Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann transmitirá el mensaje “tecnología a su servicio” y presenta 40 equipos en Equiplast 2011
La signatura mostrarà més de 40 equips

Wittmann transmetrà el missatge “tecnologia al seu servei” i presenta 40 equips en Equiplast 2011

Redacció Interempresas20/10/2011
La participació de Wittmann en el saló Equiplast 2011 es presentarà sota el missatge “Tecnologia al seu servei”. Aquest lema fa referència a la política innovadora de l'empresa a l'abast del transformador, que es mostrarà sobre una important superfície d'exposició en el stand C-334 del pavelló 4. Witmman presentarà en aquesta edició de la fira més de 40 equips. Entre ells, nombroses novetats en les set divisions de productes: robots i sistemes d'automatització, controladors de temperatura de motlles, molins, deshumidificadores, alimentadors, i dosificadors.

En el stand C-334 de Wittmann, es posarà especial èmfasi en els avantatges específics dels diversos equips perifèrics. Compartint espai, l'altre soci del grup Wittmann Battenfeld, posarà l'èmfasi en la presentació de cèl·lules de treball completes, mostrant a més els últims models de màquines d'injecció, cadascuna amb els seus corresponents robots i equipaments perifèrics. Algunes de les màquines que mostrarà són les següents:

Imagen

Robots Wittmann

A l'àrea de robots i sistemes d'automatització, mostrarà la seva gamma amb diferents models, entre uns altres al robot W843 i el sistema de control R8 amb funcions millorades.

W843

Aquest model està mecànicament basat en el model anterior W743, però incorpora nombrosos canvis i millores. La càrrega ara aconsegueix els 35 kg, amb una carrera vertical I estàndard màxima de 2.600 mm. El robot també està disponible amb una configuració de carrera vertical de 2.000 mm i 25 kg de càrrega. La carrera de desmoldeo transversal X estàndard és d'1.200 mm i l'eix horitzontal és de 3.000 o 4.000 (amb opcions d'extensió en increments de 500 mm).

W843
W843.

Control de robot R8 de Wittmann

El control R8 permet la selecció de nombroses noves funcions. A més de la funció ja establerta a temps real, disposa d'extracció pel millor camí 'TruePath', extracció intel·ligent SmartRemoval, control de parell SoftTorque, memòria de moviments PartTrack i sistema d'estalvi energètic EcoMode. L'usuari disposarà també de la funció ACD (detecció automàtica abans de col·lisió).

Control de robot R8 de Wittmann amb ?ipal en la pantalla
Control de robot R8 de Wittmann amb ?ipal en la pantalla.

Control R8 amb extracció intel·ligent SmartRemoval

La ja coneguda funció d'extracció intel·ligent SmartRemoval ara també estarà disponible en els robots per a l'accés lateral W827 i W837. SmartRemoval utilitza el moviment d'obertura de motlle de l'eina com a base per a l'acceleració inicial de l'eix d'accés al motlle. Una vegada aconseguida la posició de motlle completament obert, el robot accelera sense retard fins a aconseguir la seva velocitat màxima. Independentment de la màquina, SmartRemoval aconsegueix estalviar fins a gairebé un 15% del temps d'extracció, sense costos addicionals i protegint al mateix temps les parts mecàniques contra moviments bruscs.

Foto4ayb. Reguladors de cabal d'aigua Wittmann: La connexió a la màquinagafa pot realitzar mitjançant controladors de temperatura(a la dreta: pantalla ampliada/interface per a l'operador)

Control de temperatura Wittmann WFC 100

El refredament de motlles i els controladors de temperatura són part important de les activitats inicials de Wittmann. Els reguladors de cabal d'aigua han estat considerats durant moltes dècades com l'estàndard per al refredament de màquines inyectoras i motlles en la indústria del plàstic. El cada vegada major interès dels transformadors de plàstic per millorar el control dels processos, ha portat al desenvolupament de la nova unitat de mesurament de cabal d'aigua WFC 100.

Imagen

Tempro basic C90 / basic C140

La sèrie d'atemperadores termoreguladors seriï basic de Wittmann és adequada per a totes les aplicacions que requereixen del control de temperatura més precís, i al mateix temps gran comoditat per a l'usuari amb un interface fàcil d'usar. La sèrie basic cobreix un rang de temperatura entre 10 i 140 °C.

Controlador de temperatura Tempro basic amb interface
Controlador de temperatura Tempro basic amb interface.

Controlador de temperatura Tempro basic amb interface

Wittmann basic ofereix ara com a opció, bomba millorada o connector femella per a sensors externs, amb una opció d'interface que permet la comunicació directa entre la inyectora i el controlador de temperatura. L'interface treballa amb l'habitual protocol de transmissió P2. En combinació amb el maquinari adequat (20dt., RS232, RS458) és possible cobrir gairebé tots els interfícies.

Com una altra opció es pot seleccionar la indicació del cabal d'aigua, basada en el principi del mesurament de pressió, coneguda pels clients en la sèrie Tempro plus.

Deshumidificadores Wittmann

El nou deshumidificador de roda Drymax Aton, combina els avantatges d'un punt de condensació constant amb alta eficiència energètica. L'assecador aconsegueix complir amb aquests requisits molt contradictoris a través de l'estructura completament nova de la roda així com gràcies a una manera d'operació patentat, l'EcoMode.

Assecador de roda Drymax Aton de Wittmann

La roda d'assecat de Wittmann consta d'una sèrie de càmeres que alberguen una acumulació molecular de tamís lliure. Aquest disseny explica la gran eficiència energètica, ja que la forta circulació de l'aire en el tamís molecular permet una major transferència d'energia i de calor. Per contra, les rodes de panal consisteixen de làmines lineals a les quals s'aplica l'assecant, però des del punt de vista del disseny, només s'aconsegueix una baixa circulació de l'aire. Per aquest motiu el consum d'energia és superior a la seva capacitat de generar aire d'assecat.

Depenent del grau de càrrega d'aigua del deshumidificador, el Drymax Aton treballa en manera de roda constant o en la manera energèticament preferent amb “gairebé-2-filtres”, és a dir l'EcoMode. La capacitat d'aire calent aconsegueix els 120 m³/h, amb el que es pot realitzar qualsevol configuració d'assecador compacte que consti d'1, 2 o 3 tremuges d'assecat. El punt de condensació aconsegueix en pràcticament totes les condicions climàtiques un valor de -40 °C (-40F) a -60 °C.

Assecador de roda Drymax Aton de Wittmann
Assecador de roda Drymax Aton de Wittmann.

Alimentació

En el grup d'equips per a l'alimentació de material es presenten diversos nous productes. Entre ells es troba el sistema de transport centralitzat d'alt rendiment amb control eMax24, l'estació de filtrat centralitzada XM/B i l'alimentador en buit compacte Feedmax B105.

El control centralitzat eMax24 és adequat per a sistemes d'alimentació petits amb fins a 24 alimentadors i un màxim de 2 estacions de bufat, i ofereix una excel·lent relació cost/rendiment. Totes les condicions operatives del sistema es poden consultar en una pantalla LCD a color. La introducció dels diversos paràmetres es realitza a través d'un menú fàcil d'entendre per a l'usuari. El control eMax24 és especialment adequat per ser connectat als innovadors alimentadors de material Feedmax B de Wittmann amb campana de descàrrega d'accionament pneumàtic (i en conseqüència d'operació segura).

Carregador de buit Feedmax B105
Carregador de buit Feedmax B105.

Dosificadors gravimétricos

El nou dosificador gravimétrico Gravimax 14V es presenta en Equiplast amb un recipient de barrejat de material completament nou, que impedeix la creació de càrregues estàtiques en la barreja. Generalment, la barreja mestra o diferents combinacions de material tenen la tendència d'acumular càrregues estàtiques, la qual cosa s'agreuja amb el previ procés de transport o els moviments del mesclador. Aquesta estàtica causa problemes per aconseguir una barreja homogènia i influeix directament sobre el resultat del dosatge.

Gravimax 14

El nou recipient de barrejat amb “paletes de càrrega” integrades produeix una barreja uniforme amb els diversos components, que prèviament s'han dosat amb precisió amb el mètode específic de Wittmann RTLS (= balança a temps real).

Gravimax 14V
Gravimax 14V.

Molins

En la divisió de molins, Wittmann presentarà el model MC34 PRIMUS. La sèrie MC PRIMUS de molins convencionals de Wittmann, ha estat desenvolupada específicament per al reciclatge de plàstics tous i de duresa mitjana, i servirà de pont entre la línia econòmica i popular de molins per operar al costat de la premsa ML i la línia MC de molins centrals de Wittmann.

El nou MC34 Primus de Wittmann

El nou model MC Primus disposa d'una càmera de tall de 300 mm x 400 mm i pot aconseguir, depenent de la grandària de la reixeta i de la geometria de les peces, un rendiment de material d'entre 200 i 300 kg/h. Els molins MC Primus disposen d'un disseny amb rotor obert que ofereix un flux d'aire òptim a través de la càmera de tall per prevenir la degradació tèrmica o la fosa del material. Les fulles mòbils inclinades del rotor obert en configuració 3 x 2 (“rotor en espiga”), combinades amb dues fulles fixes inclinades ofereixen un doble talli tipus tijera que millora encara més la qualitat del triturado i minimitza la pols. Les fulles giratòries i fixes es poden afilar diverses vegades depenent del desgast.

Nou MC34 Primus de Wittmann
Nou MC34 Primus de Wittmann.

A més s'exhibiran els models MES, com a mostra dels molins de cort tangencial de la signatura Wittmann.

La coneguda seriï SUMME de trituradores sense reixeta de velocitat lenta es mostrarà per descomptat en aquest saló amb diferents exemples. Tots els trituradores sense reixeta són de baix soroll, extremadament compactes i molt adequats per a l'ús a llarg termini de materials durs i reforçats amb fibra de vidre.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis