Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zoller presenta 15 primicias mundiales en la EMO 2011

Zoller presenta 15 primícies mundials en l'EMO 2011

15/09/2011

15 de setembre de 2011

En amb prou feines 400 metres quadrats de stand en l'EMO, Zoller presenta 15 veritables primícies mundials en tecnologia de mesurament i organització d'eines, totes elles amb un comú denominador: accelerar i tornar més rendible el procés de fabricació.

Amb la màquina de mesurament ‘hobCheck’, s'obren possibilitats mai vistes per al mesurament integral de maduixes helicoïdals també de grans dimensions. L'equip de mesurament i comprovació ‘pomEdgeCheck CNC’ permet el mesurament totalment automàtic de l'arrodoniment d'arestes amb el mètode de projecció de bandes, dominant en aquest sector. Amb el ‘sawCheck 2’ és possible mesurar per primera vegada en forma econòmica tots els paràmetres de serres de precisió amb tan sol un aparell.

Amb nous aparells de mesurament desenvolupats per la pròpia empresa, Zoller resol també tasques especials de mesurament inherents a la fabricació moderna. Amb el ‘microsensor’, per a mesurament precís i sense contacte, i l'equip portàtil de taula ‘pomSkpGo’, els instruments de mesurament Zoller penetren fins a les microgeometrías, mentre que amb l'equip de mesurament i ajust ‘venturion 800’, amb longitud de mesurament d'1.400 mil·límetres, poden mesurar-se eines de fins a 1.200 mil·límetres de diàmetre i d'una longitud màxima d'1.600.
Especialment com a resposta als desafiaments d'un mesurament orientat al procés, Zoller va desenvolupar la sèrie ‘pom’, ampliant-la a més mitjançant instruments de mesurament com el ‘pomDiaCheck’ per a mesuraments d'alta precisió <1µ.

Les innovacions de Zoller no acaben en l'equip. Amb ‘cris 3 D’, per examinación totalment automàtica i instantània d'eines, i ‘caz’, el primer instrument de mesurament virtual del món, l'empresa destaca també per les seves solucions de programari per a totes les tasques especials de mesurament.

No obstant això, l'interès de Zoller no solament comprèn aparells d'alta qualitat i programari per a instruments de mesurament, sinó que amplia la gamma de productes amb una gestió d'eines de gran rendiment: Zoller TMS Tool Management Solutions.

A més de les innovacions en matèria d'instruments d'ajust, mesurament i comprovació, el feriante pot conèixer també personalment la gestió d'eines de gran rendiment Zoller TMS Tool Management Solutions en el lloc de fira: l'empresa subministra el cicle complet de fabricació d'una única font, des del sistema CAD/CAM fins al comandament de maquinàries.

Empreses o entitats relacionades

Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis