Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius Service Partner, un servicio único para instaladores de inversores
La marca austríaca habilita els seus instal·ladors perquè puguin donar servei als seus inversors ells mateixos

Fronius Service Partner, un servei únic per instal·ladors d'inversors

Font: Fronius España, SLU03/02/2011

3 febrer 2011

L'expert austríac en electrònica solar Fronius ofereix un servei únic a les seves instal amb el programa Fronius Service Partner. Aquest programa porta implantat des de 2001 a Europa ia principis del 2011 ha començat també als EUA. Fronius Service Partner serveix per qualificar als instal·ladors d'energia solar fotovoltaica mitjançant la impartició d'una sèrie de seminaris eminentment tècnics de manera que siguin capaços de realitzar els treballs de servei en els inversors Fronius.
Logotip de Fronius Service Partner. Foto: Fronius International GmbH
Logotip de Fronius Service Partner. Foto: Fronius International GmbH.

Fronius és l'únic fabricant que habilita el instal perquè ell mateix pugui prestar els serveis necessaris in situ a l'inversor de Fronius. "Per a nosaltres és molt important ser líder en qualitat des de qualsevol punt de vista. El programa de Fronius Service Partner ens permet proporcionar als nostres instal·ladors, entre altres coses, una atractiva formació que els converteix en els més qualificats del mercat ", afirma el director de Màrqueting Bernhard Kolouch.

Enormes avantatges per l'instal

Un cop finalitzats els cursos formatius, els instal·ladors fotovoltaics poden realitzar el servei en els inversors sense cap esforç gràcies a l'ajuda del maletí de servei de Fronius. En aquest sentit, el Fronius Service Partner rep suport professional dels tècnics per part del suport tècnic de Fronius. A més, el Fronius Service Partner queda completament al marge de l'enviament d'aparells de substitució, i Fronius el que s'encarrega de tot el procés de recollida i enviament. El Fronius Service Partner rep a més suport en diferents àmbits com són: servei tècnic, suport comercial i en accions de màrqueting, com per exemple, mitjançant l'àmplia plataforma d'informació que suposa la web de Fronius Service Partner. D'aquesta manera, el Fronius Service Partner és capaç d'oferir als seus clients un servei postvenda únic en el mercat dels inversors i diferenciar així de la competència.

Maletí de servei de Fronius. Foto: Fronius International GmbH
Maletí de servei de Fronius. Foto: Fronius International GmbH.

Foment i suport a instal·ladors especialitzats

Els cursos formatius per Fronius Service Partner qualifiquen l'instal per poder realitzar un canvi de circuits impresos a l'aparell. "Disposar d'una qualificació electrotècnica és la condició prèvia per a la realització del canvi de circuits impresos. En cas d'un canvi de circuits impresos és necessari obrir l'aparell i per a això és necessari tenir coneixements específics que s'imparteixen en el marc dels nostres cursos formatius. D'aquesta manera, la nostra intenció és fomentar i donar suport als instal·ladors especialitzats ", explica Klaus Kramler, responsable de Màrqueting Comercial a Fronius International GmbH.

La inscripció per als cursos formatius dels Fronius Service Partner es realitza a través de la pàgina web de Fronius o directament amb Fronius. En funció del país la durada dels cursos formatius pot ser d'un o de diversos dies, i és a Espanya de dos dies i mig de durada. Un cop finalitzats els cursos formatius, l'Fronius Service Partner podrà adquirir el maletí de servei de Fronius quedant finalment totalment preparat i completament autoritzat per donar servei a usuaris d'inversors Fronius que puguin tenir algun tipus d'incidència en els seus aparells.

Estreta relació entre el FSP i Fronius

Les visites a la seu productiva i logística de Fronius en Sattledt, el constant contacte gràcies a llistes de distribució i trobades periòdiques amb els Fronius Service Partner serveixen per fomentar el diàleg, compartir experiències, resoldre incidències, és a dir aconseguir total comunicació entre la família Fronius .

Activitats de xarxa en grups dels Fronius Service Partner. Foto: Fronius International GmbH
Activitats de xarxa en grups dels Fronius Service Partner. Foto: Fronius International GmbH.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis