Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inversores Fronius en la central de energía solar más grande de Austria
Tindran una potència anual total de 950 MWh

Inversors Fronius a la central d'energia solar més gran d'Àustria

Redacció Interempreses28/09/2010

28 setembre 2010

A mitjans de setembre de 2010 va obrir les seves portes la central d'energia solar més gran d'Àustria. En ella, 4.700 panells solars i 18 inversors centrals Fronius CL produeixen una potència total anual de 950 MWh sobre una superfície de 60.000 metres quadrats.

A deu quilòmetres del centre logístic i de producció de Fronius a Sattledt (Alta Àustria) es troba la central d'energia solar que ocupa la superfície d'un camp de futbol i mig. Situada directament a l'autopista A1, la instal lació fotovoltaica, per injecció a xarxa genera una potència anual de 950 MWh. En ella estan treballant 18 inversors centrals Fronius CL una sèrie d'inversors centrals que convenç pel seu sistema modular únic a nivell mundial en el concepte MIX de Fronius.

En un Fronius CL treballen fins a 15 parts de potència idèntiques que es connecten o desconnecten segons la irradiació solar en funció de les hores de servei. "D'aquesta manera permet optimitzar la càrrega i proporcionar uns màxims rendiments de la instal lació PV, sobretot en el marge de càrrega parcial", explica el responsable de divisió, l'enginyer tècnic Christoph Panhuber.

18 inversors centrals Fronius CL optimitzen la càrrega i proporcionen el màxim rendiment. Foto: Fronius International GmbH...
18 inversors centrals Fronius CL optimitzen la càrrega i proporcionen el màxim rendiment. Foto: Fronius International GmbH.

Òptima irradiació solar i supervisió professional de la instal lació

Els 18 Fronius String Controls supervisen les diferents sèries voltaiques dels generadors solars. Si es produeixen incidències per sèrie fotovoltaica, aquestes són detectades pel Fronius String Control i comunicades al personal operador mitjançant el sistema Datcom de Fronius. El Fronius Datalogger web que es pot integrar en una xarxa, les caixes d'interfície per a llegir i processar les dades actuals de la instal lació PV, la Sensor Box, així com els sensors de temperatura, irradiació i vent contribueixen a que la supervisió de la instal lació sigui òptima.

Els generadors solars estan orientats cap al sud i tenen una inclinació horitzontal de 30 º per poder aprofitar la irradiació solar òptima. El cable de terra de 30 quilovats té una longitud d'un quilòmetre i uneix la instal lació fotovoltaica a la xarxa de tensió mitjana. La potència del transformador especial és de 1.250 kVA. Aquest transformador té un nucli amorf, el que redueix la pèrdua de potència de 1.000-350 watts.

4.700 panells solars i 18 inversors centrals Fronius CL produeixen una potència total anual de 950 MWh sobre una superfície de 60.000 m2...
4.700 panells solars i 18 inversors centrals Fronius CL produeixen una potència total anual de 950 MWh sobre una superfície de 60.000 m2. Foto: Fronius International GmbH.

Inversió en recerca

Els costos d'inversió per a tot el projecte són d'uns sis milions d'euros. La investigació, l'anàlisi i la visualització de les dades obtingudes és la finalitat principal de la central d'energia solar. A més hi ha un centre d'informació que s'encarrega d'allotjar les instal·lacions tècniques i que serveix a més per a fins de presentació i informació.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis