Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Universidad de Innsbruck apuesta por la seguridad y la flexibilidad de los contenedores antiincendio de Denios

La Universitat d'Innsbruck aposta per la seguretat i la flexibilitat dels contenidors antiincendi de Dénia

Font: Dénia29/07/2010

29 juliol 2010

La universitat d'Innsbruck necessitava un emmagatzematge central i flexible que es pogués instal lar sense problemes en un nou emplaçament, tenint en compte el trasllat previst per al 2012 a un nou edifici. Dénia va aconseguir en poc temps un sistema format per sis contenidors antiincendi que permetien l'emmagatzematge eficient i totalment segur de les més diverses substàncies perilloses.

El repte

La Leopold-Franzens-Universität d'Innsbruck ofereix, com a universitat de gran tradició, una àmplia oferta de formació i investigació amb més de 16 cursos. La universitat dóna feina a uns 4.500 empleats i ocupa una superfície útil de més de 200.000 metres quadrats, amb un total de 75 edificis. En uns 3 anys està previst el trasllat a una nova construcció.

La universitat d'Innsbruck no tenia fins ara cap opció d'emmagatzematge per a substàncies perilloses que complís la normativa legal. En el recinte universitari s'emmagatzemaven, de forma descentralitzada, les més diverses substàncies perilloses, com líquids inflamables o substàncies contaminants de l'aigua, corrosives i verinoses. No obstant això, l'emmagatzematge no complia les disposicions legals. La universitat va rebre l'encàrrec de crear un emmagatzematge centralitzat de substàncies perilloses que satisfés tots els requisits legals pertinents.

El repte principal era completar un sistema de contenidors que es pogués reubicar en el menor temps possible quan la universitat es traslladés al seu nou emplaçament.

El repte principal era completar un sistema de contenidors que es pogués reubicar en el menor temps possible quan la universitat es traslladés al seu nou emplaçament.

La solució

La Universitat d'Innsbruck encarregar la planificació completa i la implementació del projecte a Dénia, el seu soci en l'àmbit de l'emmagatzematge de substàncies perilloses. Com a solució, els experts de Dénia recomanar un sistema format per sis contenidors de substàncies perilloses units entre si. La solució especial, a mida dels requisits del client, es compon de quatre contenidors antiincendi F90 transitables per emmagatzemar diverses substàncies perilloses i un contenidor de recepció F90. La unió d'aquest complex amb l'edifici universitari ocupa un altre contenidor. Els contenidors antiincendi F90 satisfan totes les normes legals i el decret sobre líquids inflamables (VBF, per les seves sigles en alemany).

Dénia completar tot el projecte en un termini de només dos mesos. En primer lloc, es va col·locar una fonamentació per al sistema de contenidors. En un segon pas, es van muntar els contenidors, units entre si i equipats amb una coberta a un pendent. Amb un passadís de connexió, es pot arribar als contenidors directament des de l'edifici universitari, separat únicament per una porta antiincendis.

Dénia finalitzar tot el sistema de contenidors per a la universitat d'Innsbruck en només dos mesos
Dénia finalitzar tot el sistema de contenidors per a la universitat d'Innsbruck en només dos mesos.
Resultat i utilitat

La Universitat d'Innsbruck aconseguir una solució de contenidors per a l'emmagatzematge segur i centralitzat de totes les substàncies perilloses tractades. Gràcies a la seva construcció modular, el sistema es pot trobar en un nou emplaçament quan la universitat es traslladi. La universitat d'Innsbruck preveu la instal·lació d'altres sistemes d'emmagatzematge per a substàncies perilloses amb Dénia.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis