Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas soluciones de corte y taladrado
Dissenyades per al tall de tubs rodons i quadrats

Noves solucions de tall i trepat

Font: Fagor Automation01/03/2011

1 març 2011

Fagor Automation ha col·laborat amb Danobat en el desenvolupament d'un innovador sistema de tall per plasma en 3D, model ‘RPD T’. Aquest sistema, a més del tall de materials habituals en la construcció metàl·lica, permet el tall de tubs rodons i quadrats, per respondre a la creixent demanda d'aquests materials en la construcció.
Fagor Automation ha col·laborat amb Danobat en el desenvolupament d'un innovador sistema de tall per plasma en 3D, model ‘RPD T’...
Fagor Automation ha col·laborat amb Danobat en el desenvolupament d'un innovador sistema de tall per plasma en 3D, model ‘RPD T’.

El CNC 8070 de Fagor facilita l'execució de qualsevol forma de tall introduïda a partir de generadors de trajectòries de tipus CAM. Així, l'operari importa el plànol de la peça amb el tall a realitzar, i el CNC genera automàticament la trajectòria necessària per realitzar aquest tall, sense necessitat de limitar-se a formes predefinides per mitjà de macros parametritzables, com en els sistemes convencionals.

A més de les cinemàtiques estàndard de màquina eina, el CNC Fagor ofereix la possibilitat de definir cinemàtiques especials per adaptar-se a les necessitats de la màquina, tal com s'ha fet per al cas de Danobat.

El sistema de tall per plasma pot instal·lar-se a línia amb una unitat de trepat, model T3CH...
El sistema de tall per plasma pot instal·lar-se a línia amb una unitat de trepat, model T3CH, de tres capçals independents amb canvi automàtic d'eines.

La funció RTCP (Rotation Tool Center Point) optimitza la gestió d'aquesta cinemàtica especial fent que la punta de l'plasma segueixi el perfil o el tub programat independentment de la posició i orientació del plasma. Quan es treballa amb RTCP i es canvia l'orientació del plasma, el CNC adapta la posició de la resta dels eixos de la màquina per mantenir la posició de la punta del plasma sobre la superfície de la peça. Amb la RTCP, i la funció Control Tangencial, és possible tallar un perfil mantenint en tot moment l'angle de tall del feix del plasma respecte a la trajectòria programada.

El sistema de tall per plasma pot instal·lar-se a línia amb una unitat de trepat, model T3CH. Es tracta d'un robust trepant de tres capçals independents amb canvi automàtic d'eines. A més de foradar, el T3CH permet realitzar diferents tipus d'operacions com, roscats, avellanes exteriors, caps d'allen exteriors, puntejats i marcat. Gràcies als canals d'execució independents que Fagor ofereix es poden gestionar els diferents dispositius de la línia independentment, podent realitzar operacions simultànies si es desitja. També s'ha adaptat la interfície de l'usuari en el CNC per adequar-lo a la màquina. L'operari podrà visualitzar en cada moment l'estat de les zones de treball de la màquina independentment, cosa que li facilitarà la programació i execució de les peces.

Amb la RTCP, i la funció Control Tangencial...
Amb la RTCP, i la funció Control Tangencial, és possible tallar un perfil mantenint en tot moment l'angle de tall del feix del plasma respecte a la trajectòria programada.

La possibilitat d'integrar programari de tercers que el CNC 8070 ofereix, ha permès a Danobat la implementació del programari Flex 3D. Aquest programa de disseny en 3D té com a objectiu facilitar a l'usuari la programació de qualsevol tipus de peça, ja que el flex 3D permet programar de diverses maneres: a través de la importació fitxers DSTV, reduint el temps de programació i optimitzant la productivitat de la màquina, execució de macros predissenyades per realitzar les operacions més comuns sense haver de realitzar cap disseny, o bé dissenyant la peça a mecanitzar des de zero.

La combinació de tots aquests elements ha permès el desenvolupament d'una màquina potent i fàcil d'utilitzar que respon a les noves demandes del sector de la construcció.

El CNC Fagor ofereix la possibilitat de definir cinemàtiques especials per adaptar-se a les necessitats de la màquina
El CNC Fagor ofereix la possibilitat de definir cinemàtiques especials per adaptar-se a les necessitats de la màquina.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis