Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los plásticos en Internet

Els plàstics a Internet

Ferran Puig01/07/1996


Presentació de l'Anuari-Guia del Comprador

Una nodrida representació d'empreses i associacions del sector va assistir el dia 13 de maig a la presentació de "La web dels Plàstics en espanyol", la xarxa per al sector dels plàstics creada per Plàstics Universals.

Després d'unes paraules de benvinguda i presentació a càrrec del director de Plastic Comunicació i de Plàstics Universals,, va tenir lloc una sessió d'introducció a Internet, durant la qual els assistents van poder veure l'abast d'aquesta potent eina i les seves perspectives d'evolució.

Facilitat d'ús, organització, abast massiu i possibilitat de sistematització són alguns dels adjectius que poden utilitzar-se per definir els avantatges que ofereix Internet. La informació pot sistematitzar-se; només és necessari adquirir experiència amb les eines de navegació i classificar totes les adreces, o sigui, tots els "llocs de la xarxa" que contenen informació sobre un determinat concepte, en grups de més fàcil accés per a l'usuari. Est, a partir d'aquí, únicament ha d'accedir a ells i llegir el seu contingut.

Figura 1 Empreses i associacions del sector van mostrar el seu interès per "La web de llosa Plàstics en espanyol", creada per Plàstics Universals.



La informació sobre els diferents materials, equips, tècniques, etc., és introduïda diàriament des de diferents punts a tot el món i per part d'empreses del sector, editorials, associacions i instituts d'investigació interessats a donar a conèixer de manera global els seus productes i activitats, ja que la mundialització de l'accés a la informació i la possibilitat de sistematització de la mateixa, comentada anteriorment, són grans avantatges que ofereix Internet.

Benvinguts al món dels plàstics en espanyol

Després d'aquesta introducció, Núria Lloret, directora de comunicació de Aimplas, i Ferran Puig, director de Plastic Comunicació, van informar en les seves respectives ponències sobre com aprofitar la informació sobre plàstics present en Internet. Es van visitar algunes de les webs més destacades, tant referent a empreses (matèries primeres, maquinària, motlles, etc.) com referent a informació tecnològica.

"Benvingut al món dels plàstics en espanyol" és la salutació amb què rep a l'usuari la web de Plàstics Universals. La revesteixi Plàstics Universals, les seves Taules de l'Oferta detallades, la Newsletter i les adreces de plàstics en Internet formen part de "La web dels Plàstics en espanyol", que permetrà també la connexió amb les webs de proveïdors i transformadors.

Figura 2 Brindis de celebració del 40 aniversari de Plàstics Universals a Espanya en finalitzar la presentació de "La web de llosa Plàstics en espanyol" i de l'Anuari-Guia del Comprador’96.



La informació de les revistes, per exemple, pot seleccionar-se per nombre, on es troba un exemplar de la revista i un resum del seu contingut; per secció, fitant l'interval de nombres al que es desitja accedir i per tema, on es pot seleccionar un tema genèric d'interès i obtenir els articles i informacions publicades en l'interval de nombres triat.

Fira virtual

Pel que es refereix als nous productes, poden seleccionar-se els apareguts en la revista segons interval de dates i tema genèric d'interès. Estan organitzats a manera de fira virtual, amb facilitat d'accés al tipus de producte desitjat; també s'organitzaran d'aquesta manera els productes exposats en fires reals com, per exemple, Equiplast.

El Anuari-Guia del Comprador’96 d'equips i productes per a la indústria de transformació del plàstic i cautxú, que engloba més de 600 tipus de productes i més de 1000 empreses amb una relació d'equips i productes per empreses subministradores, relació de marques i signatures representades, i directori de subministradors, pot accedir-se també des de "La web dels Plàstics en espanyol".

La web de Plastic Comunicació inclou així mateix un apartat de serveis amb agendes de seminaris i cursos, de fires i exposicions, centres de formació, associacions relacionades amb els plàstics i centres tecnològics.

Els llibres

Plastic Comunicació distribueix els llibres sobre tecnologia dels plàstics, i temes afins, en representació de les principals editorials del món. En particular, de Carl Hanser Verlag i Hanser/Gardner, editors del fons editorial sobre plàstics més gran del món. En "La web dels Plàstics en espanyol" pot examinar-se la llista completa dels llibres comercialitzats per Plastic Comunicació o seleccionar-los per tema d'interès, accedint a una breu descripció del llibre i als sumaris respectius.

Pot obtenir-se així mateix informació sobre els llibres pendents d'aparició, amb data benvolguda de disponibilitat, i efectuar comandes dels llibres d'interès. La web subministra informació sobre la forma de realitzar-ho i les modalitats d'enviament i de pagament disponibles.

Un brindis amb cava per celebrar els 40 anys de presència de Plàstics Universals a Espanya va servir per posar punt final a una Jornada que marca sens dubte l'inici d'una nova forma d'accedir a, i de subministrar, informació sobre el món dels plàstics des del nostre país.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis