Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Denios recuerda las nuevas directrices para el almacenamiento de residuos peligrosos

Denios recorda les noves directrius per a l'emmagatzematge de residus perillosos

01/09/2011

1 de setembre de 2011

L'empresa especialitzada en emmagatzematge de substàncies perilloses, químiques i/o contaminants Denios recorda mitjançant un comunicat les consideracions que figuren en l'article 2 de la nova Llei de Residus i Sòls Contaminats (en vigor el passat 30 de juliol) respecte a l'emmagatzematge de residus. Els requisits que regulen a partir d'ara l'emmagatzematge de residus perillosos es recullen en el Titulo III (‘Producció, possessió i gestió dels residus’) del Capítol 2. L'article 18 tracta sobre les ‘Obligacions del productor o un altre posseïdor inicial relatives a l'emmagatzematge, barreja, envasat i etiquetatge de residus’.

Denios mostra mitjançant aquestes fotografies com han de dissenyar-se els magatzems específics per a residus perillosos
Denios mostra mitjançant aquestes fotografies com han de dissenyar-se els magatzems específics per a residus perillosos.

Article 18. Obligacions del productor o un altre posseïdor inicial relatives a l'emmagatzematge, barreja, envasat i etiquetatge de residus

En relació amb l'emmagatzematge, la barreja i l'etiquetatge de residus en el lloc de producció, el productor o un altre posseïdor inicial de residus està obligat a:

1. Mantenir els residus emmagatzemats en condicions adequades d'higiene i seguretat mentre es trobin en el seu poder.

La durada de l'emmagatzematge dels residus no perillosos en el lloc de producció serà inferior a dos anys quan es destinin a valorització i a un any quan es destinin a eliminació. En el cas dels residus perillosos, en tots dos suposats, la durada màxima serà de sis mesos; en supòsits excepcionals, l'òrgan competent de les Comunitats Autònomes on es dugui a terme aquest emmagatzematge, per causes degudament justificades i sempre que es garanteixi la protecció de la salut humana i el medi ambient, podrà modificar aquest termini.

Els terminis esmentats començaran a computar des que s'iniciï el dipòsit de residus en el lloc d'emmagatzematge.

2. No barrejar ni diluir els residus perillosos amb altres categories de residus perillosos ni amb altres residus, substàncies o materials.

Els olis usats de diferents característiques quan sigui tècnicament factible i econòmicament viable, no es barrejaran entre ells ni amb altres residus o substàncies, si aquesta barreja impedeix el seu tractament.

3. Emmagatzemar, envasar i etiquetar els residus perillosos en el lloc de producció abans de la seva recollida i transport conformement a les normes aplicables.

Les sancions per incompliment d'aquesta Llei s'especifiquen en el Capitulo II del Titulo VII (‘Responsabilitat, vigilància, inspecció, control i règim sancionador’).

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis