Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nanomoldeo, moldeo de alta precisión y micromoldeo por inyección
Wittmann Battenfeld llança un nou model "Rendible, flexible i precís"

Nanomoldeo, emmotllament d'alta precisió i micromoldeo per injecció

Redacció Interempreses02/12/2010

2 desembre 2010

La situació dels mercats, la recerca de noves tecnologies i l'alt valor afegit, com solucions productives per a la indústria en països desenvolupats, tenen una idea innovadora: la producció de micropeces d'alta precisió. Per això, Wittmann Battenfeld ha desenvolupat MicroPower, un equip per al micromoldeo per injecció "rendible, flexible i precisa".

La producció especialitzada micropeces d'alta precisió pot dirigir-se a diferents camps amb gran acceptació: el sector mèdic farmacèutic, ortodòncia, rellotgeria, electrònica i qualsevol divisió industrial que necessiti peces, per exemple, amb pesos considerablement inferiors a un gram, però d'extremada precisió.

La fabricació de micropeces és necessària cada dia en més sectors
La fabricació de micropeces és necessària cada dia en més sectors.

Les màquines apropiades per a aquest tipus de microinjecció han de comptar amb les últimes tecnologies del sector, accionaments servo elèctrics i grups d'injecció especials. "La unitat d'injecció de la MicroPower es pot considerar com l'última novetat en la tecnologia de microsistemes", explica la companyia. És capaç d'injectar una massa tèrmicament homogènia amb mínimes longituds de flux. A més, el mòdul d'injecció permet el processament de tots els materials adequats per a l'emmotllament per injecció fins a un volum de 3 centímetres cúbics i d'alimentar totes les mides de granulat estàndard.

Per micro i nanopiezas

La dinàmica unitat d'injecció amb èmbol assegura, d'una banda, que sigui possible aplicar fins i tot la màxima pressió en la cavitat amb absoluta repetibilitat. D'altra banda, el mòdul d'injecció ha estat dissenyat per minimitzar tant la base de la bugada com per beure.

La nova MicroPower està disponible en dos models, d'accionament totalment elèctric, amb una força de tancament de 5 i 15 tones

Gràcies a aquesta tecnologia, es crea un gran marge de processament, que ajuda a estabilitzar els processos ràpidament. En conseqüència, no només és possible realitzar micropeces, sinó també "les més diminutes nanopiezas, en un procés repetible i dins d'un temps mínim".

Secció transversal de la unitat d'injecció MicroPower
Secció transversal de la unitat d'injecció MicroPower.

MicroPower està disponible en dos models, d'accionament totalment elèctric de la sèrie, amb una força de tancament de 5 i 15 tones, que es presten per un camp d'aplicació considerablement ampli. En cadascuna de les màquines es pot utilitzar una unitat d'injecció d'última generació, amb un volum d'injecció d'1 o 3 centímetres. El camp d'aplicacions de la màquina no està restringit a micropeces, ja que gràcies a l'increment de la força de tancament i del volum d'injecció, la màquina també pot produir peces més grans gran producció o treballar amb motlles amb major nombre de cavitats.

L'equip pot fabricar peces complexes, com peces modelades amb inserts o peces de diversos components, sense problemes ia baix cost

El model estàndard de la MicroPower serveix de base per a una màquina d'emmotllament per injecció totalment elèctrica, "molt exacta i extremadament ràpida". Les peces modelades poden simplement caure a través de la trapa de sortida o ser extretes per un equip de manipulació. L'ampli espai lliure al voltant de la unitat de tancament permet fins i tot la col·locació d'arpes de major envergadura.

La màquina ha estat dissenyada per incorporar possibles sistemes o passos de processament posteriors, connectant mòduls amb diferents funcions. Això inclou, per exemple, el monitoratge del control de qualitat totalment automatitzada o l'embalatge de peces, ja sigui individualment o per lots. Fins i tot poden fabricar peces complexes, com peces modelades amb inserts o peces de diversos components, sense problemes ia baix cost.

La nova MicroPower de Wittmann Battenfeld injecta una massa homogènia amb mínimes quantitats de flux
La nova MicroPower de Wittmann Battenfeld injecta una massa homogènia amb mínimes quantitats de flux.

Equips perifèrics i de control per a la màquina

Wittmann Battenfeld ha adaptat la seva gamma d'equips perifèrics a la producció de nano i micropeces, amb assecadors deshumidificadors, alimentadors de material de poc volum i baix cabal i equipament de calefacció amb especificacions de rendiment adaptades. Pel que fa a automatització, l'empresa ha desenvolupat el Scara W8VS2, un robot vertical especial per a peces petites accionat per tres servomotors, capaç d'extreure i després processar micropeces amb gran dinàmica i exactitud. En aquest cas també s'ha prestat especial atenció a tasques complexes com la tecnologia d'emmotllament amb inserts.

El sistema de control d'alt rendiment Unilog B6, que facilita l'operació de màquines d'emmotllament per injecció, juntament amb tots els equips perifèrics integrats, ara estan disponible per a la sèrie de màquines totalment elèctriques, des del model més petit fins el més gran . L'operació i el control de la màquina d'emmotllament per injecció i tot l'equip perifèric integrat es pot aprendre de manera ràpida i intuïtiva.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis