaçament fix. En aquest sistema, el cabal de la bomba és controlat exclusivament a través de la velocitat del servomotor. D'aquesta manera es pot ajustar la velocitat òptima per a cada moment del procés. A més, el sistema passa a manera descanso durant les parades normals, però també es pot apagar completament per a aturs perllongats. En combinació amb el major grau d'eficiència del servomotor i la regulació del cabal controlada per velocitat, s'obté una reducció del consum d'energia total de fins a un 35% en la HM ServoPower en comparació d'accionaments convencionals de motors trifàsics asíncrons.


LainyectoraservoelèctricaEcoPower

LainyectoraservoelèctricaEcoPower

EcoPower 300, compacta, neta, eficient i pràctica

EcoPower, la màquina totalment elèctrica de la sèries Power, serà presentada en Equiplast 2011 amb el model 300, la inyectora servo elèctrica europea. Disposa d'una unitat d'injecció compacta i una unitat de tancament extremadament precisa amb un accionament directe altament efectiu. L'energia de frenat dels accionaments, es realimenta a la xarxa de subministrament elèctric a través d'un elaborat procés, s'utilitza completament dins de la màquina per oferir el voltatge necessari per al sistema de control i la calefacció de cilindres. Això converteix a aquestes màquines en extremadament eficients en l'aspecte energètic.

MacroPower 650 – modular, exacta, compacta i productiva

Amb la MacroPower la signatura ha plantejat la seva tornada a la construcció de grans màquines. Després de la MacroPower 800 i MacroPower 1000, presentades durant la passada edició de la K en Düsseldorf, ara li toca el torn al model 650, la petita entre les grans inyectoras d'aquesta sèrie.

MacroPower significa el menor espai possible, velocitat, modularidad, alta precisió i neteja. El disseny modular d'aquest nou model de màquina gran la fa especialment adequada per a una gran varietat d'aplicacions. El sistema de guies lineals de la placa mòbil assegura un espai de modelo net i la major precisió en la protecció dels motlles.

La nova inyectora MacroPower 650
La nova inyectora MacroPower 650

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis