Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dismat sigue el camino de futuro de la especialización, la tecnología y las personas
Després de consolidar en el mercat nacional, l'empresa manresana aposta per la internacionalització

Dismat segueix el camí de futur de l'especialització, la tecnologia i les persones

Joan Caballol Prat, director industrial de Dismat, SL21/12/2010

21 desembre 2010

Especialitzats en la mecanització de peces de grans dimensions i precisió, Dismat és el resultat de 16 anys de treball intens en millora de processos, qualitat i capacitació dels nostres recursos humans. A través dels anys hem acumulat experiència en sectors industrials com el ferroviari, aeronàutic, alimentari o energètic i en mecanitzats de materials especials com el Inconel, titani i inoxidables. Després de consolidar un creixement a nivell nacional, a hores d'ara apostem per entrar en el mercat internacional.
Imagen

Dismat, empresa fundada el 1995 a Manresa, població propera a Barcelona amb bones comunicacions, disposa d'unes àmplies instal·lacions equipades amb un parc de maquinària d'última generació i d'un equip de treball de 28 persones.

En Dismat són especialistes en la mecanització de peces de grans dimensions i precisió i en materials especials com el Inconel, titani i inoxidables...
En Dismat són especialistes en la mecanització de peces de grans dimensions i precisió i en materials especials com el Inconel, titani i inoxidables.

Després d'uns anys de ràpid creixement, Dismat ha format un equip de treball qualificat basat en la integració i el treball en equip en tots els nivells de l'empresa. Actualment compta amb un equip humà des de la direcció fins al personal productiu, amb valors, integrat i qualificat en cadascuna de les seves àrees, que dirigit com a equip fa que Dismat pugui competir en el mercat global de la subcontractació, donar solucions, respostes àgils i eficaços, aportant així més valor als nostres clients.

L'oficina tècnica està equipada amb programació tant seqüencial, paramètrica, com amb programació a partir d'un model 3D amb CAD / CAM. Un parc de màquines d'última generació en mecanitzat cobreix el tornejat fins a 1.700 mm de diàmetre amb capçal motoritzat, centres de mecanitzat fins a 4.000 i centres de mecanitzat horitzontals paletitzats de 3, 4 i 5 eixos. Realitzem també la verificació dimensional de peces amb màquina de mesurar per coordenades, tant mesurament amb com sense model 3D. Oferim així mateix anàlisi de resultats, ajuda en el disseny i la possibilitat de realitzar enginyeria inversa.

Oficina tècnica de Dismat, equipada amb programació tant seqüencial, paramètrica, com amb programació a partir d'un model 3D amb CAD / CAM...
Oficina tècnica de Dismat, equipada amb programació tant seqüencial, paramètrica, com amb programació a partir d'un model 3D amb CAD / CAM.

En Dismat apostem per l'especialització dels recursos, però també ens vam presentar en el mercat amb una clara orientació al client. Per encaixar dues característiques apostem per potencial els factors clau de l'empresa:

Per Dismat de les claus per ser cada dia més competitiu és seguir invertint en tecnologia

Especialització

La nostra experiència ens ha portat a ser especialistes en el mecanitzat de grans dimensions i precisió de material complicats de mecanitzar. Per això tenim les inversions en tecnologia adequades i les persones amb l'experiència adequada. En el procés d'especialització ha estat molt important l'experiència que ens ha aportat el treballar per a clients tan exigents com Siemens.

Els processos de fabricació i control de qualitat que s'han establert a través dels anys ens permeten tenir certs punts forts amb els quals diferenciar-nos. Seguirem invertint i desenvolupant aquests factors diferenciadors.

Tecnologia

Una de les claus per ser cada dia més competitiu és seguir invertint en tecnologia. Ara bé, les inversions han de ser sempre orientades a reforçar els camps d'especialització. En el nostre cas seguirem invertint en maquinària per al mecanitzat de precisió de peces grans, programari, equips de verificació i control i sistemes de qualitat avançats.

Persones

El procés d'internacionalització requereix sortir a jugar fora, a mercats molt competitius. En aquest procés les persones són molt importants. En Dismat comptem amb una base fonamental per abordar aquest procés: persones molt ben formades i motivades. Seguirem capacitant a les nostres persones perquè puguin treballar en un àmbit internacional en diferents idiomes, per a la gestió de la xarxa de proveïdors necessària en l'oferta de solucions globals i en definitiva perquè sàpiguen liderar internament els canvis que el mercat actual ens exigeix.

Dismat compta amb un parc de màquines d'última generació en mecanització que cobreix el tornejat fins Ø1.700 mm, centres de mecanitzat fins a 4...
Dismat compta amb un parc de màquines d'última generació en mecanització que cobreix el tornejat fins Ø1.700 mm, centres de mecanitzat fins a 4.000 i centres de mecanitzat horitzontals paletitzats de 3, 4 i 5 eixos.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis