Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation alcanza un récord histórico en ventas de exportación

Fagor Automation arriba a un rècord històric en vendes d'exportació

18/03/2011

18 març 2011

Fagor Automation arriba a un rècord històric en vendes d'exportació, aproximant-se a la cota dels 70 milions que va facturar abans de la crisi. La companyia, a més, emprendrà el 2011 nous projectes en els camps comercial, industrial, innovador i internacional. Les accions es mouran des del llançament de nous productes fins a la creació de tecnologia per al vehicle elèctric i la realització d'inversions en les seves plantes de Mondragón i Usurbil.

Fagor Automation afronta l'exercici 2011 amb l'única incògnita que genera la debilitat del mercat interior europeu. La resta de zones del món ja va registrar una notable recuperació el 2010, que en el seu cas es va saldar amb l'obtenció d'una nova marca històrica en exportació: 58 milions d'euros, representatius d'un creixement anual del 6%.

D'altra banda, i per mantenir el ritme d'innovació de producte, Fagor Automation aplicar més del 10% dels ingressos a R + D. La companyia, així, ha sumat projectes recolzats pel Govern Basc, el Ministeri d'Indústria i institucions europees. El més recent, un Etorgai, els permetrà diversificar cap al vehicle elèctric. Les investigacions es desenvoluparan entre 2010 i 2012 al costat de Fagor Ederle, Cegasa, Ecenarro i Mondragon Automoció. Els treballs de Fagor Automation es centraran en la creació d'una màquina elèctrica i un carregador que aprofitarà l'energia d'un motor d'explosió per a carregar la bateria i estendre el rang de funcionament dels vehicles per sobre dels 300 quilòmetres.

Així mateix, en el camp de la màquina eina, participa en dos projectes per optimitzar els processos de mecanitzat en grans màquines: el Zenit impeler, al costat de Ibarmia, Correa, Juaristi i Ona, i el Europeu Chameleon, al costat de Soraluce i Goialde. I escomet un projecte INNPACTO-Fore amb la Universitat Complutense de Madrid per crear encoders angulars de grans dimensions, fins a 2 metres, que facilitaran el posicionament de grans màquines o instal·lacions científiques. Així mateix, ha signat recentment un acord marc a tres anys per potenciar la R + D amb el Centre d'Automàtica i Robòtica de Madrid.

Finalment, els responsables de la companyia han dissenyat un pla d'inversions per import de tres milions d'euros per a 2011. Els fons es destinaran a reforçar la capacitat de mecanitzat de motors a Usurbil amb la incorporació de mandrinadoras, ia millorar els acabats i precisions a la planta d'Arrasate amb l'automatització de tasques que requereixen, entre altres equips, la instal lació d'una línia especial de recobriments, dosificadors automàtics i robots.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis