Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las dobladoras de tubos Pedrazzoli apuestan por la tecnología B&R
¡Menudas corbes!

Les plegadores de tubs Pedrazzoli aposten per la tecnologia B & R

13 setembre 2010

Pedrazzoli IBP és una empresa destacada en la fabricació de màquines-eina i línies per al tall, doblegat i conformat de tubs i perfils metàl·lics des de 1948. Al llarg dels anys, el seu catàleg de productes s'ha incrementat considerablement. Ara, l'empresa-amb la seva seu central a Bassano del Grappa, a la regió de Venècia-presumeix d'una gamma àmplia de màquines d'alta tecnologia.

"Tenim clients internacionals en molts sectors industrials, incloent el de l'automòbil, l'aeronàutic, aire condicionat i calefacció, sector químic, alimentació, etc.", Comenta Roberto Cian Seren, director de Màrqueting de Pedrazzoli IBP. "Al dia d'avui, més del 50% de la nostra producció s'exporta a tot el món. Una xarxa d'oficines subsidiàries i distribuïdors ofereixen suport local ".

Nova configuració amb components de B & R

Un exemple significatiu de la producció de Pedrazzoli IBP és la seva nova màquina dobladora de tubs de 9 eixos, anomenada Bend Màster 45. La màquina pot executar tant doblegats amb corbat fix com doblats per pressió de corrons En el primer tipus de doblegat el tub s'amarra en una matriu de doblatge mentre l'eix de doblegat forma un tub al voltant de la matriu fixa de doblat. En el segon cas, el tub es empeny a través de corrons per extrusió, variant el radi mitjà de curvatura i la rotació en l'espai.

"A la màquina que fa servir només un eix elèctric, hi ha molts components d'automatització el proveïdor és B & R", diu el responsable del departament de R + D en Pedrazzoli IBP. Inclouen, primer de tot, la CPU X20 per al control de la màquina, a més, hi ha aproximadament 20 entrades digitals, 20 sortides digitals i algunes sortides / entrades analògiques de tipus X20. S'utilitzen inversors ACOP en els 9 eixos, comandats per POWERLINK. A més, s'utilitza un altre punt fort de POWERLINK. "Seleccionem el bus POWERLINK primer de tot per l'alta velocitat de comunicació i la conectibidad que ofereix el cable Ethernet", explica Michele Rigone, responsable d'I + D.

Una interfície d'operador eficient garanteix un més fàcil maneig de la màquina
Una interfície d'operador eficient garanteix un més fàcil maneig de la màquina.

Interfície d'operador eficient

En Bend Màster 45, la CPU B & R té com a interfície un PC industrial amb un programari per gestionar la interfície d'operador. Per comunicar-se amb el CNC, Pedrazzoli IBP desenvolupar un protocol propi basat en Ethernet, independent del sistema operatiu. Això permet a les màquines funcionar amb sistemes operatius que no siguin Windows, com per exemple Linux.

La interfície d'operador basat en el programari de Pedrazzoli, permet a la màquina rebre instruccions per a l'execució del producte desitjat. El producte que serà fabricat es mostra en 3D a la consola de l'operador, juntament amb una simulació de tots els moviments de la màquina. Abans que comenci el cicle de treball, el sistema de control comprova la presència de possibles col·lisions i si no es troben errors, el programa de treball es descarrega a la CPU. Durant el cicle de treball, la interfície gràfica monitoritza, en temps real, el pas del programa que està sent executat i el progrés de la peça treballada. Totes les dades de producció es guarden en bases de dades locals i remots.

Un partner forta en B & R

"Els sistemes de control previs no oferien les prestacions que els demanàvem i per això busquem una solució d'automatització de més altes prestacions i eficient", segons Michele Rigone. Després d'examinar exhaustivament diferents solucions de control, va quedar clar que B & R satisfeia les nostres necessitats amb la seva gran flexibilitat. Avui, som capaços de programar totes les nostres màquines plegadores i de tall utilitzant una única arquitectura de control. Un avantatge significativa és que la configuració bàsica roman la mateixa en totes les nostres màquines.

El control numèric dels eixos original està sent substituït gradualment per CPU B & R més moderns
El control numèric dels eixos original està sent substituït gradualment per CPU B & R més moderns.

Arquitectura moderna

Després d'adoptar la CPU X20 com reemplaçament per al CNC previ, Pedrazzoli va decidir canviar a eixos digitals. Després de comprovar que CANopen no podia oferir prestacions suficients per a interpolar simultàniament 6 o 7 eixos, va ser reemplaçat per POWERLINK. La selecció d'acopis motion control va ser una conseqüència natural.

"Estem reemplaçant progressivament el control CNC actual amb un control B & R per millorar les prestacions i funcionalitat de les nostres màquines", afegeix Michele Rigone. Les màquines futures que desenvolupa Pedrazolli IBP usaran B & R. "El camí és clar: les nostres noves màquines seran implementades usant sistemes B & R, mentre que en les màquines actuals implementarem retrofittings progressius, amb canvis tant en la part mecànica com elèctrica", afegeix el manager per a logística Andrea Fioretti. "Això ens permetrà gestionar un període de transició que d'altra manera podria generar problemes d'obsolescència per a alguns dels nostres productes en el mercat", segons Fioretti.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Industry LIVEFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis