Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los Encuentros del mecanizado continúan su evolución, próximo destino: Barcelona, 20 de mayo de 2010

Les Trobades de la mecanització continuen la seva evolució, pròxim destí: Barcelona, 20 maig 2010

Associació de Professionals per a la Competitivitat del Mecanitzat, Aspromec13/05/2010

13 maig 2010

El sector industrial del mecanitzat al nostre país ha passat desapercebut durant molt de temps, el mecanitzat no ha estat més que una tecnologia de fabricació i les pimes que es dedicaven a això un conjunt d'empreses i microempreses emmarcades dins de la indústria de subcontractació del metall.
No obstant això, fa menys d'un any, un grup d'empreses del sector de la màquina-eina decidir posar certs recursos a organitzar el que s'ha anomenat els Trobades del Mecanitzat . La iniciativa és totalment innovadora en el sector i surt totalment de les clàssiques jornades tècniques on prevalia el principi del mestre fuster venedor de martells: "A com més persones ensenyi a utilitzar el meu martell, més martells vendré".
En les Trobades de l'Mecanitzat s'ha generat una xarxa de professionals de disciplines diverses que aporten el seu coneixement perquè les pimes de la mecanització l'apliquin, i així millorar la seva competitivitat. Som consultors, tècnics de l'administració pública, directius d'empreses de màquina-eina, especialistes en màrqueting, investigadors de centres de la mecanització, directius de subcontractació d'empreses tractores del nostre entorn, directius de la pròpia pime de la mecanització, en fi, una gran varietat de professionals el coneixement és molt valuós per millorar un sector industrial com el de la mecanització.
L'associació que aglutina a tots aquests professionals i que organitza les Trobades de l'Mecanitzat és Aspromec, Associació de Professionals per a la Competitivitat del Mecanitzat .
El proper Trobada del Mecanitzat serà a l'Auditori del Parc Tecnolègic del Vallès, Barcelona, el 20 de maig de 2010. Està previst que ens ajuntem càrrecs directius d'unes 120 empreses del sector, el 80% pimes del mecanitzat. El programa de les ponències preparades es pot consultar a la pàgina oficial de les Trobades del Mecanitzat www.encuentrosdelmecanizado.com, totes elles seran de gran utilitat i motivadores de noves estratègies per fer front als nous reptes de competitivitat que afronta el sector.
Aspromec organitza les Trobades de l'Mecanitzat gràcies als recursos que aporten les empreses patrocinadores (BP, Intermaher, SSAB, Tecnocim i WNT). I amb aquesta activitat volen ajudar a les pimes de la mecanització, per aquest motiu l'entrada a les trobades és gratuïta per a les pimes de la mecanització ia més aquestes poden enviar el seu logotip per promocionar durant la trobada.

Empreses o entitats relacionades

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado
Encuentros del Mecanizado

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis