Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Curso de posgrado de la madera y el mueble en Valencia

Curs de postgrau de la fusta i el moble a València

28/09/2010

28 setembre 2010

La Comunitat Valenciana compta des d'aquest curs amb un màster de postgrau promogut des de les necessitats formatives d'un sector industrial tradicional valencià com és el de la fusta, el moble, i la seva indústria afí. Aquest màster, denominat "Màster Empresarial d'Especialització en Tecnologia i Materials per al Sector de la Fusta i el Moble i Afins", és fruit de l'acord assolit entre la Universitat de València a través de la Facultat de Ciències Químiques, la Federació Empresarial de la Fusta i Moble de la Comunitat Valenciana, Fevama, i l'Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins, Aidima.

Aquest curs de postgrau és un compendi de coneixements específics que sorgeixen de la necessitat que demanen les indústries de la fusta, el moble, els vernissos, les pintures, i les ferramentes, entre altres implicades en l'entorn de l'hàbitat, que necessiten nous especialistes per completar els seus processos de canvi cap a models de negoci competitius que els atorguin diferenciació i posicionament en el mercat.

L'objectiu general del màster és, per tant, el de formar tècnics polivalents amb una visió global i multidisciplinari que siguin capaços de gestionar la innovació tecnològica d'acord amb els nous productes, els nous mercats, i la demanda del consumidor.

El compendi de continguts acosten l'alumne a una realitat molt diferent de la que pugui tenir a priori del sector, assegura María José Llaudes, co-directora del màster i directora del departament de Formació i Desenvolupament dels Recursos Humans de Aidima. Al llarg de dues dècades hem desenvolupat una formació equilibrada, compensada amb les necessitats del sector, i en l'avantguarda dels estudis que es desenvolupen en altres països europeus, subratlla la responsable de formació de l'Institut Tecnològic, que destaca que és fonamental persuadir els joves perquè s'informin abans de rebutjar una alternativa pel fet de tenir una imatge distorsionada de la realitat, precisa.

El Màster inicia el seu recorregut amb una visió global del sector de la fusta i el moble, i s'endinsa l'alumne en el coneixement dels materials en ús i els nous materials, amb la incorporació de les nanotecnologies. Los sistemes de gestió, el desenvolupament del producte, la logística i reenginyeria de processos, el projecte de fi de curs, i les pràctiques en empresa, completen aquesta oferta multidisciplinar que aporta l'alumne 60 crèdits al llarg de 1.500 hores de treball.

Treball amb tecnologia de plasma, una de les matèries el Màster d'Aidima
Treball amb tecnologia de plasma, una de les matèries el Màster d'Aidima.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis