Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un número récord de ponentes debaten sobre simulación virtual en Simulia 2011
La Conferència Internacional anual de clients de Dassault Systèmes va acollir 90 presentacions de 80 organitzacions

Un nombre rècord de ponents debaten sobre simulació virtual en Simulia 2011

Redacció Interempreses30/05/2011

30 maig 2011

El passat 19 de maig va concloure amb èxit la 23ª Conferència Internacional anual de clients de l'especialista mundial en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes i 3D Dassault Systèmes (DS) Simulia. Les presentacions de General Motors Powertrain i BD, així com la ponència de PSA Peugeot Citroën, van marcar l'inici d'uns debats carregats de pensament innovador, centrats en les aplicacions industrials de les solucions Simulia per a l'anàlisi unificada d'elements finits, la simulació multifísica, l'optimització de disseny i la gestió del cicle de vida de simulació.

Els ponents convidats es van complementar amb més de 90 presentacions d'enginyers que van representar a més de 80 organitzacions internacionals de fabricació i investigació, incloent Airbus, Abbott vascular, Cordis Corporation, Fiat Research Center, Ford Motor Company, Halliburton, Hyundai, Idiada, Medtronic, Rolls-Royce, Xerox, i molts uns altres. Les sessions van cobrir una àmplia gamma de sectors, des de la indústria aeroespacial a automoció, enginyeria civil, defensa, energia, tecnologia i ciències de la salut, entre unes altres.

Moment de la ponència de Jayaram (Siva) Sivakumar, director del grup d'Enginyeria a General Motors Powertrain
Moment de la ponència de Jayaram (Siva) Sivakumar, director del grup d'Enginyeria a General Motors Powertrain.

Casos d'èxit en empreses destacades

El ponent Jayaraman Sivakumar, director del grup d'Enginyeria en general Motors Powertrain, va descriure com un ús eficaç de l'estat de l'art de simulació en el nivell de sistema, subsistema i components, permet a GM subministrar sistemes de transmissió que estalvien combustible i milloren el rendiment de cotxes i camions.

BD és un distingit especialista en la indústria de fabricació mèdica ja que la companyia va adoptar l'ús de les eines d'enginyeria assistida per ordinador (CAE) fa uns 25 anys per optimitzar la fabricació i rendiment dels productes mèdics. Anita Bestelmeyer, directora CAE per BD, va exposar com el seu equip està utilitzant les tecnologies de simulació virtual de Simulia per subministrar al mercat productes òptims, robustos i d'alta qualitat, amb més rapidesa ia un menor cost.

Ponència de David Barnes sobre el programari iSight
Ponència de David Barnes sobre el programari iSight.

Benoît Guillaume, expert en optimització numèrica per PSA Peugeot Citroën, va destacar el desplegament de la seva plataforma d'Automoció i Optimització, basada en el programari iSight i Execution Engine de Simulia. L'objectiu de la plataforma és millorar l'eficiència operacional i capitalitzar les millors pràctiques.

"La xifra rècord de ponències presentades aquest any demostra l'alt valor que els nostres clients atorguen a compartir les seves experiències en la nostra reunió anual per als líders d'opinió en el camp de la simulació virtual", assenyala Ken Short, vicepresident d'Estratègia i Màrqueting de Simulia , Dassault Systèmes. "Liderant aquest excepcional elenc de ponents, Siva, Anita i Benoît aportar coneixement sobre la forma en què els seus companyies estan utilitzant la simulació virtual per guanyar avantatge competitiu, explorant i millorant el rendiment, seguretat i qualitat dels seus productes en el món real" .

CD-adapco i Microsoft van ser els Premier Sponsors de 2011 SCC. A ells es van unir en l'exposició de partners altres 20 socis de Simulia incloent Anybody Technology, AVL List GmbH, BETA CAE Systems, CAPVIDIA, Cenaero, Core Tech System Co, Ltd, DatapointLabs, e-Xstream engineering SA, Fraunhofer Institute SCAI , Fujitsu, Granta Design, Intel, JSOL Corporation, LMS International, NVIDIA Corporation, Northwest Numerics & Modeling, Platform Computing, Safe Technology Ltd, Silicon Graphics, Inc, Simpleware Ltd, i Zentech International Ltd

Stand a l'exposició d'e-Xstream, un dels 20 socis de Simulia
Stand a l'exposició d'e-Xstream, un dels 20 socis de Simulia.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis