Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MacroPower, el nuevo modelo de las grandes máquinas de inyección

Wittmann Battenfeld llança un nou model de 800 tones

MacroPower, el nou model de les grans màquines d'injecció

Gabriele Hopf01/04/2011
La màquina d'injecció MacroPower amb la seva nova versió de 800 tones de força de tancament, va ser presentada durant els dies de Competitivitat ('competent Days') del grup Wittmann el 28 i 29 del 2010, en Kottingbrunn. Wittmann Battenfeld ha aconseguit l'exitós retorn de les grans màquines de fabricació. No obstant això durant la fira K 2010 només es presentarà la versió de 1.000 tones.

La fabricació de grans màquines és una gran tradició en Wittmann Battenfeld. Des de la fundació de Battenfeld Spritzgießtechnik el 1948, les grans màquines han estat un punt d'interès en el desenvolupament de productes. Battenfeld va ser nomenada com a pionera en la seva branca i en curt temps va obtenir el lideratge en el mercat. El 1991, Battenfeld va llançar al mercat una de les màquines d'injecció de plàstic de major capacitat en la indústria mundial, amb 8.000 tones de força de tancament. La concentració de productes a les instal·lacions de Kottingbrunn va comportar un canvi en l'oferta cap a màquines amb rang de força de tancament d'entre 5 tones a un màxim de 650 tones. Amb la nova sèrie de MacroPower, Wittmann Battenfeld ha estès els seus rangs per incloure models de 800 a 1.000 tones, adquirint així el reeixit retorn a la fabricació de màquines de grans dimensions.

MacroPower, la nova màquina d'injecció de plàstic de Wittmann Battenfeld
MacroPower, la nova màquina d'injecció de plàstic de Wittmann Battenfeld.

A més de la EcoPower i la màquina MicroPower, la MacroPower representa la tercera sèrie de màquines de la gamma PowerSeries. La MacroPower està causant un enrenou en el mercat de les grans màquines d'injecció de plàstic amb la seva tecnologia excel·lent gràcies a molts anys d'experiència de Wittmann Battenfeld.

La PowerSeries demostra una vegada més la fortalesa de l'empresa en innovacions i la seva filosofia de màxim benefici dels seus clients.

Diagrama d'inserció de motlle en la versió estàndard
Diagrama d'inserció de motlle en la versió estàndard.

Compacta, ràpida, precisa, neta

La MacroPower es distingeix pel seu disseny extremadament compacte, gran velocitat, alta precisió i neteja.

Una característica única en la seva categoria, són les seves petites dimensions. La compacitat de la MacroPower, summament apreciada pels usuaris, és el resultat de combinar el nou sistema de pressió de doble placa amb la ja coneguda unitat compacta sèrie HM de Wittmann Battenfeld.

La integració opcional del robot Wittmann sobre la màquina redueix l'espai requerit i també estalvi d'energia. La MacroPower es troba equipada amb un innovador sistema de bloqueig patentat, el qual permet temps molt curts de bloqueig. Això juntament amb els seus ràpids moviments fa a la màquina extremadament veloç. Aquesta màquina de doble placa és extremadament neta, gràcies al seu sistema de guies lineals de la placa mòbil, el qual permet eliminar la safata d'oli per lubricar les parts mòbils. Les guies lineals de la placa mòbil són la clau per a la precisió, ja que assegura que les plaques treballin paral·lelament durant tot procediment. Gràcies a la fricció dinàmica, el sistema de protecció és extremadament sensible i el treball suau de les seves guies contribueix a l'estalvi d'energia.

Fàcil inserció del motlle

Una característica especial d'aquesta nova generació de màquines és la facilitat amb què els motlles són inserits des de la part posterior de la màquina. Una cursa més llarga passant per la protecció de seguretat a la part posterior, combinada amb columnes especialment curtes, gràcies al sistema de bloqueig que ha estat integrat a la placa mòbil, permet la inserció de grans motlles, en la majoria dels casos, sense la necessitat d'un dispositiu d'extracció de la columna. Això no només facilita la inserció de motlles sinó que també redueix els costos en no haver de treure les columnes i els sostres baixos deixen de ser un problema. El dispositiu d'extracció de la columna patentat per Wittmann Battenfeld es troba disponible com additament opcional, aquest jala la columna amb tan sols prémer un botó qual cosa proporciona així mateix prou espai per a motlles de grans dimensions.

Concepte de tracció intel ligent

La MacroPower impulsada per tres motors amb ajust electrònic de bombes, de concepte modular aplicat en tres fases amb funció paral·lela, la qual cosa permet reduir els temps de cicle. També està disponible un control de velocitat servo accionaments de bomba constant permetent l'estalvi d'energia així com la reducció de soroll, el qual ja és de per si baix gràcies al compartiment de bomba aïllant.

Una màquina, moltes opcions Per a un màxim benefici, la MacroPower s'ofereix amb disseny modular i pre-configurat. Depenent dels requeriments individuals una gran varietat d'opcions estan disponibles.

El sistema de la màquina consisteix d'una plataforma bàsica que pot ser complementada amb diversos paquets d'acord a les necessitats específiques, com aplicacions de tecnologia de multi-components.

Unilog B6: 1 sistema de control

La MacroPower també ve equipada amb el sistema de control Unilog B6. Aquest sistema de control operant sota Windows XP, facilita la integració de la màquina en els sistemes de PDA (i sobre tots els serveis de suport per Internet). L'operació de la màquina d'injecció, robots i tot l'equip perifèric, és possible mitjançant la pantalla de la màquina, cosa que és extremadament senzill d'entendre i fàcil d'aprendre dins d'un lapse de temps curt.

La nova MacroPower a la fira K 2010

La MacroPower amb 800 tones de força de tancament, presentada aquest any per primera vegada en els Dies de Competitivitat del grup Wittmann, va ser rebuda amb entusiasme pels visitants. Del 27 d'octubre al 3 de novembre, el model més recent d'aquesta màquina d'injecció, ara ampliada la seva capacitat a 1.000 tones, serà exhibida per primera vegada a la K 2010 a Düsseldorf.

Sistema de guies lineals de la MacroPower
Sistema de guies lineals de la MacroPower.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis