Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Publirreportaje: Entrevista a Ferran Olivé, Ferran Olivé, ingeniero técnico industrial. Oficina técnica de Virospack

Publireportatge: Entrevista a Ferran Olivé, Ferran Olivé, enginyer tècnic industrial. Oficina tècnica de Virospack

14/04/2011
Ferran Olivé, enginyer tècnic industrial. Oficina tècnica Virospack
Ferran Olivé, enginyer tècnic industrial. Oficina tècnica Virospack

14 abril 2011

La seva empresa

Podria fer un balanç de la trajectòria de la seva companyia des de la seva fundació fins als nostres dies?

Virospack és una empresa que neix als anys 50 amb un caràcter molt familiar i que va començar a treballar especialment per al sector de la farmàcia per a la qual elaborava taps de cautxú. A poc a poc l'empresa es va anar especialitzant, va començar a tractar altres materials com la urea i la injecció de plàstic, donant més serveis de més valor als seus clients.

Imagen

Quines activitats desenvolupa la signatura, i en quins sectors està especialitzada?

Avui en dia, Virospack és especialista en oferir les millors solucions de packaging per a l'alta cosmètica i farmàcia.

Imagen

Com competir

Què és el que més valoren els seus clients dels seus productes? Quin valor afegit els aporta?

Nosaltres els oferim una solució de packaging completa per als nostres clients amb una qualitat molt elevada i amb uns costos raonables. A més tenim una experiència de molts anys en el sector de l'alta cosmètica, amb grans clients que han confiat en el nostre saber fer. A més la nostra flexibilitat i capacitat de reactivitat és molt elevada, solucionant qualsevol tipus de problema en el mínim temps possible.

Imagen

¿Què ha de vostè "millorar" actualment per competir eficaçment en la seva indústria / mercat?

El nostre objectiu és tenir una millora i un creixement continuat. Actualment s'està treballant per oferir un millor servei i una millor qualitat. Per aconseguir-ho l'empresa està invertint en nous mitjans productius i en unes noves instal·lacions per oferir millors serveis, amb més capacitat productiva i amb una qualitat superior.

Imagen

La seva companyia i SolidWorks

Quins reptes perseguia l'empresa abans d'implantar les solucions de SolidWorks?

Veníem d'un sistema 2D i volíem un sistema que ens facilitarà la forma de treballar i que ens oferís més possibilitats de visualització. El poder tenir el producte a la pantalla de l'ordinador et permet interactuar amb ell. A més, estem especialitzats en el sector de l'alta cosmètica on l'aparença i la imatge és molt important, el fet de poder enviar els dissenys molt ben detallats i acabats, fa que la teva proposta de producte guanyi més valor. En definitiva, un 3D ajuda molt a crear-te la imatge del que serà el producte final.

Imagen

Per què van escollir les solucions SolidWorks? Hi ha alguna característica del producte o els seus beneficis que van ser més importants en la seva decisió de compra de SolidWorks?

Un dels punts forts de SolidWorks és la facilitat d'ús. SolidWorks, és una solució de disseny que es caracteritza perquè és molt fàcil d'usar, molt intuïtiva i funciona de forma àgil a l'ordinador. També, gestiona molt bé les modificacions de disseny i fa que tots els components s'actualitzin sense problemes.

Imagen

Quins han estat els beneficis aconseguits una vegada implantades les solucions de SolidWorks?

El tenir una eina 3D com SolidWorks et facilita molt la presentació de la proposta als teus clients. A més, no tots els nostres clients tenen una visió espacial per comprendre la concepció d'un pla. En canvi amb SolidWorks estan veient el producte de forma virtual davant de la pantalla i poden interactuar amb ell, rotándolo, movent, veure-ho de diferents ángulos, etc. Aquests ens permet estalviar costos en prototips, motlles que abans havíem de fer servir per enviar les primeres mostres que després patien modificacions. Amb SolidWorks tot el procés de comunicació i intercanvi d'informació és molt més fluid i ràpid. Només has de fer les modificacions del prototip a l'ordinador, envies al client i en unes hores de treball i intercanvi de fitxers, adaptes el producte a les necessitats del client sense haver fabricat res.

Imagen

Quines característiques destacaria dels productes de SolidWorks?

A més de la facilitat ús de les solucions de SolidWorks, m'agradaria destacar les funcions per al disseny de superfícies, ja que, comparat amb altres programes, és molt senzill d'utilitzar i ens permet treballar en geometries complexes que ens demanen els clients.

Imagen

¿Què els va fer plantejar-se la implantació d'un programa de Gestió de Dades de Producte (PDM)? Per què escollir Enterprise PDM?

Ens vam decidir implantar un pdM per millorar l'ordre i establir unes línies de treball per optimitzar els esforços. El implantar un sistema de PDM facilita molt el concentrar tota la informació dels projectes en un únic punt. D'altra banda ens estalviarà molt de temps perdut en recerca d'informació de projectes antics que actualment està organitzada en diferents llocs. Aquest estalvi de temps al final es tradueix en un estalvi en costos per a l'empresa i en més temps per a nosaltres per invertir a crear nous productes i més projectes. Ens decantem per SolidWorks Enterprise PDM davant d'altres solucions, perquè el producte segueix la mateixa filosofia que tots els programes de SolidWorks, facilitat d'ús i agilitat. A més, era la que millor s'adaptava a les nostres necessitats tant en cost com en les funcionalitats que necessitàvem. Per a nosaltres també va ser important veure que l'eina té un potencial de creixement molt gran ja que sabem que està implantat tant en grans com en petites i mitjanes empreses, pel que sabem que és un producte que a mesura que nosaltres anem creixent el pdM es pot adaptar sense dificultats al nostre creixement.

Imagen

Quines característiques destacaria d'Ibermática?

La rapidesa de resposta i el suport tècnic sempre ha estat molt eficaç. A més, hi ha una transparència total on sempre pots veure l'estat de les incidències. També valoro que sempre estan fent presentacions i formacions via web que sempre són útils per estar al dia.

Imagen

El seu sector

Com veieu el sector al qual representen?

El sector del luxe, en el nostre cas l'alta cosmètica, és un sector menys vulnerable a les crisis i són productes que sempre es consumiran i més cada vegada hi ha més preocupació per cuidar-se i mantenir-se jove.

El futur

Sobre el futur de la seva companyia ...

La filosofia de l'empresa està basada en la millora contínua i per això seguim treballant en buscar les eines per seguir oferint la màxima qualitat i un millor servei.

foto

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis