Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El proyecto Thermalcond sustuituirá metal por plástico en colectores solares

El projecte Thermalcond sustuituirá metall per plàstic en col·lectors solars

30/08/2011

30 d'agost de 2011

participa al costat de 5 pimes i altres 2 centres tecnològics de 5 països europeus (Xipre, Espanya, Hongria, Països Baixos i Regne Unit') en el projecte Thermalcond ('Polymeric composite materials with enhanced thermal conductivity properties for heat exchangers applications), que té com a objectiu desenvolupar compostos plàstics amb propietats d'alta conductivitat tèrmica per a aplicacions relacionades amb col·lectors solars.
Aquesta iniciativa pretén desenvolupar col·lectors solars tèrmics plànols amb els seus diferents components (làmines, tubs i accessoris) basats en materials polimèrics plàstics de baix cost. S'espera que dits components es converteixin en una alternativa viable als col·lectors tèrmics metàl·lics, fabricats principalment en coure. Aquest desenvolupament permetrà reduir els costos i augmentar l'eficiència dels col·lectors que fins al moment han estat realitzats utilitzant plàstic.
L'ús de materials plàstics en lloc de metall, ofereix avantatges addicionals: versatilitat en els dissenys, permetent muntatges senzills, facilitat de magatzematge, reducció de pes i per tant estalvi de combustible en el seu transport, resistència a la corrosió i, d'altra banda, prevé el robatori i el vandalisme donat el baix cost dels materials utilitzats en els seus components en comparació del coure.
Les diferents parts del col·lector solar (produïdes a partir de nous materials conductors tèrmics revestits d'una capa absorbent) seran obtingudes per extrusió (canonades i làmina absorbent) i per injecció (accessoris).

*Aquest projecte està finançat per la Comissió Europea dins del VII Programa Marco. Grant Agreement nº FP7-SME-2010-1-262647.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis