Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cámaras térmicas, susceptibles de subvención, para almacenar sustancias químicas y/o peligrosas

Andalusia, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana disposen de programes d'ajuts per a tecnologia que contribueixi a l'eficiència energètica

Càmeres tèrmiques, susceptibles de subvenció, per emmagatzemar substàncies químiques i/o perilloses

Font: Dénia26/05/2010

25 maig 2010

Tal com es desprèn de la guia 'Sinergia', hi ha una sèrie de programes d'incentius, ajudes i subvencions a la indústria sota criteris d'eficiència energètica. És a dir, que contribueixin a reduir l'energia consumida en processos o equips productius. Andalusia, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana són un clar exemple de punts del país en què s'inverteix en eficiència energètica, acollint-se a aquests programes. Des Dénia s'anima al sector industrial a incorporar equips, susceptibles de subvenció, que contribueixin a disminuir la despesa energètica. Com les càmeres tèrmiques d'aquesta firma, magatzems prefabricats preparats per escalfar substàncies químiques, perilloses i / o contaminants de forma 100% segura.
L'emmagatzematge de substàncies que permeti mantenir les seves propietats originals té en compte, cada vegada més...
L'emmagatzematge de substàncies que permeti mantenir les seves propietats originals té en compte, cada vegada més, conceptes com el menor despesa energètica.

En concret, la guia 'Sinergia' fa referència a programes d'ajuts i subvencions al sector industrial, sota tres conceptes: estalvi i eficiència energètica, aprofitament energètic i valoració energètica i estudis, auditories i consultories energètiques. A Andalusia, l'import d'aquest incentiu és, amb caràcter general, d'un 60% en el cas de grans empreses, 70% per a mitjanes i fins a un 80% per a petites empreses. No obstant això, cada comunitat autònoma defineix els terminis, imports i conceptes, que poden variar respecte de l'aprovat per la Junta d'Andalusia. I com sempre, s'ha de sotmetre, al'aprovació de l'equip tècnic de la comunitat o institució que la concedeix. A més de la comunitat andalusa, a Múrcia, País Basc i País Valencià ja s'apliquen programes d'aquest tipus.

Un dels tres conceptes subvencionables fa referència a tota aquella tecnologia que impliqui un major estalvi i eficiència energètica. I amb això, la indústria redueixi la seva despesa en energia consumida. En aquest context, la firma Dénia, fabricant d'equipament industrial per a substàncies perilloses, dóna a conèixer les seves càmeres tèrmiques que posen el seu 'gra de sorra' per incrementar l'eficiència energètica en aquest segment industrial.

Càmeres que mantenen les propietats originals de les matèries primeres

Aquestes unitats climatitzades, de Dénia, són idònies per emmagatzemar productes a temperatura constant a fi de mantenir les seves propietats originals i evitar la congelació de productes siguin quines siguin per les condicions meteorològiques. També resulten adequades per al condicionament tèrmic de les matèries primeres que les permeti incorporar a posteriors processos de producció. Un exemple seria el fet d'aconseguir la viscositat òptima amb aquesta finalitat. Els processos possibles són: escalfar i fondre fins als 300 graus centígrads, emmagatzematge anticongelació, que mantingui les temperatures constants i emmagatzematge refrigerat. No obstant això, una de les principals peculiaritats de les càmeres tèrmiques Dénia és l'estalvi de costos en matèria de consum energètic que suposen, el que redunda en una optimització de l'eficiència energètica.

Gràcies al menor consum energètic que produeixen...
Gràcies al menor consum energètic que produeixen, les càmeres tèrmiques Dénia són una mostra de tecnologia subvencionable sota criteris d'eficiència energètica.

Equips que aprofiten energies residuals i eviten costos per canvi de temperatura

En conservar els productes emmagatzemats a la temperatura òptima per al procés productiu, aquestes càmeres eviten els costos d'escalfament o refredament per preparar les substàncies. Sense anar més lluny, aquest seria el cas de les parafines, que es manufacturen en estat líquid però que a temperatura ambient es conserven en sòlid. En termes col·loquials, es podria comparar amb l'eficiència que suposa el consum d'un frigorífic en què s'emmagatzemen productes a una temperatura constant enfront del consum energètic de la posada a punt de cadascun emprant un forn.

Un altre avantatge d'aquests equips d'emmagatzematge climatitzats resideix en la possibilitat d'utilitzar energies residuals. En concret, aquestes càmeres poden funcionar a base de fonts d'energia elèctrica, vapor, oli o aigua calenta resultant d'altres processos productius. Per exemple, si l'empresa genera residualment vapor d'aigua es pot adaptar la càmera tèrmica per l'ús d'aquesta energia, el que representa un estalvi de costos així com la reutilització de l'energia. És a dir, es crea una millora tecnològica en eficiència energètica per a aquesta companyia. Com a colofó, el client guanya en seguretat. Dénia està especialitzat en substàncies químiques i perilloses. Per això, subministra aquestes càmeres en versió resistent al foc, amb equipament antideflagrant (Atex), cubeta de retenció per evitar vessaments o extracció de vapors nocius, entre d'altres accessoris.

Atributs tècnics de les càmeres tèrmiques Dénia

Des de caixes compactes per dos bidons fins a grans magatzems a mida per a 24 GRG. L'usuari, amb el consell de l'equip d'enginyers de Dénia, pot triar el disseny de la seva càmera tèrmica, en funció de la seva disponibilitat. Entre les principals característiques i prestacions dels sistemes tèrmics de Dénia cal destacar: cubeta de retenció segons legislació vigent, i QUIPAMENTS acord amb homologació del DIBt (Berlín), temperatura constant controlada, estalvi i eficiència energètica, reducció de costos, temps reduïts d'escalfament o refrigeració, disponibilitat amb resistència al foc i / o equipaments antideflagrants.

Vista de l'interior buit d'una càmera tèrmica Dénia
Vista de l'interior buit d'una càmera tèrmica Dénia.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis