Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittman presenta en Austria su nueva gama de productos
La marca va aprofitar els Competence Days celebrats a la localitat austríaca de Kottingbrunn.

Wittman presenta a Àustria la seva nova gamma de productes

Redacció Interempreses04/06/2010

5 de juny de 2010

Wittman Battenfeld fa anys destacant en l'aposta per la innovació i els productes d'alta tecnologia. Aprofitant el marc que van oferir els Competence Days, celebrats a Àustria el 28 i 29 d'abril, la companyia va presentar una sèrie de productes innovadors com robots horitzontals, granuladors d'alt rendiment, reguladors de temperatura o comandaments a distància per a robots. A continuació els presentem alguns dels productes que els visitants van tenir l'oportunitat d'observar de prop.

Un sistema ràpid i eficaç

El nou robot sèrie W827 Primus està basat en l'exitós robot lineal d'entrada lateral W727, que s'empra en nombrosos sistemes d'eliminació d'envasos i aplicacions IML (In Mold-Labeling). El canvi del nou sistema de control R8 a tot el robot lineal horitzontal dóna accés a diverses funcions de la sèrie de robots estàndard W8 de Wittman. Inclosos en una llarga llista de noves característiques, destaquen la funció SmartRemoval, per a la reducció dels temps d'obertura dels motlles, el sistema TruePath, per a l'optimització del control dels motors d'eix, i la integració dels robots W827 en els controls B6 de les màquines d'injecció de motlle Battenlfed.

Una altra nova característica del R8 és que mostra el temps de cadascuna de les funcions amb una exactitud de milisegons. Mesurar el temps de cada pas en el procés ajuda a optimitzar les cel de treball fins arribar a la màxima eficiència, especialment per al buidatge i ompliment a alta velocitat de les màquines d'injecció de motlle. Tot això provoca evitar qualsevol tipus de retard. Mostra els temps de treball ofereix a més a l'usuari una eina analítica de gran valor pràctic, per filtrar els temps innecessaris i els retards que solen produir en els processos poc eficients. A més, també aporta una optimització de les funcions i les seqüències del robot.

El nou sistema MC-34 Primus de Wittman, que es va presentar en els Competence Days
El nou sistema MC-34 Primus de Wittman, que es va presentar en els Competence Days.

Una perfecta combinació d'avantatges

"El Drymax Aton combina els avantatges d'un centre de gotaje constant amb la màxima eficiència". Això és possible, segons asseguren fonts de Wittman, a través de la construcció d'una roda d'assecat completament nova. La nova roda d'assecat de Wittman està formada per una sèrie d'habitacions, que alberguen una acumulació flexible de tamís molecular.

Aquesta construcció explica l'alta eficiència energètica, així com les circulacions d'aire fort al tamís molecular permeten augmentar l'energia i la transferència de calor. D'altra banda, les actuals rodes en forma de niu d'abella estan formades per làmines, a les quals està unit el dessecant, però des d'un punt de vista de disseny, només s'han aconseguit circulacions d'aire molt menors. Això es tradueix en major consum d'energia en relació a la seva capacitat d'aire sec. El nou assecador de Drymax Aton presenta per primera vegada un segon mode de funcionament patentat, l'anomenat Ecomoda. Depenent del grau de càrrega d'aigua de la assecadora, aquesta treballa bé en la manera de roda contínua o en la manera Quasi-2-Bed, l'anomenat Ecomoda.

Wittman ha presentat una àmplia gamma de productes aprofitant els Competence Days d'Àustria

En la manera de roda, les seccions de la roda plenes de tamís molecular estan contínuament en moviment, mentre que la separació en el procés d'assecatge, la regeneració natural i la refrigeració segueix existint. La regeneració d'energia en el sentit contrari al flux d'aire es va treure dels assecadors 2-bed. Això vol dir que s'aconsegueix una gran eficiència energètica, en relació amb l'ús de tota l'energia de refrigeració per al procés d'assecat de la roda d'assecat Wittman. El consum d'energia en la manera de roda és ni tan sols comparable a un assecador de llit 2-dessecant. En aquest mode de funcionament, un punt de degoteig continu es pot mantenir, ja que també satisfà les màximes exigències de deshumidificació, per exemple al treballar amb el rendiment màxim o material amb grànuls molt humit.

No obstant això, si el canvi de paràmetres de funcionament i un menor nivell de deshumidificació són necessaris, l'assecador de Drymax Aton canvia automàticament al mode Ecomoda. D'aquesta manera, el assecador està operant en una manera quasi-2-llit, en el qual diversos segments de la roda es combinen en una secció de física i funcionant simultàniament. L'avantatge prové del fet que la assecadora ara treballa amb una càrrega d'aigua menors i la fase d'escalfament de la regeneració es desactiva la meitat del temps.

La Drymax Aton de Wittman
La Drymax Aton de Wittman.

Protecció activa contra els cops

Una solució és el sistema de control del robot R8, d'una banda, amb les àrees de seguretat FlexSafe. Aquests es poden establir de manera arbitrària i fàcilment a través del R8 TeachBox. Les àrees crítiques-com per exemple, les barres d'amarratge o la seguretat dels guàrdies de la màquina d'emmotllament-pot protegir de manera intencionada els errors de l'operador. El robot només pot moure's dins de les àrees de seguretat, i els moviments fora d'aquestes zones serà completament desactivat. Fins a 255 zones es pot establir de forma i es mostren en vistes 3D. Tots els eixos pneumàtics, com el moviment del canell cara de robot, serà objecte de seguiment en els controls en temps real dels espais de seguretat programable.

El seguiment a temps complet i amb independència del mode de funcionament actual (automàtic o manual) del robot proporciona un funcionament segur i complet control de totes les mocions. També una visió transparent de les seccions de seguretat a la pantalla de control del R8. Les àrees de seguretat FlexSafe es poden definir de forma voluntària, amb l'efecte que no tots els robots estan protegides com a tals.

Un robot per embotellament de begudes

El client pot seleccionar d'una llista de menús ben equilibrat entre les begudes no alcohòliques i alcohòliques. La selecció es produeix a la pantalla tàctil R8 TeachBox del robot, no, com és habitual, a partir d'una llista de menús en el sentit tradicional. L'anomenat Auto-Switches, és a dir, accessos directes fàcilment programables per a funcions opcionals en l'aplicació robot estàndard, indiquen les diverses begudes. Si premeu el botó corresponent Auto-Switch envia el robot a cercar l'ampolla corresponent. Aquests es mouen a través de l'àrea de treball del robot en una cinta transportadora en constant moviment.

Una càmera connectada al tractament de la imatge In-Sight 5000 de Cognex sistema està muntat en el braç del robot, i reconeix que passa ampolles en la marxa. Una vegada que la beguda desitjada ha passat i ha estat reconeguda pel sistema, el robot inicia el seu moviment. L'ampolla s'agafa de la cinta transportadora en moviment i es transporta a una estació d'obertura independent. La tapa serà presa d'un obridor d'ampolles universal i trenat obert. L'ampolla oberta es presenta a continuació al client.

L'innovador model W823 de Wittman per begudes
L'innovador model W823 de Wittman per begudes.

Reguladors d'aigua d'alta precisió

El procés d'emmotllament per injecció és exigent per al refredament i revingut, respectivament, dels motlles. La connexió del circuit portador de calor al motlle es pot fer utilitzant qualsevol dels circuits en sèrie o en paral·lel. Normalment una unitat de control de temperatura amb el mesurament del cabal s'aplica, quan s'utilitza un circuit en sèrie. Però això és impossible per al mètode dels circuits paral·lels, perquè aquest necessita una unitat per a tremp i un regulador de flux estàndard (amb almenys indicació òptica de flux). La solució òptima per a aquest problema és el control de flux d'aigua que ofereix Wittman (WFC).

Aquest model és una combinació de regulador de flux i mesura de flux. Totes les variacions del sistema es detecten a temps, perquè el procés d'adquisició de dades es realitza de forma permanent. La reproductibilitat de les diferències per tant està garantida quan s'usa la unitat Water Flow Control (WFC). Canals bloquejats o els tubs trencats (per exemple després d'haver canviat el motlle) són una cosa del passat, ja que aquests problemes són detectats immediatament. El mesurament de cabal sense contacte s'ha integrat en l'element bàsic de la sèrie 230 Wittman WFC i està connectat a una indicació electrònica i unitat operativa. El valor d'ajust de flux pot realitzar-se fàcilment per l'operador, utilitzant les vàlvules de control. Els valors poden proporcionar de forma senzilla amb toleràncies a través de la unitat d'entrada, i es pot controlar mitjançant la connexió a la màquina d'emmotllament per injecció.

Entre els productes hi trobem robots horitzontals, granuladors d'alt rendiment, reguladors de temperatura o controls a distància per a robots

La unitat WFC és d'alta compacitat, oferint així la possibilitat de muntar el sistema sobre la placa de muntatge de màquines més petites d'emmotllament per injecció. Més enllà d'això, només s'utilitzen materials no corrosius. El mesurament àmplia del Congrés Forestal Mundial Wittman 100 es troba entre 2 i 40 l / min per circuit, la temperatura de funcionament màxim és de 100 ° C, i la pressió màxima és de 10 bar. La precisió relativament alt de mesurament de 1,5% FS (Full Scale) representa una desviació màxima de ± 0,5 l / min a partir del rang de temperatura d'aplicació principal.

Granuladors d'alt rendiment a baix preu

La sèrie de molins Wittman MC Primus convencionals s'han desenvolupat específicament per al reciclatge de plàstics suaus a mitjans i servirà com un pont entre la línia de granuladors ML beside-the-press a la línia de granuladors centrals MC. Els nous models MC Primus disposen d'un disseny obert del rotor per proporcionar el flux d'aire òptim a través de la càmera de tall per evitar la degradació tèrmica o de fusió del material. El rotor obert de 3 x 2 fulles inclinades en moviment (també conegut com el rotor de 'espina de peix') combinat amb dues fulles fixes inclinades ofereixen un tall de tisora doble que millora la qualitat dels materials triturats i pols reduït al mínim. La rotació i fulles fixes es poden esmolar diverses vegades depenent de la quantitat de desgast.

Les unitats tenen un disseny modular que permet la personalització per a una aplicació específica:

• La safata de col lecció estàndard es pot utilitzar amb un ventilador, però també és equipat amb un tancament ràpid per al seu ús amb un carregador de tremuja.

• Opcions elèctriques addicionals poden ser fàcilment afegides amb l'armari elèctric muntat al bastidor.

• Diversos dissenys diferents tremuja estan disponibles per a l'alimentació de diferents tipus de deixalles.

• Aïllament acústic per a un funcionament silenciós addicional.

• Volants addicionals per augmentar l'energia de rotació per al reciclatge de parts dures, com trossos gruixuts d'emmotllament per bufat.

• La tremuja d'evacuació i la safata de triturat, que estan en contacte amb els materials triturats, estan fabricades en acer d'alt grau. La tremuja de moviment d'inclinació del respatller amb l'assistència a través de cilindres de gas.

Innovadors reguladors de temperatura

En comparació amb eines convencionals de calefacció i refrigeració de canals, la tecnologia BF-Mold pot utilitzar tota l'àrea sota la cavitat per a la calefacció i la refrigeració. A més al gruix de la paret entre la part i la càmera de refredament pot ser minimitzat mitjançant l'addició i suport de les boles. Aquest procés completament nou Variotherm s'utilitza en combinació amb el Wittman Tempra plus C160 / 2 Vario, amb doble zona de control de temperatura, que van ser desenvolupats específicament per a aquesta tecnologia de procés. Per a una millor consistència dimensional de les parts, així com per evitar les empremtes de l'aigüera i les línies de soldadura, la primera zona de la Tempra premeu diversos genera una alta temperatura a la paret de la cavitat. Aquesta manté la cavitat per sobre de la temperatura de transició vítria del plàstic per al procés d'injecció temps optimitzat.

Per a la fase de refredament de la unitat canviat a una segona zona de temperatura, que s'acciona amb una temperatura molt més baixa. Per aquestes raons, la tecnologia no només és interessant per a la reducció del temps de cicle, però és especialment adequat per a la prevenció de les distorsions i la reducció de línies de tensió.
El nou sistema BFMold de Wittman
El nou sistema BFMold de Wittman.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis