Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las marcas distribuidas por Maquinaria Eurotec exhiben todo su potencial en la EMO 2011
Chiron, Alfing, Trident, Challenger, Felsomat, Junker i Supfina, entre unes altres, mostren les seves novetats en la gran cita firal d'Hannover

Les marques distribuïdes per Maquinària Eurotec exhibeixen tot el seu potencial en l'EMO 2011

Redacció Interempresas20/07/2011

20 de juliol de 2011

Maquinària Eurotec, especialitzada en enginyeria de sistemes de fabricació, comercialitza maquinària d'alta tecnologia i ofereix solucionis clau en mà per a fabricació de components. El seu equip, recolzat per l'alta tecnologia de les representades, és capaç d'oferir el millor servei en projectes de mecanitzat, rectificat, tornejat i rentat de components en sèrie. Les principals marques que representa la companyia guipozcoana no falten a la cita de l'EMO d'Hannover.

Chiron: pavelló 27, stand D68

En l'EMO, Chiron mostrarà diversos centres de mecanitzat de nova generació. Entre ells cinc primícies mundials que ofereixen un mecanitzat eficient, ràpid i precís per a nombroses aplicacions en diferents indústries i amb una àmplia gamma dels materials.

Per exemple, mostra l'equip compacte DZ 08 FA, que ofereix doble productivitat amb dos eixos en l'espai més petit, i una reducció del consum d'energia en més del 40%.

El DZ 08 FA ofereix una excel·lent qualitat gràcies a la superfície de cinc eixos controlats simultàniament amb la tecnologia d'accionament directe. En l'EMO, Chiron mostrarà la versió amb una claveguera de 40.000 rpm principal i 2 x 16 eines HSK 40.

Centre de mecanitzat compacte Chiron DZ 08 FA
Centre de mecanitzat compacte Chiron DZ 08 FA.

El segon producte nou que es mostra en la fira és el centre de mecanitzat FZ 08 MT, que proporciona una major eficiència i productivitat en el mecanitzat de barra. Aquest equip és ideal per al mecanitzat de 6 costats, és molt fàcil de carregar i descarregar, i està disponible per l'ús d'una base de fosa i sistema de mesurament directe en tots els eixos.

El tercer producte que s'estrena està dissenyat per a grans quantitats de peces: el centre de mecanitzat flexible TZ 15 W de quatre clavegueres. En l'EMO, Chiron mostra el TZ 15 W juntament amb la unitat de robot integrat FlexcellUNO. Pot canviar les peces de treball en uns dos segons i té una unitat d'emmagatzematge de part amb un màxim de dotze palés, els quals són reemplaçats en paral·lel a l'operació de mecanitzat.

D'altra banda, el FZ 12 FA amb la palé integrat multicambiador de 80 (MPC) és molt flexible per a lots petits i és ideal per a un funcionament totalment automàtic. La cèl·lula de mecanitzat flexible per al mecanitzat automàtic complet amb cambiador de palés i la unitat d'emmagatzematge permet el canvi automàtic de dispositius per a les peces petites i mitges empreses.

Per la seva banda, el model DZ 15 FA, centre de mecanitzat de doble claveguera amb dos eixos, taula basculant giratòria, doble eix de cinquè i de parell, ofereix velocitats de claveguera de 2 x 15.000 rpm i sistemes de mesurament directe amb una precisió de ± 5μ.

Finalment, amb la Mill 1250, Chiron mostra un centre de mecanitzat per a la màxima precisió en el tall de volum. El model mostrat en l'EMO està equipat amb una nova plataforma de gir vertical giratori i un cap giratori. Accionaments directes i sistemes de mesurament en tots els eixos i en el cap giratori garanteix una gran dinàmica i els més alts nivells de precisió. Especialment indicat per a les peces grans i pesades, el robust centre de mecanitzat Big Mill s'utilitza generalment en la construcció de maquinària i la indústria aeroespacial.

Alfing: pavelló 12, stand A82

L'empresa alemanya Alfing presenta en la fira de l'EMO d'Hannover els últims avanços tecnològics en màquines horitzontals de motors lineals amb 1, 2, 3, i 4 capçals independents. També presentarà els últims projectes realitzats amb màquines transfer per a la fabricació de blocs de motor, caixes de canvi, culatas, portamanguetas, caixa d'embragatge, caixa de cigonyal, braços de suspensió, bieles, etc.

Alfing ofereix solucions de fabricació amb productivitats superiors al 25% amb màquines amb motors lineals.

Centre de mecanitzat Alfing
Centre de mecanitzat Alfing.

Challenger: pavelló 27, stand I32

Challenger presenta en l'EMO les últimes novetats en centres de mecanitzat de 5 eixos simultanis per al mecanitzat de motlles, estampes, matrius, peces d'aeronàutica en alumini, titani i peces d'alta precisió.

Aquestes màquines disposen de capçals d'alta precisió de la signatura alemanya Kessler de 24.000 rpm i 18.000 rpm amb 35 kW de potència. Van equipades amb regles òptiques Heidenhain i guies i clavegueres de boles Scheerberger de Suïssa. El pes màxim admissible sobre la taula de 630 i 800 mil·límetres és d'1.200 quilos.

Els avanços són de 60 metres per minut en tots els eixos i van equipats amb motors Fanuc i Siemens. Els controls són Heidenhain iTNC 530, Fanuc 31i DT. o Siemens 840D SL.

Challenger presenta les últimes novetats en centres de mecanitzat de 5 eixos simultanis
Challenger presenta les últimes novetats en centres de mecanitzat de 5 eixos simultanis.

Felsomat: pavelló 26, stand D04

Felsomat exposa en l'EMO Hannover l'última tecnologia en línies de fabricació d'engranis d'automoció. A més presenta el nou torn vertical patentat recentment amb temps d'encenall a encenall d'1 segon i amb sistema automàtic de càrrega i descàrrega de peces.

Fins ara, com els temps de tornejat venien marcats principalment per les eines, Felsomat ha creat un concepte totalment diferent del que es coneix fins al moment, on el temps mort d'OP10 a OP20 és de només 1 segon. El temps de preparació de màquina és inferior a 5 minuts. Són torns d'alta producció dissenyats per treballar en sec i especialment construïts per realitzar tornejat en dur i obtenir la màxima precisió.

També va a presentar un nou concepte de talladoras d'engranis amb els quals s'obtenen millors prestacions a les aconseguides fins ara amb sistemes convencionals.

Felsomat exposa en l'EMO l'últim en línies de fabricació d'engranis d'automoció
Felsomat exposa en l'EMO l'últim en línies de fabricació d'engranis d'automoció.

Junker: pavelló 11, stand D49

La companyia alemanya Junker va a exposar les últimes innovacions tecnològiques en rectificat d'alta velocitat amb tecnologia CBN i diamant. Presentarà solucions innovadores per al rectificat de cigonyals, arbres de lleves, elements de la transmissió, eixos i engranatges, rodaments, peces d'alta precisió amb rectificadores universals, etc.

Més de 80 patents demostren l'avanç tecnològic de l'empresa. El rectificat amb tecnologia Quicpoint es basa en el rectificat a alta velocitat amb queixal de CBN amb contacte puntual amb la peça a rectificar, no té contacte lineal com és habitual en la resta de processos de rectificat. El contacte entre la peça i el queixal en ser puntual la velocitat de rectificat i la qualitat de rectificat és molt superior al rectificat amb procés estàndard.

Junkers presenta solucions innovadores per al rectificat de cigonyals, arbres de lleves, elements de la transmissió, eixos i engranatges, etc...
Junkers presenta solucions innovadores per al rectificat de cigonyals, arbres de lleves, elements de la transmissió, eixos i engranatges, etc.

Supfina: pavelló 11, stand A14

Supfina (Alemanya) presenta en l'EMO d'Hannover l'últim en tecnologia de superacabado de peces amb màquines de superacabado amb pedra i amb cinta abrasiva. Mostrarà solucions innovadores pel superacabado de peces d'automoció, rodaments, peces d'alta precisió en general, peces per al sector mèdic i quirúrgic, etc.

  • Superacabado amb banda abrasiva i/o amb pedra abrasiva de cigonyals, arbres de lleves, eixos de transmissió, eixos d'equilibrat, etc…
  • Superacabado amb pedra abrasiva d'arbres de lleves, eixos de transmissió, eixos d'equilibrat, etc…
  • Superacabado de bombes de greixatge i eixos excèntrics.
  • Superacabado d'anells de sincronització i corrioles.
  • Superacabado de cremalleres d'adreça amb cinta abrasiva.
  • Superacabado de pistes de rodament
  • Superacabado de peces cilíndriques i còniques com per exemple corrons de rodament.
  • Superacabado en màquina sincentros amb avanç en continu o amb sistema a plongee.
  • Rectificadores de superfícies planes per les 2 cares
  • Dispositius portàtils de superacabado per instal·lar en màquines rectificadores o en torns

Trident: pavelló 12, stand A71

Trident de Taiwan presenta les últimes novetats en centres de mecanitzat verticals d'alta producció i alta velocitat a un preu molt econòmic. Trident disposa de màquines de taula fixa i màquines amb canvi de palé per a alta sèrie.

S'exposen tres models: el model TR 45 amb capçal de 20.000 rpm amb BT 30; el model TR 56 amb canvi de palé i 15.000 rpm amb BT 40 que disposa de taula de (660 x 425) x 2 i magatzem de 24 eines; i el model TR 70 amb taula de 800 x 420 mil·límetres, capçal de 15.000 rpm, con BT 40 i magatzem de 24 eines. Tots els capçals estan refrigerats per líquid.

Centre de mecanitzat de l'empresa taiwanesa Trident
Centre de mecanitzat de l'empresa taiwanesa Trident.

Empreses o entitats relacionades

Chiron Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis